Şimdi Ara

Satılık rx 570 ,gtx 1080 , 1080ti Ekran kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
17
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık rx 570 ,gtx 1080 , 1080ti Ekran kartları
    Merhaba , profesonel minerdan satılık ekran kartları:

Kartlar özel soğutmalı ortamda 55 dereceyi geçmeyecek şekilde kullanılmıştır ortalama %60 güç ile toplam 100 karttan bu gune kadar fan dışında tek bir arıza veren olmamış, fan arızalarında da sistem kendini kapatacak sekilde ayarlanıp herhangi bir zarar görmesi engellenmiştir.Düzenli fan değişimi ve temizliği tarafımdan yapılmıştır

Tüm ürünler orjinal kutusunda gönderilecek ya da ankarada elden teslim edilecektir.

Satıştaki ürünler:
    Gtx 1080 Ti asus Turbo 23.05.2020 e kadar resmi garantili 2500 TL (2 adet) 6 ay bile kullanılmamış sıfır ayarında taze geldi
    Çeşitli rx 570ler 4gb hepsi cift fan (Msi Armor , gigabyte) 570TL (50 adet)(kalan 30)
    Çeşitli Rx 580 4gb modeller (kalan Stok 30)(700tl)

Satılanlar:
    Gtx 1080 Ti asus founders edition 2400TL(2adet)
    Gtx 1080 2100 TL(sıfırı en ucuz 3900tl) (16 adet)
    Gtx 1080 Ti asus Turbo 2020.4aya kadar garantili 2500TL(2adet)
    580 gigabyte aurus 4gb (16 adet) 700TL (satıldı)
    Rx 580 8 gb XFX GTS XXX Edition (8 adet) 750 TL(satıldı)
    Gtx 1080 ti evga sc 2 2 adet garantisiz 2600TL(Satıldı)

Elimdeki kartların tamamını satmayacagım için garantisi bitmiş tüm kartlar 1 yıl daha arıza halinde firmam tarafından ücretsiz aynı özellikte(aynı marka olmayabilir) anında değişim garantili olduguna dair kaşe ve imzalı kağıtla verilecektir.

iletişim için 05325424777

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 557 TL Miktar : 30 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "..kartların tamamını satmayacagım için garantisi bitmiş tüm kartlar 1 yıl daha arıza halinde firmam tarafından ücretsiz aynı özellikte(aynı marka olmayabilir) anında değişim garantili olduguna dair kaşe ve imzalı kağıtla verilecektir. " Ürünün garantisi biziz demek mi bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

"..kartların tamamını satmayacagım için garantisi bitmiş tüm kartlar 1 yıl daha arıza halinde firmam tarafından ücretsiz aynı özellikte(aynı marka olmayabilir) anında değişim garantili olduguna dair kaşe ve imzalı kağıtla verilecektir. " Ürünün garantisi biziz demek mi bu ?
    2007 yılından beri forumda aktif olarak firmam üzerinden satış, teknik servis hizmetleri veriyorum,

Spot 400 ün üzerinde oyun konsolunu kendi garantim dahilinde forumda sattım, arızalanları ücretsiz değiştirdim, Bga reballing dahil olmak üzere 6000 in üzerinde oyun konsoluna yine garantili olmak üzere anakart tamiri yaptım, forumda araştırırsanız hakkımda bir çok yorum bulabilirsiniz.

Saygılar
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    bizzat 5 bin tl havale üzeri alışverişim oldu arkadaşdan. Kesinlik tavsiye ederim. Diğer minigli kartlar gibi görmeyin kartları. Kendisinin otomasyon bilgisi ve teçrübesinin sayasinde kartlar zararsız ve orjinalliği korunmuş. ve kullandığı ekipmanların kaliteli olmasıda enbüyük etkenlerden biri.

Alışveriş yapacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Kafanızda teredtüt olmasın.
  • 4 adet RX 580 8Gb'i yarın elden alacağım bir aksilik olmazsa. Arkadaşa olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ederim.
  • asus turbo modeli hariç elinizde 1080ti var mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Satılık] Gtx 1070 laptoplar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba kusura bakmayın cevap biraz geç oldu 3 hafta kadar tskya katıldım :P

Elimde 6 adet daha 1080ti mevcut çeşitli modeller fakat bunların 2-3 tanesini satacagım modelleri belirlediğimde sayfaya eklerim.

Saygılar
  • Konsolturk kullanıcısına yanıt
    HOŞGELDİN
  • 1080ti takip

• rx570 takip
  • 1080Ti için takip ediyorum.
    Elinizde hangi modeller var 1080Ti için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi hoca

1080Ti için takip ediyorum.
    Elinizde hangi modeller var 1080Ti için?
    Merhaba satışı yapılacak 1080 ti lar stok model asus 2 adet resmi garantisiz, 2 adette asus turbo garantisi devam eden şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsolturk

Merhaba satışı yapılacak 1080 ti lar stok model asus 2 adet resmi garantisiz, 2 adette asus turbo garantisi devam eden şekilde

Alıntıları Göster
    Asus Strix GTX 1080Ti için fiyat nedir?
  • Nitro+ model RX 580 var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi hoca

Asus Strix GTX 1080Ti için fiyat nedir?

Alıntıları Göster
    strix yok malesef referance ve turbo modelleri mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

Nitro+ model RX 580 var mı?
    emin değilim vardı ama sattık mı elimizde mi pazartesi günü bakıp haber verebilirim
  • Merhaba hocam, hayırlı satışlar. Sapphire RX 580 8 GB modeli var mı? Pulse ya da Nitro+ fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cordarone

Nitro+ model RX 580 var mı?
    pulselar var sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köl Tigin

Merhaba hocam, hayırlı satışlar. Sapphire RX 580 8 GB modeli var mı? Pulse ya da Nitro+ fark etmez.
    malesef 8gb modellerin hepsini sattım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.