Şimdi Ara

SAZLI SÖZLÜ 5. GELENEKSEL FORD İSTANBUL BULUŞMASI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selam arkadaşlar bi süredir ugrayamadım bebeklerden biri bizi çok üzdü canım sıkkın o yüzden bu aralarda ugrayamam bi süre daha kendinize iyi bakın sizleri seviyorum hoşçakalın
  • sami abi;

Allah seninde bebeklerinde hakkında hayırlısını versin. tahmin ediyorum ki ikizlerden birinin kulağıyla ilgili problem var. umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. yapabileceğimiz birşey varsa biliyosun. Allah sanada annelerinede güç kuvvet versin.

quote:

Orjinalden alıntı: panikyok

herkese selam arkadaşlar bi süredir ugrayamadım bebeklerden biri bizi çok üzdü canım sıkkın o yüzden bu aralarda ugrayamam bi süre daha kendinize iyi bakın sizleri seviyorum hoşçakalın
  • quote:

herkese selam arkadaşlar bi süredir ugrayamadım bebeklerden biri bizi çok üzdü canım sıkkın o yüzden bu aralarda ugrayamam bi süre daha kendinize iyi bakın sizleri seviyorum hoşçakalın

Sami abim Allah'ın izliyle herşey daha iyi olucak canını sıkma abim Bizde seni çok seviyoruz!
  • quote:

Sami Abim kolay değill ama Yüce RABBİM bebeklerini sizleri korusun Hayırlısıyla herşey yoluna girer Abii
  • quote:

sami abicim yüce rabbim acil şifalar ihsan eylesin,ALLAH acılarını yaşatmasın bize,inşallah en kısa zamanda rabbim bu sıkıntılarını alır üstünden,YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCIN OLSUN abicim,küçük bir tavsiye abi kızmazsan hoşgörüne sığınarak söylemek istiyorum abi,sami abi her şeyin ve her derdin devası dua dır abi bol bol dua et abi yüce rabbim verir şifasını bak benim prensese 4 aylıkken kesin acil ameliyat diyorlardı ama kudretine kurban olduğum ALLAH'ım ettiğimiz bol bol dualarımızı kabul etti şimdi iyileşme döneminde rabbime ne kadar hamd etsem azdır abicim sende bol bol dua et inşallah rabbim duyar sesini,abi umarım kızmamışsındır YÜCE MEVLAM SENİN VE AİLENİN YARDIMCISI OLSUN VE O MUHTEŞEM PRENSESLERİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN AMİİİİİİİİİİİİN.

• sami abi allah öncelikle ikisine de kat ve kat sağlık, sizlere de sabır versin.Bugünlerde geçer en güzel günler yakındır inşallah sizin için.
  • test 1
  • test 2
  • test 3
  • test 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: blckhm

test 1

hayırdır bu ne testidir?
  • cümleten selamunaleykum millet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gizbi

cümleten selamunaleykum millet

Ve AleykümSelam Abii
  • DOSTLAR BU VEDA MESAJIMDIR.BEN NAMIDEĞER GİZBİ(BURAK)

4 GÜNLÜK UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERMİŞLER,NEDEN VERDİKLERİNİ AZ BUÇUK BİLİYORUM VE ESHEFLE KINIYORUM.ŞUNLARI SÖYLEMEK İSTİYORUM.BEN NE BİR SİYASİ ÖRGÜTE MENSUBUM NE DE DİNİ BİR ÖRGÜTE MENSUBUM,SADECE KENDİ HALİNDE BİR İNSANIM.HERKESİN İYİLİĞİNİ İSTEYEN KİMSE HAKKINDA KÖTÜ DÜŞÜNMEYEN VE KOLAY KOLAY DA KIZMAYAN BİR İNSANIM.AMA BU UZAKLAŞTIRMA VE UZAKLAŞTIRMANIN SEBEBİ BİRAZÇIK KIZDIRDI BENİ.BEN KISACASI İSLAM DİNİNE MENSUP MÜSLÜMAN BİR KARDEŞİNİZİM,DÜN AKŞAM GÖNDERDİĞİM DUA MESAJI BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ OLACAK Kİ BANA CEZA VERMİŞLER,O DUA MESAJINI DİĞER TOPİKLERE GÖNDERMEMDEKİ MAKSADIM,SADECE VE SADECE O DUA MESAJINI OKUYUPTA İSLAM DİNİNE MENSUP OLAN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN FAYDALANMASINDAN BAŞKA MAKSADI OLMAYAN BİR MESAJDI AMA MALESEF Kİ BAZI KESİME RAHATSIZLIK VERMİŞİZ Kİ UZAKLAŞTIRMA ALDIK.BEN BUNDAN SONRA BU FORUMDA ÜYELİĞİMİ KENDİ İSTEĞİMLE İPTAL EDİYOR,BENİ TANIYAN SEVGİLİ DOSTLARIMA DA,BİR BULUŞMA YADA FARKLI BİR ORGANİZASYON DÜZENLEDİĞİNİZ ZAMAN YA MSN ADRESİMDEN burakmamakli@hotmail.com. YADA TLF NUMARAMDAN BANA KESİNLİKLE ULAŞIN.BEN BUNDAN SONRA BU FORUMDA KENDİ ÜYELİĞİMİ ÇEKİYORUM.HEEE UNUTMADAN ŞUNU DA SÖYLEYEYİM DÜN ÇEKTİĞİM O GÜZEL DUA MESAJINDAN SONRA ALLAH RAZI OLSUN DİYE DÖNEN ARKADAŞLAR OLDU İŞTE NE YAPIYORSA YÜCE YARATANIN RIZASINI KAZANMAK İÇİN YAPIYORUM,ŞUNU DA KESİNLİKLE UNUTMAMAK LAZIM Kİ HER NE OLURSAK OLALIM DÖNÜŞ YANLIZ ONADIR(ALLAH cc).SİZ DOSTLARIMI ÇOOOK SEVİYOR SAKIN BENİ UNUTMATIN DİYOR HEPİNİZİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM.

