Şimdi Ara

Schengen Vizesi İçin Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolasın hocam

Ben Almanyayi biraz riskli görüyorum. Madem ilk İtalyadan başladım bundan sonra da ordan devam etsin.

Dediğin gibi iyi niyetli bir şekilde kendimi ifade edersem sorun çıkmaz umarım

Sağlıcakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtslya bundan sonraki bundan sonra r İtalya'da bir gezi yapmayı düşünmüyorsan ve vizeyi İtalya'dan alırsan İtalya'dan aktarma olasılıkları ve maliyeti bir Almanya ve Hollanda ile kıyaslarsak çok daha az ve maliyetli olacağından Bence sen gene de Almanya veya Hollanda'yı denemeye bak

• schengen vizesi isteyenlere uygun fiyatla danışmanlık hizmeti vizecihakan@hotmail.com
  • Slmlar ben shengen vizesi çalışan turistik alacağım.minimum hesap 3000 tl istiyorlar ayrıca bunun yanında kredi kartı hesap ekstremide banka kartı limiti göstersem garanti olma şansı varmı? Ayrıca bana işveren tarafından yazılmış İngilizce izin tarihleri şu şudur. Ülkeye geri dönüşünde görevine devam edeceğine dair matbuu bir dilekçe istiyorum varsa ricamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukuka8787 -- 9 Mayıs 2019; 17:2:0 >
  • kredi kartı ekstresi dikkate alınmaz.
  • merhaba,
    sadece İtalya ve Yunanistan değil Schengen ve diğer gelişmiş ülkelerde vize red oranlarını arttırdılar. Öncelikle fahri konsolosluklar vize verme yetkisi yok ancak aranız iyi ise vize başvurunuz için referans yazısı alabilirsiniz. fayda sağlayacaktır. eğer ilk vize başvurunuz ve Yunanistan konsolosluğundan vize talep edecekseniz Yunan Konsolosluğu genel olarak başvuru sahibini ve çalıştığınız iş yerini arıyor. Konsolosluk sizi ararsa şayet en kritik soru şu olacaktır: Yunanistan'dan sonra başka bir seyahat planınız var mı? bu soruya evet ya da kararsız bir cevap verirseniz başvurular genel anlamda 8. madde üzerinden reddediliyor. Transit geçişler veya Yunan Schengeninin diğer Schengen alanına geçiş için kullanılıyor oluşu Konsolosluk tarafından olumsuz bir durum olarak değerlendirilebiliyor. Dolayısı ile sadece Yunanistan'a seyahat edeceğinizi belirtmelisiniz.
    Tavsiyem başvuru öncesi mutlaka bir bilgi araştırması yapın ve standart evrakları hazırlayıp gitmeyin.
    isterseniz bu kaynağa bir göz atınhttps://www.saltvisa.org/vize-tavsiyeleri/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.