Şimdi Ara

Satılık Valorant GOLD hesabım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Hayır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Valorant GOLD hesabım

Sezondur oynadığım hesabımı satmak istiyorum...Altın 1 rank...İçinde skinli silahlar var..Herhangi bir ban yemedi..Mail adresini değiştirebilirsiniz .. her dakika size geri dönüş yapacak telefon numaramı veririm...

İstediğim Fiyat 550 TL..Yine özel mesaj kutusundan pazarlık falan konuşulur...Takaslara da açığım valorant points gibi..Aşağıya video da bırakıyorum.

FİYATTA GÜNCELLEMEYE GİTTİM ÇÜNKÜ İÇİNDE 3100 VP VAR..Hesap için 1000 TL harcamışım bu silahlar için..Yine pazarlık yapılır konuşulur özelden

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel

• Güncel...Oyunda 3100 VP puan vardır...Zaten puan sadece kendisi 200 tl ediyor

• son fiyatı bu mudur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaxp

son fiyatı bu mudur acaba

Ustam özelden 1-2 kişi de sordu...İçerisinde 175 tl tutan valorant points var..Çok ufak bir indirim yapabilirim sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.