• GÖNDERDİĞİM DUA MESAJIDA BUNDAN İBARETTİR.

ALLAH'ü TEALA'dan BAŞKA BİR İLAH YOKTUR.O BİRDİR,EŞİ ORTAĞI YOKTUR,MÜLK ONA AİTTİR.HAMD ONA MAHSUSTUR.ALLAH'ım KABİR AZABINDAN,KALBİN VESVESESİNDEN,İŞLERİN DAĞINIKLIĞINDAN SANA SIĞINIRIZ.ALLAH'hım RÜZGARIN GETİRDİĞİ AFETİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIZ.ALLAH'hım GÖZÜMDE BİR NUR,KALBİMDE BİR NUR YARAT,ALLAH'hım GÖĞÜSÜME GENİŞLİK VER,İŞİMİ KOLAYLAŞTIR.ALLAH'hım KALBE VESVESE VEREN ŞEYTANDAN,İŞLERİN KARIŞIKLIĞINDAN,KABİR FİTNESİNİN ŞERRİNDEN,GECENİN GETİRDİĞİ ŞEYLERİN ŞERRİNDEN,GÜNDÜZÜN GETİRDİĞİ ŞEYLERİN ŞERRİNDEN,KORKUNÇ RÜZGARLARIN GETİRDİĞİ AFETLERİN ŞERRİNDEN,ZAMANIN NÖBET NÖBET GELEN MİTNET VE BELALARIN ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIZ.ALLAH'hım SAĞLIĞIN HASTALIĞA ÇEVRİLMESİNDEN,BİRDEN BİRE GELİP ÇATACAK AZABINDAN VE BÜTÜN GAZABINDAN SANA SIĞINIRIZ.ALLAH'hım BİZİ HİDAYETİNE ULAŞTIR.GEÇMİŞİMİ GELECEĞİMİ BAĞIŞLA.EY BAŞ VURULACAKLARIN EN HAYIRLISI,KENDİSİNDEN İSTENİLENLERİN EN KEREMLİSİ RN ÇOK VERENİ,ALLAH'hım SEN SÖZÜMÜZÜ İŞİTİYOR YERİMİZİ GÖRÜYOR,GİZLİ AÇIK NEYİMİZ VARSA BİLİYORSUN,İŞLERİMİZDEN HİÇBİRİ SANA GİZLİ DEĞİL,BİZ ÇARESİZİZ,YOKSULUZ SENDEN EMAN DİLİYORUZ,KORKUYORUZ,KUSURLARIMIZI İTİRAF EDİYORUZ,BİR ÇARESİZ SENDEN NASIL İSTERSE BİZDE ÖYLE İSTİYORUZ.ZELİL BİR GÜNAHKAR NASIL YALVARIRSA BİZDE ÖYLE YALVARIYORUZ,YÜCE HUZURUNDA BOYNUMUZU BÜKMÜŞ SENİN İÇİN GÖZLERİNDEN YAŞLAR BOŞALAN,SENİN İÇİN BURNUNU TOPRAKLARA SÜRTEN BİR KULUN SANA NASIL DUA EDERSE BİZDE ÖYLE DUA EDİYORUZ.EY RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURMAKTAN BİZLERİ MAHRUM EYLEME,BİZE RAUR VE RAHİM OL.EY İSTENİLENLERİN EN HAYIRLISI VE VERENLERİN EN KEREMLİSİ,BİZ SANA HER AN MUHTACIZ,SENİN İSE BİZE HİÇ İHTİYACIN YOK,SEN ANCAK YARATANIMIZ OLARAK BAĞIŞLAR VE AFFEDERSİN.EY DUACILARIN DUALARINI KABUL EDEN,EY ÜMİT BAĞLANANLARIN EN ÜSTÜ,İSLAMİYET VE MUHAMMED A.S ÜZERİNDEKİ HİMAYEN HÜRMETİNE SANA YÖNELİYORUZ,BİZİM BÜTÜN SUÇLARIMIZI BAĞIŞLA.EY İNSANLARA DOĞRU YOLU GÖSTERMEK İÇİN PEYGANBER GÖNDEREN ALLAH'ım,FAHRİ KAİNAT HÜRMETİNE SENİ TESBİH EDEN TAKDİS EYLENEN HAYIRLI ÜMMET AŞKINA BİZİ İMANDAN,KUR'AN DAN,İSLAMDAN AYIRMA MÜSLÜMAN OLARAK HAŞRET,RESULÜNDEN ŞEFAAT UMARIZ BİZİ ONDAN MAHRUM ETME,SENDEN AFFI MAĞFİRET DİLERİZ BİZİ BOŞ ÇEVİRME ALLAH'ım BİZİ BOŞ ÇEVİRME....(AMİN)

