Şimdi Ara

satıştan çektim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık LG Model #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glaitaht -- 12 Ocak 2018; 13:38:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

2. el cihaz için fiyat hayli yüksek.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-q6-32gb-cep-telefonu-lg-tr-garantili-317375079?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

1190 tl + 10tl koruyucu fiyafı + 2 kılıf 30tl desek 1230tl eder fiyat.

sahibinden.comda herkes pazarlıkçı olduğu için 50 tl pazarlık payı koydum ortalama 1000tl ye satmayı planlıyorum, 2 ay koruyucu ve kılıfla kullanılmış çiziği ve vuruğu olmayan telefonu %23 indirimle satmak bence absürd değil.

• Hocam anladığım kadarıyla 1000 TL bir fiyat düşünüyorsunuz, çokta güzel hesaplar yapmışsınız lakin evde ki hesap çarşıya uymuyor. Ortalama 110-180 TL fark için kimse 2 ay kullanılmış cihaz almaz gider sıfırını alır. Ha ürün sizin istediğiniz fiyatı yazabilirsiniz fakat satılır mı orası meçhul
  • aynı şey mi5 satarken de denmişti, 1200 liraydı onun fiyatı da, 1000 liraya satmıştım.

Telefonlarımı düzgün ve temiz kullanıyorum, bozuk aksamı olmayan sıfır gibi ürünü mağazadan yerine %20 indirimle alıyorsunuz bi nevi.

Öğrenciyim, halen borcunu ödüyorum ve acelem yok dolayısıyla fiyat uygun.

• doğrudur her malın bir alıcısı vardır. hayırlı satışlar
  • takip
  • Maalesef satıştan çektim, bir ihtimal laptop alırsam ihtiyacım olacak. lg q6 ürünümün fiyatı en son 950tl idi, 850tlden 6-7 teklif geldi, 900tlye teklif de geldi. 950tl'ye alıcı bulması da olasıydı fakat adresim problemdi. Piyasası bu aralar yorumlardaki arkadaşlara belirtilir, 600-700tl edecek telefon değildi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.