Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Samsung Galaxy Tab A7 SM-T500 Beyaz | Garantili + Kılıf Satın Al 19 Ekim 2022 11:51 1 1 [SATILDI] Samsung Galaxy Tab A7 SM-T500 Beyaz | Garantili + Kılıf -16.10.2021 faturalı, yaklaşık bir sene daha garantisi var. Siteden sorgulama yaptım, cihazın daha aktivasyonu yapılmamış. Siz kendi samsung hesabınıza yaparsınız daha iyi olur.-Kozmetik 10/10. Gerçek manada hiç kullanılmadı nerdeyse.-Şarj adaptörü ve kablosu yok maalesef. Arkadaşıma vermiştim öyle kaldı sonradan.-Ekran koruyucusu yok, ekranda çizik vs yok zaten kılıfsız kullanılmadığı için. Yanında kılıfı ile birlikte vereceğim.-Öyle video film izlemelik cihaz arayanlar için iyi olabilir.Kargoyu ben göndereceğim, sahibinden veya dolaptan kod alarak. Geçen 1desi kargo için 90tl fiyat çeken mngye burdan selam olsun.Sormak istediğiniz bir soru varsa ve daha hızlı iletişim kurmak isterseniz whatsapp: 05426971863Fiyat: SATILDI Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Humble Bundle Şubat Ayı Keyler [SATILDI] YD Redmi Note 12 Pro + 5G 12/256 7500TL [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic Mini Snow White [SATILDI] Meta Quest 3 128GB | 17000TL