Şimdi Ara

//SATILIK-TAKASLIK// COUGER 700CM PSU ŞOK FİYAT --150 TL--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba..10.08.2010 tarihli, netsipariş.com faturalı, full kutu ve içerikli -Couger 700CM- güç kaynağımı 1200w'lık modelini aldığım için satışa çıkarıyorum..Garantisi dolmak üzere fakat ürünün üzerinde 1 tane toz ya da çizik bulamazsınız..Estetik olarak 10 üzerinden 10 alır..Bilgisayar parçalarımı oldukça dikkatli kullanırım.. Aldığım günden beri en ufak bir sıkıntı yaşatmadı bana..Fiyatına göre mükemmel bir ürün zaten bilenler bilir..İmzamdaki sistemimle kullandım ürünü ve ne en ufak bir ses ne de ısınma yapmıyor.Kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün..Referanslarımı inceleyebilirsiniz sattığım ürünler hakkında bilgi edinmek için..Ticaret yapmıyorum, sadece yeni parça aldığımda eskilerini forum üzerinden satışa çıkarıyorum..Ürünün sıfırı şu anda ülkemizde bulunmuyor..Balıkesir' de elden teslim edebilrim..teşekkürler..

Donanım Haber incelemesi:http://forum.donanimhaber.com/m_41899837/tm.htm

Resmi Sitesi:http://www.cougar-tr.com/

FİYAT: 150 TL

Takas corsair h100 ya da h80 ile olabilir..Takas fiyatı da aynıdır..Sadece takaslanacak ürünlerin de benim ürünüm kadar temiz olmasını istiyorum..

İlk resim bana ait..Diğeri temsili..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 23 Temmuz 2012; 19:42:54 >

• hayırlı satışlar Burak Bey, şahane psu...
  • teşekkür ederim, gerçekten çok güzel ürün..
  • Aynısından kullandım. Gerçekten mükemmel bir ürün. Çok bilinmiyor olması ve şu an sıfırının bulanmaması kötü ama...
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Aynısından kullandım. Gerçekten mükemmel bir ürün. Çok bilinmiyor olması ve şu an sıfırının bulanmaması kötü ama...
    Hayırlı satışlar.

güzel yorumunuz için teşekkür ederim..aynı markanın 1200w olan modelini kullanıyorum şu anda ama onun için de ilan açıcam hangisi satılırsa diğerini kullanmaya devam..
  • Satıldıktan sonra kolay bulunmayacak bir ürün olduğu için, tekrar sistem toplama ihtimaliniz bile varsa, bence satmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Satıldıktan sonra kolay bulunmayacak bir ürün olduğu için, tekrar sistem toplama ihtimaliniz bile varsa, bence satmayın.

zaten satmaya kıyamıyorum..istediğim rakamlara satılırsa satılır, satılmazsa da akarı yok kokarı yok dursunlar kutularında..
  • hayırlı satışlar kanka 1200 i çektin 700 ün papucu dama atıldı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

hayırlı satışlar kanka 1200 i çektin 700 ün papucu dama atıldı tabi

aslında düşüncem öyleydi ama buna talep olmayınca 1200lüğü de satışa çıkarttım hangisi önce satılırsa diğerini kullanıcam.. muhtemelen 1200lük daha önce satılacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

aslında düşüncem öyleydi ama buna talep olmayınca 1200lüğü de satışa çıkarttım hangisi önce satılırsa diğerini kullanıcam.. muhtemelen 1200lük daha önce satılacak..

1200 lüğü aslında ben alıcaktım ama siz benden önce davrandınız
    fiyatlarda indirim yapabilirseniz iki psu dan birini alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan3486

quote:

1200 lüğü aslında ben alıcaktım ama siz benden önce davrandınız
    fiyatlarda indirim yapabilirseniz iki psu dan birini alabilirim

pm gönderildi..

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: azap_54

takip

azap_54 nickli hasan arkadaşımıza satılmıştır..hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azap_54

takip

azap_54 nickli hasan arkadaşımıza satılmıştır..hayırlı olsun, iyi günlerde kullansın..

Teşekkürler üsdat saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.