Şimdi Ara

sayısallar için tıp ve bilgisayar müh. dışında okunacak en mantıklı bölüm nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

okul bölümden daha önemli bir faktör.

• gençler ne isterseniz okuyun keyfinize bakın 80 milyon insanın hepsi bu kadar düşünmedi hayat bu kadar kıt değil illa bi yol çıkar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dişli çarklara cinsel yakınlık falan duymuyorsan sırf makina okucam diye odtü yerine ytü seçmenin anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul faktörü kötü bölümlerde okuyanların kendilerini avutmasıdır . Ben bu belirtilen iyi ünilerin birinde okuyorum , çevremdeki kötü bölümlerde okuyanlar şimdilik mutlu gözüküyorlar ama içten içe ileride iyi bir iş bulamayacaklarının da farkındalar okulun etiketi onları kurtarmayacak. Mesela TRdeki muhendislerin çalışacağı optimum yer savunma sanayi şirketleri ve Gazideki öğrenci de buraları hedefleyip giriyor Hacettepedeki ODTÜdeki de . Günün sonunda aynı şirkette çalışıp aynı maaşları alıyorlar .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • balamir. B kullanıcısına yanıt

Öğretmenlik seçmekten bahsetmiyorum ben eğer başka bir mühendislik dalıysa iyi okul kötü(!) bölüm seçmek daha mantıklı ben makina ee vs. okumak istiyorum diye kendini yerden yere vurup pişman olan çok insan var

• Nezih bir ortam solumak bile insana farklı bir bakış açısı katar diye düşünüyorum.

Taşradan gelip çok başarılı olan insanlarda duyuyorum ama ekseriyetle iyi üniversite ortalama bölüm bile daha avantajlı.

• Diş ve Veteriner Hekimlik.İkisinde de klinik açabilirsin

• Yani bizzat ben şu işi yapacağım demiyorsan o zaman direkt okul seçersin ona bir şey diyemem zaten ama pek sağlıklı bir kafa olduğunu da düşünmüyorum sevmeden okumak çok zor hele ki mühendislikse.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.