46 lwl rod female almak isdiyenler ya msn ne me yada oyyunda beni bulsun msnem ise anko_451@hotmail.com OYUNDA ADIM: ESİNTİ46pazarlık yapilir oyunparası yada güzel itemlerle satlık ITEMLER İSE (MALE İÇİN)
en güzel charı olmıssın kendine daha ne istion be baba
ne kdar istion gerçek vaya online para ile?.. ben açıkca söyleyeyim.. ben bu charı almasdım çünkü iyi oynarsan charı 10 günde 50 lwl yaparsın.. ben 70+ lwl im 6 günde 1 lwl atlıtorum bu kadar abartmayın .. bu charı kim alıki alcak var ben 71 lwl satıyorum... bu kadar ezik charla çıkıpta satıyorum falan demeyin yaw:D .. ben charıma ezik deil demiyorum başkalarına göre benimkide ezik ama 46 bence oyunun %10 u... selametle...
baba katılıyorum ama benimde bi 48 level hunter male sword charım var ve satmayı düsünüyorum cünkü str si düsük onu 70 yapıp bi daha satılığa cıkarmayı düşünüyorum. istediğim gönlimden gecen para bile değil... arkadasın birine bile beles versem olur yani....
rod female var bi tane de o da 48 level ve onunla oyunun sonuna kadar gitmeyi planlıyorum...
zaten günde %150 exp falan topluyorum 8000-10000 kelle alıyorum günlük ama izmirde internet cafede bu oyunu bulamadığım için bayram sonrası üniversite de devam edicem oynamaya....
oyunda görüşmek dileğiyle...
quote:
Orjinalden alıntı: esinti46
46 lwl rod female almak isdiyenler ya msn ne me yada oyyunda beni bulsun msnem ise anko_451@hotmail.com OYUNDA ADIM: ESİNTİ46pazarlık yapilir oyunparası yada güzel itemlerle satlık ITEMLER İSE (MALE İÇİN)
,
46 lwl i nie satıon ki bak ben 81 satıyom alıcı 2 tane buldum ama para konusun da anlaşamadık hem de çar süper bi çardı şimdi oynamıyom kuzenime werecem ister sen o çarı 60-100lwl arası bişi yapta sat 100 ytl bile edmez
baba sen ne kadar istiyosun 81 level chara_? ayrıca görevi ne ve hangi adam_?
quote:
Orjinalden alıntı: alastiss
baba sen ne kadar istiyosun 81 level chara_? ayrıca görevi ne ve hangi adam_?
ztn ben satılığa çıkarmıştım forumda daha onceki mesajlara bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme