Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gizbi

BULUŞMA 5.

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD  İSTANBUL BULUŞMASI

bu arada bakıyorum bakıyorum da bu sofrada eksik olan bişi var
    bilin bakalım neeeee?
  • Abilerim,kardeşlerim,dostlarım üzgünüm aranızda olamadım haberde veremedim ne olur kusuruma bakmayın.
    Son bi haftadır benim pc çökmüş vaziyette.Yemin ederim arkadaşlar gelmeyi çok istedim lakin c.tesi sabahtan aracı servise verdim akşam alıcaktım yani gelmeye bi engel yoktu ama son anda gelen bi haber elimi kolumu bağladı ordan oraya koşturdum durdum.Bizimkiler haftasonuna İzmite gitmişlerdi teyzemde fenalaşıp zar zor beni aradıı.Valla servisten ödünç araba nasıl aldım bilmiyorum tek başıma hem korktum,hem endişelendim..

Size karşı çok çok mahçubum arkadaşlar ne olur bu kabalığımı af edin,herkesten özür diliyorumm..Ayrı ayrı hepinizden özürdiliyorum dostlarım..
  • senin güzel canın sağolsun kardeşim ayrıca geçmiş olsun takma kafana kalpler bir olsun yeter,seni seviyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Abilerim,kardeşlerim,dostlarım üzgünüm aranızda olamadım haberde veremedim ne olur kusuruma bakmayın.
    Son bi haftadır benim pc çökmüş vaziyette.Yemin ederim arkadaşlar gelmeyi çok istedim lakin c.tesi sabahtan aracı servise verdim akşam alıcaktım yani gelmeye bi engel yoktu ama son anda gelen bi haber elimi kolumu bağladı ordan oraya koşturdum durdum.Bizimkiler haftasonuna İzmite gitmişlerdi teyzemde fenalaşıp zar zor beni aradıı.Valla servisten ödünç araba nasıl aldım bilmiyorum tek başıma hem korktum,hem endişelendim..

Size karşı çok çok mahçubum arkadaşlar ne olur bu kabalığımı af edin,herkesten özür diliyorumm..Ayrı ayrı hepinizden özürdiliyorum dostlarım..

senin güzel canın sağolsun kardeşim ayrıca geçmiş olsun takma kafana kalpler bir olsun yeter,seni seviyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Abilerim,kardeşlerim,dostlarım üzgünüm aranızda olamadım haberde veremedim ne olur kusuruma bakmayın.

Estafurullah kardeşim, umarım teyzenin durumu iyidir, Allah acil şifalar versin

• Arkadaşlar hepinize teşekkürediyorum sağolun..
    Teyzem Allah'a şükür iyi,bir nevi geçici felç yaşamış doktorun demesine göre kasları gerilmiş gittiğimde elleri,parmakları çekilmiş gibiydi.Kas gevşetici,serum felan hafta sonu müşade altında tuttuktan sonra taburcu ettiler.Şimdi iyi tehlike arz ettirecek bi durum yok çok şükür..

Tekrar sağolun arkadaşlar
  • geçmiş olsun bluecat.
  • Allah Resûlü (Aleyhisselatü Vesselam) bir sohbette buyurdu:

– Demir paslandığı gibi, kapler de paslanır.

Bir sahabi tarafından soruldu:
    – Kalplerin pasını giderecek, parlatacak cila nedir ya Resûlallah?

Allah Resûlü cevaben:
    – O, Kur’an’ı okumak ve ölümü düşünmektir, buyurdu.

(Tac)
  • UZUN ZAMANDIR BURALARDA DEĞİLDİM. uZAK KALDIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN...
    bU ARADA YİNE BULUŞMAYI KAÇIRMIŞIM OFFFF.........

