Şimdi Ara

SATILIK SIFIR GİBİ EXPER KASA (MERAKLISINA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILIK SIFIR GİBİ EXPER KASA (MERAKLISINA)

KASA BUDUR SADECE ÜZERİNDE LG DEĞİL SONY CD ROM VARDIR. İÇERİSİNE FEEL 550W PSU TAKILIDIR. DİSKET SÜRÜCÜ HEDİYEOLARAK GÖNDERİLECEKTİR. KASADA ÇİZİK NEYİN YOKTUR. ALICIYA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSIN.
    TABİ FİYATIDA YAZAYIM DEĞİLMİ : 120YTL

SATILIK SIFIR GİBİ EXPER KASA (MERAKLISINA)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyyin -- 22 Ocak 2008; 1:09:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fazla merak iyi deilmiş gerçekten
  • Vaay canınaaaa.....fazla mal göz çıkarıyomuş demek
  • geliyonuz buralarda millete madara oluyonuz. o fiata sistem satılıyor bu forumda.
  • Kasanın içinde ne var hocam? 'Aham şöle bi delik var deme de'
  • meraklısına yazıyor dikkat ettiyseniz arkadaşlar. ben uzun zamandır arıyordum iki adet buldum birini satayım dedim. sadece pahalı istiyorsun kardeş şu kadar olmazmı diyen olsa amenna ama nedir bu kardeşim siz dalga geçmeyemi buradasınız yoksa birşeyler yapıp millete faydalımı olmaya çalışıyorsunuz anlamadınki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyyin -- 22 Ocak 2008; 2:58:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: beyyin

meraklısına yazıyor dikkat ettiyseniz arkadaşlar dikkat ettiyseniz ben uzun zamandır arıyordum iki adet buldum birini satayım dedim. sadece pahalı istiyorsun kardeş şu kadar olmazmı diyen olsa amenna ama nedir bu kardeşim siz dalga geçmeyemi buradasınız yoksa birşeyler yapıp millete faydalımı olmaya çalışıyorsunuz anlamadınki.

Hocam sen de kusura bakma ama 3 liralık malı 5e satarsan biri pahalı der ama 3 liralık malı böyle bi başlıkla 10a satarsan millet gülebilir... doğal karşılaman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sıfır ve 2.el ramler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurallar dahilinde,bir malın fiyatını belirlerken mantıklı olmak bu tip sonuçlardan uzak tutar..Bu şekilde bir fiyat verirseniz insanlar şok halinde herşeyi söyleyebilirler....Doğal karşılamak llazım.Tıp dilinde şokta olan bir insan herşeyi yapabilir.
  • tekmeleme merakı olanlar için ideal. ama ona da 120 ytl verilir mi ayrı mesele böyle iğrenç görünümlü kasa zor bulunur gerçekten de...
  • üste 120 ytl verirsen kargoyuda karşılarsan sırf meraktan 1 hafta kullanırım kasayı...
  • Arkadaşta var bu kasa ilk gördüğümde çok merak etmiştim hemen dokundum fln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.