Şimdi Ara

SATURN 29 EKİM AÇILIŞI KATALOG İÇERİDE (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
0
Favori
43.498
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bende gittim pek bişey kalmamış yağmura rağmen kalabalık vardı genede 49.9 pes 2010 vardı pc için onu aldım mavishopta filan 89.90 lira fiyatı canon pixma mp540 yazıcı fiyatı 210 lira filandı vatanda 135 lira aynı ürün ordan çıkınca vatandan aldım zaten teknosada 49,90 kablosuz modemi aldım onunda fiyatı normalde 110 lira civarı bimekste zaten fiyatlar belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

quote:

Orijinalden alıntı: deneme777

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenosGazi

hiç kimse birşey söylemeyince sabah gittim... boşuna gitmeyin bütün promosyonlu ürünleri bitirmişler .. kalanları ya piyasa fiyatına ya da daha pahalıya iteliyip ilk günün zararını kurtarmaya çalışıyorlar.

Bugün tekirdağdan kalkıp oraya gitmeyi düşünüyorum. Daha başka giden arkadaşlar birşeyler söylerse ona göre karar verebilrim.

hiç kasma.. arada şansa indirim denk gelirse diye mağazada bi oyana bi buyana dolanıp duracaksın.. büyük ihtimallede boş döneceksin eve..

şahsen dün bana öyle oldu :))

saat 2 de çıktım evden. şimdi geldim. adamlar gerçekten süper kampanya yapmışlar. önce saturna gittim. sonra teknosaya girdim sonra bimeks. tekrar şu saturna uğrayayim dedim. Girdim öyle dolanırken şu ürünleri çıkardıkları deponun önünden geçerken görevlilerden biri, bir diğerine ürünleri getiriyorum 39,90 dan olacak diye seslendiğini duyunca kapının önüne dikildim. ilk günki verilen hp yazıcılardan geldi. 4 tane aldım. bunun haricinde ben oralarda gezinirken devamlı anonsla ile mağazada dizili olan ürünlerin fiyatını düşürüyorlardı. yada depodan forklift ile yeni ürünler çıkarıyorlardı ve anons yapılıyordu. misal casper laptop, ekmek yapma mak., lg lcd tv, tost mak., vs. vs. daha bir coğuna denk geldim. anlayacağınız ucundan azıcıkta olsa faydalandım. elim boş dönmeyi düşünürken birşeylere ras geldim.

ayrıca saturn kapı girişinde kupa fincan ve çakmak dağatıyordu ve danışma bölümünde ise çubuklu şeker dağatıyordu onlardanda faydalandım :

Bimekste ise microsoft optical desktop 700 model kablosuz klavye mouse seti gördüm fiyatı 34 tl idi. birde ondan aldım.

şekeri fazla yemeyin... bi kaç saatte anca eriyor.. bittikten sonrada bi mide bulantısı yaptı bende.. dikkat etmek gerek ;)

• DÜN GİTTİM SAMSUNG BUZDOLABU -24 E KADAR DÜŞMÜŞ YANİ SAMSUNG TAN KORUMA ALMIŞLAR ALDIM BİTANE DOLAP GERÇEKTEN ÇOK UCUZ .. BİRTANEDE TOSHIBA 40LV655 aldım dün değil önceki gün alacaktım herşeyde bi hayır varmış dün değil önceki gün alsaydım 1479 dan alacaktım ama dün 1399 dan aldım.....
  • sitede 2 ürün yazıyo şimdi forum satürnde diye,

anlık indirimde olanları mı yazıyorlar acaba.

samsung 50" plazma 1899 ve asus notebook 999 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

sitede 2 ürün yazıyo şimdi forum satürnde diye,

anlık indirimde olanları mı yazıyorlar acaba.

samsung 50" plazma 1899 ve asus notebook 999 var

yok bunlar ilk gün satılan ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaxunamun

DÜN GİTTİM SAMSUNG BUZDOLABU -24 E KADAR DÜŞMÜŞ YANİ SAMSUNG TAN KORUMA ALMIŞLAR ALDIM BİTANE DOLAP GERÇEKTEN ÇOK UCUZ .. BİRTANEDE TOSHIBA 40LV655 aldım dün değil önceki gün alacaktım herşeyde bi hayır varmış dün değil önceki gün alsaydım 1479 dan alacaktım ama dün 1399 dan aldım.....

buzdolabı bugünde varmıdır stok durumu neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salida

quote:

DÜN GİTTİM SAMSUNG BUZDOLABU -24 E KADAR DÜŞMÜŞ YANİ SAMSUNG TAN KORUMA ALMIŞLAR ALDIM BİTANE DOLAP GERÇEKTEN ÇOK UCUZ .. BİRTANEDE TOSHIBA 40LV655 aldım dün değil önceki gün alacaktım herşeyde bi hayır varmış dün değil önceki gün alsaydım 1479 dan alacaktım ama dün 1399 dan aldım.....

buzdolabı bugünde varmıdır stok durumu neydi ?

ben aldığımda - 25 ti dostum samsung -30 a kadar koruma vermiş ama benim arkamdan biri daha bakıyodu akşam 7 gibi.... bi git derim gitmeden olmaz
  • bu arada arkadaşlar size bi soriyim beyaz eşya garantisi fatura tarihinden itibaren mi yoksa servisin kurduğu günden itibaren mi başlıyor , bu kafama çok takıldı ?????????????

