Şimdi Ara

Satılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
3
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #Iphone 7 Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar,

Ürünün kutusu, kulaklığı mevcut ancak şarj aleti koptuğu için o yok maalesef.
    Ürün aktif kullanılan bir telefondu.Fotoğraflarda gördüğünüz üzere ön tarafta bir çizik mevcut. Kullanışı ya da görüntüyü kesinlikle etkilememektedir.
    Garantisi devam etmekte. Şirketimize kurumsal bir firmadan hediye geldiği için faturası yok maalesef.
    Fiyat 2.050 TL'dir.
    İstanbul içi elden satış tercihi önceliklidir. Kargo ile yapılacak alışverişlerde önce ödeme sonra kargo şeklinde alışveriş yapılır.
    Takas düşünmüyorum çünkü telefon fazlalığından dolayı satıyorum.

EDİT: Telefonu babam kullanıyordu bugün öğrendiğim için şimdi yazabiliyorum. Telefonun ekranı apple zorluda değiştirilmiş 6-7 ay önce.
    Eğer isteyen olursa telefonun kozmetik durumunu wsapp üzerinden video ile atabilirim. Eksik bilgi yazdığım için fiyat üzerinden 100 tl indirdim.
    Kusura bakmayın.

İyi forumlar.

Satılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video EklendiSatılık iPhone 7 32GB Mat Siyah |Video Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockNblack -- 8 Ocak 2018; 16:11:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.