SEVGİLİ VE SAYGI DEĞER DOSTLARIM RABBİM YAPMIŞ OLDUĞUMUZ VE YAPACAĞIMIZ BÜTÜN İBADET,DUA VE HAYIR HASENADINIZI İZZET-İ DERGAHINDA KABUL VE MAKBUL EYLESİN.

• selam dostlar neler olmuş buralarda böyle.
    gizbi seni unutmayız dostum yarın telefonla ararım seni sen malum buradaki yazıları okuyamazsın dertleşiriz diyer dostlarımada selamlar saygılar hoşçakalın
  • Gizbi Abii seni unutmayız,görüşürüz,birbirimizden haberdar oluruz
    Böyle yapmaları inan beni çok üzdü.
  • "En büyük hıyanet, seni doğru kabûl eden müslüman kardeşine yalan söylemendir."

(Ahmed bin Hanbel)

arkadaşlar cümleten es selamunaleykum
  • Kabir azabı ve salâvat-ı şerîfe

Tâbiinin büyüklerinden Hasan–ı Basrî Hazretleri zamanında bir kadın, onun huzuruna gelip:

"Ey İmam! Benim bir kızım vardı. Birkaç ay evvel vefat etti. Fakat öldükten sonra onu hiç rüyamda görmedim. Durumu nedir ne hâldedir? Çok merak ediyorum. Onu rüyamda görmem için bana bir dua öğretir misiniz? Hiç olmazsa onu rüyamda görüp teselli olurum." dedi.

Hasan–ı Basrî Haz retleri de kadına okuması için bazı dualar tavsiye etti. Kadın bu tavsiyeye uydu ve öğretilen duaları okudu. Ve Mevlâ Teâlâ Hazretlerine, kızını kendisine göstermesi için gözyaşlarıyla dua etti, yalvardı ve bu hâl üzere de yatıp uyudu.

O gece rüyasında kızını gördü. Gördü; ama hiç de iyi görmedi. Kızına ateşten bir elbise giydirmişler, şiddetli bir şekilde azap olunuyordu. Kızını o hâlde görünce kadının ciğerleri parçalandı, heyecan ve üzüntüyle uykusundan uyandı. Gördüğü rüya gözünün önündeydi. Şimdi üzüntüsü daha da artmıştı.

Sabah olunca hemen Hasan–ı Basrî Hazretlerinin huzuruna koştu. Gördüğü rüyayı gözyaşlarıyla anlattı. Kızının bu azaptan kurtulması için ne yapabileceğini sordu.
    Hasan–ı Basrî Hazretleri de, ona bazı tavsiyelerde bulundu ve geri gönderdi. Birkaç gün sonra Hasan–ı Basrî Hazretleri bir rüya gördü. Rüyasında genç ve güzel bir kız, cennet bahçelerinden birinde altın bir tahtın üzerinde oturuyor ve etrafına pırıl pırıl ışık saçıyordu.

Kız, Hasan–ı Basrî Hazretlerine:
    "Ey İmam! Beni tanıdın mı?" diye sordu. Hasan–ı Basrî de onu tanımadığını söyledi.
    Bunun üzerine kız şöyle devam etti.
    "Efendim, hani size gelip de beni rüyasında görmek için ne yapması gerektiğini soran, sonra da beni azap içinde gören bir kadın vardı ya, işte ben onun kızıyım." Bunun üzerine Hasan–ı Basrî Hazretleri sordu:

"Fakat o kadıncağız senin azap içinde olduğunu söylemişti. Oysa sen altından tahtlara kurulmuş oturuyorsun ve gayet rahatsın." dediğinde kız şöyle cevap verdi:
    "Ey İmam! Salih bir kul bizim bulunduğumuz kabristandan geçerken bir Fatiha, üç ihlâsla beraber üç kere de salâvat getirip tüm kabir ehlinin ruhuna hediye etti. İşte ondan sonra kabir azabı çekenlerden azap kaldırıldı ve cennet nimetleri bize ihsan olundu." diye anlattı.

Hasan–ı Basrî Hazretleri, ertesi gün hemen kadına haber gönderip çağırttı ve gördüğü bu güzel rüyayı ona anlatıp kızının azaptan kurtulduğunu müjdeledi. Ona bundan böyle çokça salâvat–ı şerife okumasını tavsiye etti.
    Allâhümme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin Ve Alâ Âlihî ve Ashâbihi ecmeîn.

• Her canlı ölümü tadacaktır. Ancak kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir.
    (Âl-i İmrân Sûresi, 185. Ayet)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.