Şimdi Ara

Satılık Sapphire RX480 Nitro 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Sapphire RX480 Nitro 8GB
    Herkese merhaba arkadaşlar. Bir ethereum çılgınlığı almış başını gidiyor, e bizde fırsatı nakite çevirelim dedik Başlıktada belirttiğim gibi kart Sapphire RX480'dir. Ürün 2016 senesinin eylül ayında Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Faturasını bulamadım fakat kutusu ve içeriği tam. İstanbul içi elden veya şehir dışına önce nakit sonra kargo şeklinde gönderebilirim, kargoda sıkıntı çıkacağını sanmam kutusu ve köpükleri aynı şekilde duruyor. Şimdiden alan arkadaşa hayırlı miningler

ÜRÜN SATILMIŞTIR..
    Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kaçtan almıştınız?
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabını bildiğiniz soruları sormayın lütfen
  • 1400 tl ucuz ben 780 tl aldim karti 1500 tl ye sahibinden de 20 dak sattim.. 1500 tl yaz sahibinden de 20 dak da satilsin.. Beni dinle.. ;)
  • bu kartlar ne zaman stoklara gelecek? üretmiyor mu amd?
  • Toptancıya geçen hafta 10 tane geldi. Bir tanesini ben alayım dedim. 2 aydır bekleyen birine 10'unu da verdiklerini söylediler. Gelen anında mevcut siparişlere gidiyor. Kart gelmiyor değil sadece talebi karşılayamıyor. Elbet bitecek o talep o zaman bu satışlar olmayacak.
  • alan boş yapıyor başka kartlar var bu kartlara böyle adamlara para ödemektense tercih edilebilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire Rx 580 Nitro+ 4GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.