SAMİ KARDEŞ KUSURA BAKMA SENİDE ARAYAMADIM. ÇOCUKLAR NASIL OLDU?...
  • eeee hani bukadarmıydı sazlı sözlü buluşma arkadaşlar anlatsanıza yaaaaaw kaç gündür bişiler de yazmıyor kimse
  • Kamil abicim ben Şimdi geldim.buluşmamız güzel geçti Fotolarda gördüğün gibi Eğlence gırgır boldu.Bu hafta sonu bolu abanttaydım.(Bir hafta gecikmeli olarak gittik ) Görmeyenlerin bu mevsimde özellikle gidip görmesi o canım karın içinde rakı bardağını saklayıp soğuk soğuk fondiplemesi gerekilen bir yer.Donmuş abant gölüne karşı sıcacık havada mangal dır alkoldür kar topu dur kayaktır hepsinin dibine vurulacak bir yer.Tabi günü birlik o kadar uzağa belki bazı arkadaşlar değmez diyebilirler ama yolunuz düşerse en azından affetmeyin diye kulaklara küpe olsun.Daha sonra görüşmek üzere.

Bu arada kamil Abi inşallah sakatlıktan kurtulmuşundur tamamiyle.Artık geçmiş senden topçuluk uğraşma bundan sonra duran topları değerlendir

• arkadaşlar bende bu hafta sonu uludağdaydım, ancak arabayla gitmedim. birincisi arabam servisten yeni çıktı ikincisi arabaya boya, iç, motor koruma yaptırdım görseniz dibiniz düşer. ( maşallah ) o yüzden kıyamadım götürmeye yağmur çamur otoparka bıraktım aracı. steril - bill havan batsın, aldın çöp torbasını altına bıraktın yokuştan kendini. biz kayak yaptık bi dünya, hiç anlatıyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 11 Şubat 2008; 11:33:48 >

• Abicim ya havasından değil,bilgi vermek amaçlı anlattım en azından senin gibi resim koymadım.Arabanında reklamını yapmışsın fotonu da koymuşsun Hava bende değil mi? Parası olan uludağa gider olmayan boluda çöp torbaları üzerinde kayar ne yapıcaksın kanun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: stnbl

Abicim ya havasından değil,bilgi vermek amaçlı anlattım en azından senin gibi resim koymadım.Arabanında reklamını yapmışsın fotonu da koymuşsun Hava bende değil mi? Parası olan uludağa gider olmayan boluda çöp torbaları üzerinde kayar ne yapıcaksın kanun bu

steril- bill seviyorum seni kardeşim, senide götüreyim istersen.
    sen son durumları ne yaptın bana bilgi vermedin, arayan soran var mı? anladın sen !!!!
  • ooo kankalar helal vallayı kayan kayana
    bizde halı sahalarda sakatlanalım

sten az önce yine maçtan geldim ve yine berbatım
    başıma ciddi bişi gelmeden bırakmam lazım bu işi,
    sami abi nerelerde yaaaaa
  • hadi bakalım toparlanın artık DH Ford yakında güzel bir buluşma daha patlatalım karlar dinmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakkas79

arkadaşlar bende bu hafta sonu uludağdaydım, ancak arabayla gitmedim. birincisi arabam servisten yeni çıktı ikincisi arabaya boya, iç, motor koruma yaptırdım görseniz dibiniz düşer. ( maşallah ) o yüzden kıyamadım götürmeye yağmur çamur otoparka bıraktım aracı. steril - bill havan batsın, aldın çöp torbasını altına bıraktın yokuştan kendini. biz kayak yaptık bi dünya, hiç anlatıyormuyuz

Oy oy oy

• Oh Oh Abilerime bakın beee,kar sefası yapmışlar,Helal arkadaşlar

**kecekece* Abicim ayrıca geçmiş olsun diliyorum.Aman Abi dikkat et kendine
  • sağol kardeşim
  • abi kar olayı farklı.gerçi ben ünal abimin dedii gibi çöp poşetleri ile kıvılcım çıkartarak bir tarafımızdan kaymaya çalışsakta o içine soluduğun oksijen bile iyi yetiyor.inşallah bir ara bunun tadını hep beraber yaşarız.görüşmek dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.