Şimdi Ara

SATILIK > Logitech diNovo Media Desktop (Başka Yerde Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK > Logitech diNovo Media Desktop (Başka Yerde Yok)
    SATILIK  Logitech diNovo Media Desktop (Başka Yerde Yok)

Logitech'in bu ürününün Türkiye'de satışı yok. Amazon'da sıfır fiyatı 489.99$ ikinci eli 179.95$+6.99$ Kargo bedeli ile satılıyor. Fiyatı uygun tutuyorum çünkü fare dahil değil. Fareyi başka bir arkadaş istemişti ona satmıştım birkaç yıl önce. Sadece klavye ve medipad var.

Ürünler kozmetik olarak pek iyi değil çünkü devamlı masanın üzerinde durdu tozlandı ve zamanla çizikler oluştu. Ama çok az kullanıldı tuşları halen sıfır gibi. Genelde laptopun kendi bütünleşik klavyesini kullandım. Bu seti nadir kullandım. Tekrar ediyorum teknik olarak hiçbir sorunları ve yıpranmışlığı yok. Sadece kozmetik olarak biraz kötü. İsteyene detaylı fotoğraf çeker yollarım.

Ürünler herhangi bir aparat gerektirmeden Bluetooth ile çalışıyor. Klavyenin tuşları çok rahat ve sessiz. Yazı yazması çok zevkli. (Klavye İngilizce Q Klavyedir.)

MediaPad ise üzerinde ekranı var birçok özelliğe sahip. İster hesap makinası olarak kullanın ister arkanıza yaslanıp bilgisayarı kontrol edin, film izliyorsanız ileri geri sarma, ses açıp kısma, pause yapma gibi işlemler için kumanda edebilirsiniz. Yanılmıyorsam Winamp'ta çalan şarkının adını bile yazıyordu Logitech'in yazılımı üzerinden ayarlayınca. Yazılım üzerinden birçok özelleştirme yapılabiliyor...

Hatırlatayım Mouse dahil değildir sadece klavye ve mediapad gönderilecek. Herhangi bir ek aparata gerek yok. Bluetooth üzerinden çalışır. Klavye 4 adet AA Pil Mediapad ise 2 adet AA pil ile çalışır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel - Fiyatta Pazarlık Vardır...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyatta indirime gittim. Son fiyattır.

• İlan günceldir. İstediğim fiyat net 100 TL'dir. Evde boş boş yatacağına birinin işine yarasın diye satıyorum yoksa yazımı çok rahat bir klavye ve Türkiye'de satışı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.