Şimdi Ara

Sayfa kirletildiği için silinebilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adam sana dostum derken hitap edecek bir şeyi kastediyor mesela yakın oldugun arkadaşına kanka, hacı falan demek gibi ben arkadaşıma hacı deyince o öyle olmuyor. Diğer konuda durmadan eğitimden söz etmişsin eğitim sadece matematik fizik değil karşında ki kişiyle düzgün iletişim kurmayı da öğretir belliki sen bundan mahrum kalmışsın. Senin birini steamden silmende çok umrumdaydı bir de profilini kapalı tutuyorsum bir halt var gibi. ( işte bunların hepsi hangi kafayı yaşadığın ile alakalı )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu verecek cevap bulamayınca kopyalayıp benimkileri mi yapistiriyorsun.

Aferin 4.te agir ( anlayacağınız şekilde ) uyarınca dostum demeyi birakman yerinde olmuş. Önceki sayfada demiştim sana üslubu mu arttırır im diye.O zaman Dediklerimi Anlasaydın bu şekilde yazmazdım.Problemli kişilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjiNaL.myth

Ne oldu verecek cevap bulamayınca kopyalayıp benimkileri mi yapistiriyorsun.

Aferin 4.te agir ( anlayacağınız şekilde ) uyarınca dostum demeyi birakman yerinde olmuş. Önceki sayfada demiştim sana üslubu mu arttırır im diye.O zaman Dediklerimi Anlasaydın bu şekilde yazmazdım.Problemli kişilik

ok dostum haklısın kralsın 1 numarasın profesörsün daha nediyim sana 4.te degil de diye yazılır onuda söylemeden geçmiyim.
  • Delikanlı Adam kullanıcısına yanıt
    Merak etme ben adamına gore davranırım.

Sizin gibi kere ayrı.ADAM olanlara ayrı.Ben normal yaşıyorum rahat ol.

Ölücülerle işim olmaz.o yüzden blok landin.
  • Hala dostum yazıyorsun.Sen laftan falan anlamazsin.

İnsan ol... Senin için sözün bittiği yer.Kaftan anlamayan birisine ne anlatılır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjiNaL.myth

Hala dostum yazıyorsun.Sen laftan falan anlamazsin.

İnsan ol... Senin için sözün bittiği yer.Kaftan anlamayan birisine ne anlatılır ki?

tamam dostum yazı yazmayı öğrendiğinde düşünürüz.
  • O yazıyı okuyan herkes ne demek istediğimi anlamıştır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.