nede olsa ben çeyiz için aldım daha evliligime biraz daha var
  • quote:

bu arada arkadaşlar size bi soriyim beyaz eşya garantisi fatura tarihinden itibaren mi yoksa servisin kurduğu günden itibaren mi başlıyor , bu kafama çok takıldı ?????????????

nede olsa ben çeyiz için aldım daha evliligime biraz daha var

garanti servisin kurulumuyla başlar.
    fatura garanti yerine geçmez. Ayrıca kuruluma gelen teknik servise mutlaka garantiyi imzalattırın kaşelettirin ve tarih attırın..
  • arkadaşlar bende dün pes 2010 ps3 için 89 tl den aldım kaçak olarak bile bu fiyata bulmak zor du 2 gündür bunun peşinde 2 kere gittim birde ne göreyim toshibanın 1479 olan ki teknosada 1499 indirime girmiş 1399 onuda aldım bir arkadaşın dediği gibi iyiki bir gün once almamışım diye sesli düşündüm buraya dikkkat arkadaşlar saturden ürün alanlar için mavi gömlekle ürün tanıtan ve satan yetkili bana eğer birgün once alsaydım ve ertesi gün indirim yapıldıysa ki 14 içinde geçerliymiş faturayla gittiğimizde fiyat farkını nakit olarak odüyorlarmış aklınızda olsun toshiba 4o lv 655 model lcd tv yı 1479 a alan varsa para iadesi almaya gide biliri ve benzer durum olanlar benden duyurması
  • bende dün saat 15.00 gibi gittim gezerken hard disklerin olduğu bölümde seagate 1 tb açılışta 149 liraya satılan hard disklerden gördüm 4-5 tane vardı üzerinde fiyatı yoktu bende elime aldım birini görevliye fiyatına bakarmısın dedim 149 lira gözüktü sistemde sanırım kasadan geri dönen ürünleri tekrar geri getirmişler bende kaptım birini....
  • Bugün Gittiğimde uygun gördüğüm fiyatlar...
    Samsung Corby...349 Tl ; Samsung Star 349 TL ; Samsung Star Wifi 399 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper6161

bende dün saat 15.00 gibi gittim gezerken hard disklerin olduğu bölümde seagate 1 tb açılışta 149 liraya satılan hard disklerden gördüm 4-5 tane vardı üzerinde fiyatı yoktu bende elime aldım birini görevliye fiyatına bakarmısın dedim 149 lira gözüktü sistemde sanırım kasadan geri dönen ürünleri tekrar geri getirmişler bende kaptım birini....

expansion serisi ise onlar cuma da ordaydı :) da kimse yüzüne bakmıyodu, 149 o disk için çok uygun bi fiyat değil malesef.
  • Toshiba LCD(40LV655) için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Bugün peynir ekmek gibi satılıyordu Saturnde. Daha sonra carrefoura gittim orada aynı LCD'nin 1899TL fiyatı vardı. Bir yanında samsung diğer yanındada philips lcd vardı. Bana ekrana çıkan beyaz yazıları biraz dağıtıyor gibi geldi ayrıca ekranıda biraz daha karanlıktı diğerlerine göre. Bunlar ayarla alakalı şeyler midir? Kullanan arkadaşlar izlenimlerini yazarlarsa sevinirim.
    Birde PS3 ile kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 1 Kasım 2009; 19:53:24 >
  • ya arkadaslar çamasır makinası ve bulasık mak.lazım arkadaslar samsung model çamçmak. için 499 yazmıs lar bugün gidip de gören varmı acaba halen varmı yokmu gebzede olduğum için gidemedim
  • Dün bu saattlerde samsung un çamaşır makinası bitmişdi.onun yerine aristonun hotpoint aqxl 105 modelinde kampanya vardı fiyatıda 499 du normal fiyatı şuanda 1.099.00 teknosada ama bugüne kalmışmıdır bilmiyorum.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=115020134&CS_Category=_SBA_1049_1662_1027_6149&CS_Catalog=_BEYAZ_ESYA&T_Category=_CAMASIR_MAKINESI1049

• bugün gittim ariston da bitmiş arkadaşlar
  • arkadaşlar ben ipod touch aldım saturnden kullanamıyorum dokunmatiğini bu yuzden satmak istiyorum almak isteyen arkadaşlar olursa irtibata geçebiliriz daha kutusunda duruyo ewde 3 4 kere anca açtım baktım 05555659930 almak isteyen arkadaşlar olursa ben mecidiyeköy taraflarındayım elden gösterebilirim aleti
  • LANET OLSUN GİDEMİYORSUNKİ HEM UZAK HEM DE HAVALARIN DURUMU BELLİ FIRSATALRI KAÇIRDIK DESENİZE BİLGİLER İÇİN TŞK LER
  • arkadaşlar ben orda çalışıyordum gidenler belki görmüştür turuncu tişörtlü çalışanlar dan kaçıranlar üzülmesiin aldığım duyuma göre 17 kasımda galiba daha buyuk bi indirim olcakmış oranın çalışanından duydum.3 gün çalıştım yazıcı ve fotoraf makınası alabildim sadece ama adamalar guzel indirim yaptılar.3 trilyon ciro beklıyordu almanlar galiba 4.5 trilyon mı ne yapmışlar almanlar gayet mutlu idi yeni indirimler gelecek yane
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.