Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK ASUS HD4650 (((ANKARA İÇİ)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce @Mc_Leopard nick'li arkadaştan aldığım PCI-E arayüzlü Asus hd4650 satılıktır. Kartı kuzenime almıştım ancak daha iyi bir kart almak istiyordum. Dün 8800gt alıp kuzene gönderince bu kart boşta kaldı.

Aldığım arkadaşın garanti hakkında bilgisi yoktu ancak ufak bir araştırma sonucunda garanti durumunu öğrendim. Kart Çizgi Elektronik, 2010 Mart çıkışlıdır. Çizgi elektronik bilindiği üzere Asus kartlara 3 yıl garanti vermektedir.

Kart düşük profildir. DDR2 1GB belleğe sahiptir. Belleği yavaş olduğu için hd4670'e yetişemez ancak 8600gt, 9500gt gibi kartlarla karşılaştırılmasın lütfen. Ayrıca belirteyim, kartın bellekleri %50 oc olmaktadır. (Programlar limitlediği için daha fazla gidemedim ben ancak bios düzenlenerek belleklere %70 civarı oc yapılabilabileceğini zannediyorum). 2 gün kadar denediğim süre içerisinde orta seviyede BFBC2'yi, GTA4'ü, FarCry2'yi; yüksek seviyede (AA Kapalı) Crysis, H.A.W.X., RD Grid'i rahatlıkla oynatıyor. Ancak bu saydıklarım 700mhz gpu ve 600mhz bellek hızı ile yaşadığım deneyimlerdir.

Fanı küçük olduğundan yüksek devirde, sessiz bir sistemde kartın sesi duyulabilir. Ancak %50 fan hızına kadar sorun yok. Fan otomatik olarak en fazla %53'ya kadar çıktı benim denemelerimde (Furmark). Oyunlarda ise %46 seviyesindeydi.

Film izlemek için kurulacak bir sistem için de gayet uygundur. Malumunuz hd4000 serisi HD film kabiliyetleri açısısından oldukça başarılıdır. Kartın küçük yapısı HTPC'ler için uygundur.

Kartın kutusu, içeriği, faturası yoktur. Garantisi seri no ile teyit edilmiştir. Çizgi Elektronik bu gibi durumlarda, garantide bir problem çıkarmamaktadır. Kart @jrazrael nick'li üyeye satılmıştır.

SATILIK TAKASLIK ASUS HD4650 (((ANKARA İÇİ)))

Takas yalnızca GeForce 8800gs ve üzeri Nvidia kartlarla yapılacaktır. Üzerine verilecek ücret konusunda anlaşılır, takas yapılır.

Soru, bilgi, teklifler PM'den olursa sevinirim, teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 8 Temmuz 2010; 20:09:43 >

• ilanda ekran kartının ıncığı-cıncığı ile bilgi verilmiş helal doğrusu

6600GT için PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 5 Temmuz 2010; 15:20:50 >
  • Param az ve her oyunu oynamak istiyorum diyene 4650 süper bi kartdır . Bende mehmet arkadaşımıza para ihtiyacımdan satmıştım . Alana hayırlı olsun pişman olmaz :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

ilanda ekran kartının ıncığı-cıncığı ile bilgi verilmiş helal doğrusu

6600GT için PM attım

Teşekkürler. PM'den de cevapladım buraya da kartın bilgilerini yazdım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Param az ve her oyunu oynamak istiyorum diyene 4650 süper bi kartdır . Bende mehmet arkadaşımıza para ihtiyacımdan satmıştım . Alana hayırlı olsun pişman olmaz :).

Teşekkür ederim. Kart gayet güzel ancak kartı alırken sana da belirtmiştim daha iyisini almak istediğimi. Eğer alan çıkmazsa donwload PC kuracağım, ona da bu kartı takarım.

Buarada PM'ler cevaplanıyor dostlar.
  • PM attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem_06

PM attım

Cevaolandı. 6600gt rezerve edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.