Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK => Samsung Galaxy Tab S7+ Plus ++ Klavyeli ve Touchpadli Kılıf 10.900 TL !! Satın Al 10 Eylül 2022 12:13 1 1 SATILIK => Samsung Galaxy Tab S7+ Plus ++ Klavyeli ve Touchpadli Kılıf 10.900 TL !! Arkadaşlar herkese merhaba ,Bu aralar pek vaktim olmadığı için kullanmadığım tabletimi satmak istiyorum .Tablet Mayıs 2023'e kadar garantilidir . Super garanti yani kaskosu mevcuttur o da 2 yıllık sanırım tam emin değilim .Faturası fotoğraf olarak mevcut aldığım arkadaşta öyleydi kaybetmiş faturayı fotoğrafı duruyordu .Samsung kendi sitesine girildiğinde garanti gözüküyor ama sıkıntı yok .Orijinal Samsung marka Klavyeli ve mouselu kılıf da aynı tarihte alınmadır , faturada yazıyor .Tablet de kılıf da sıfırdan farksız çok temiz durumda hiç bir problemi kusuru yoktur . Ekranda koruyucu mevcut , koruyucuda biraz çizik kabarcık mevcut .Ancak ekranda en ufak bir şey yok içiniz rahat olsun .Fiyat olarak = 10.900 TL düşünüyorum .Ayrı olarak Tablet = 9.250 TL - Kılıf ise = 2.000 TL dir .Takas olarak , Samsung Tab S7 FE ile olabilir üste nakit olacak şekilde .En kısa zamanda fotoğraflar yüklenecektir , whatsapp üzerinden anlık olarak atılabilir .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : Ordu, Fatsa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında ! SATILIK => Samsung 2 TB 980 PRO SSD Soğutuculu Versiyon 5.000 TL !