Şimdi Ara

Savasda En Avantajlı Char. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesela vizard arkadan gliyorsa = o alır ( öndekiler düşmanı oyalarken arkadan tek atar)
    xbow = ilk seni o görürse çakar
    warior = karşısındaki mag saldırmasın alır

gibisinden

her çarın açık bi yönü var arkadaşlar

wizard vs warior

wizard alır =
    wariorun mag defansı az wizardında magı yüksek

yanına gitmeden ölür

ama bütün çarların zayıf bi noktası ve bi avantajı var

:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet-sro

Warlock çünkü eventte karşı tarafın bless spelline karşı en avantajlı char zehirler vb. var zaten 2 debuff at 2 de zehir çak 15 saniye sonra kupası gelsin

Hocam warlock kişisel saldırı yapar hangi birinin blesini kırsın 8 tane adam + diğer partyler falan....
  • Bana göre 1- Bow 2- Blade !
    Çünkü bowun geride kalıp uzaktan avlama avantajı var.Blade ise zor öldüğü için 1vs1lerde rakipleri baya oyalıyor böylece ekip arkadaşlarınızda rakibin icabına bakıyor :)
  • Ben sadece eventten bahsediyorum blesse karşı 2 k çaktım(Wariora)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoBLeSaTaN

En Avantajlı Char Iteme Ve Deneyime Bakar Itemlerin Saglamsa En Avantajlı Charsın Ve Deneyimin Varsa Deneyim Derken Nerde Hangi Skilli Wuracagın Hangi Adama Hangi Skille Girecegin .

Süper
  • xbow derim..hem nukeci ve wizardlardan daha hızlı skill yapıyor ve tek de alabiliyor..elinde fiziksel atak yüzdesi güçlü ve crt si yüksek olan bir xbow varsa korksunlar senden
  • Sağlamlık açısından eu warrior/cleric iyi iş görür.
  • warrior kale savaşı,eventte fln buffları açtı mı 5 kişiye bile yatmaz
  • bence wiz+cleric yada xbow +clericdir çünkü ikiside 2.plandaki char önde wariorlar 2h bladeler savaşıyoken arkdan takır takır indircek baktıki çok kötü gidiyo bas bi cleric party healingleri felan war sanırım... bence bu iki charda çok avantıjlı ama dediklerim grup savaşlarda avantajlı pvm'de ne olurlar onu bilmem... ama xbow wizardan daha iyi grup savaşlarında ...
  • X-bow'un gücünü fetelin0 ya sorun, o daha iyi bilir
    oyunu bırakıyodu az daha x-bowcunun biri yüzünden
  • her buildin ayrı avantajı ve dezavantajı vardır!
    her çar yatar ve yatırır ama senin ne yapacağın önemlidir.
    mesela evente mi gidicen en iyi wizarddır
    kale savaşında kaleyi ele geçirmek için kapımı kırıcan ozman fullstr glavie
    yada kale sahibisin gelen tokmakçılara mı saldırcan gene wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuskaragoz3 -- 15 Haziran 2008; 2:09:29 >
  • Arkadaşlar bnce benim buıldim olan warior-xbow'dur ndn mı savasta önüme belkide 20 tane full str adam cıktı ama hiç biri beni yıkamadı ndn mı ? xbow yatırıp uzaklastırma skıll sagolsun eger az vuruosam bi adama elime warior alıp bufflarımı basıp kacarım önüme bi wizard cıktı mı direk teke gıdıo zaten ama 2 kısı gıdıosak ve baktım adam beni vurusumla ölmüyorsa hemen yanımdaki wizard arkdasıma screen bufflarını verıorum ve o karsıdakı adama 10 kerede vursa sonucta ölmeden öldürüyor Savasta lvlim 78 olmasına ragmen 90 olan bircok arkadası öldürdüm.. + bir adam kacarken kactıgı esnada mıllet pesınden kovalarken yere yatırmak onun sonunun geldıgını gösterıyor yere yatıyor diger arkadsalar yetıyor yerden kalktıgı an güm

• quote:

Orjinalden alıntı: lordofsilkroad

tabiki de x-bow
    beyler x-bow cok ilerde yaw
    35 lwl adam 60+ wizardı yatırıyo 50 lwl nukere tek atıyo daha bir suru charı yatırıyo bence x-bow * dagger * cleric

xbow mu arkadaşlar bnm fikrime göre xbow açmayın nukerlere tek atabiliyor die herkez rogue buildini bişe snıyo çok xbow gördm lvlından düşük strlere yatan size 3 önerim war
    1-Warrior-Cleric bu build ölmez warriorun kndine özgü mükemmel defans buffları wardır iron skin mana skin clericde hmn recovery bless açar bide healing cyle bu chara kmse dyanamaz
    2-Warrior-Warlock bliosunz arkadaşlar warlock mükemmel bir build toxicler sleep stun defans dşürücü gbi süper skillere sahip bu skilleri kullanıp hemen 2h olup tek atarsın
    3-Warlock-Wizard dyanıksız olabilrsin ama warlock olup toxic def dşürücü sorada sleep yda sutn atar wizard olup tek atablirsin build bu ama en warrior clerii yda warrior warlock tercih ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

xbow derim..hem nukeci ve wizardlardan daha hızlı skill yapıyor ve tek de alabiliyor..elinde fiziksel atak yüzdesi güçlü ve crt si yüksek olan bir xbow varsa korksunlar senden

wizard xbowu alır çnk wizardda oyunun e seri skilli war adını unttum 20lvda açılıo light knock back atıo onu wurr sora tek skille mezara gönderir xbowu
  • europa çarlar

daha detaya inersek xbow
  • En avantajlı Xbow hem görünmezlik hemde o critler yer bitirir adamı
  • Bence burda bir yanlışlık var eventte ve kale savaşındaki en iyi char hangisi demişsin kimis demiş x bow kimisi wizar demiş ama şöyle düşünü 8 tane wizardı olan bir party veya 8 tane warior ne yapabilir ki bunlar önemli olan bütün olmaktır diğer charlar da önemli tek kişiyle olmuyor.Sevdiğim spor olan futboldan örnek veriyim bir takımda 11 tane C.Ronaldo olsa o takımdan birşey olur mu olmaz bunun gibi.
  • eventlerde baskasının daldıgına sen son hamleyi yaparak cok adam alabilirsin... int bu bakımdan cok avantajlı ... ama blader i ii kullanıp tanklık yaparak eventteki takımına da yardımcı olabilirsin... adam almak için int.. wizard da avantajlı ama sen dogtuktan sonra güc basana kadar ve atak yapana kadar senin basında digerleri nöbet bekleyip seni yasatmamak icin elinden gelenei yaparlar büyük ihtimal...
  • bence en iyi char wizarddır çünkü her türlü karşısına çıkan adama tek atar ve alan skilleriyle 1-2 adamı tek vuruşta alabilir ve bunu seri yapar bu yüzden avantajlıdır
  • bence varlock her irine bi zehir çaktımı sora stun vurdumu işi bitmiştir hem takımına yardımcı oluyosun hemde can çekmesiyle eu çarların arasından en avantajlısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.