Şimdi Ara

schengen vizesi ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu schengen vizesi hakkında bilgi arıyorum ama yani kaç aylık oluyor geçerli oyur vizeyi alınca bulgaristan yunanistana direk gidebiliyormuyuz ayrıca vize alındıktan sonra mesele bulgaristana otobüsle veya trenle gitsek otel falan ayarlamasak ülkeye girebilirmiyiz ? yani önceden vizeyi alsak zonra istediğimiz zaman gidebilirmiyiz otel vs ayarlamadan

• bilen yokmu
  • daha önce hiç yurtdışına çıktınmı? Pasaportun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LORD_B

daha önce hiç yurtdışına çıktınmı? Pasaportun var mı?
    tabi hocam çıkıyorum pasaportum falan var benim merak ettiğim yani türkiyedeki bir tur şirketinden atıyorum 3 - 6 aylık artık ne kadar verirlerse schengen vizesi almak sonra istediğim zaman bulgaristan veya yunanistana böyle iki üç günlük gitmek işte giderken otel rezersvasyonu vs gerekiyormu yni vizeyi alınca herşey tamammmı veya tedbir amaçlı sadece rezervasyon yaptırsak olurmu ??
  • tam bilen yokmu
  • up up
  • tam bilen yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım edecek yokmu
  • konu günceldir
  • vizen ile tüm shengen ülkelerine gidebilirsin. ilk önce vize nasıl alınır onu öğrenmek lazım. Vize evrakları arasında otel rezervasyonu şart.Dolayısıyla otobüse binip gitmen için otobüs veya uçak biletin ile otel rezervasyonunda vize evrakları içinde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezone00

vizen ile tüm shengen ülkelerine gidebilirsin. ilk önce vize nasıl alınır onu öğrenmek lazım. Vize evrakları arasında otel rezervasyonu şart.Dolayısıyla otobüse binip gitmen için otobüs veya uçak biletin ile otel rezervasyonunda vize evrakları içinde oluyor.
    hmm anladım hocam hani ben önce vizeyi bir şekilde alıp sonr istedeğimiz zaman gidebiliriz diye biliyorum
  • Öncelikler tur şirketinden vize başvurusu yapmak. gideceğin ülkenin resmi konsolosluk sitesinden kontrol ederek resmi aracı kuruluşlardan vize başvurusunda bulunmalısın. yoksa fiyat olarak öperler.
    gideceğin ülkeye göre değişir ama vfs idata bls kosmos as vize gibi RESMİ aracı kuruluşlar var.

eğer geçerli şengen vizesi varsa ve multi ise ekstra bi vize almadan yunana da bulgara da gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

Öncelikler tur şirketinden vize başvurusu yapmak. gideceğin ülkenin resmi konsolosluk sitesinden kontrol ederek resmi aracı kuruluşlardan vize başvurusunda bulunmalısın. yoksa fiyat olarak öperler.
    gideceğin ülkeye göre değişir ama vfs idata bls kosmos as vize gibi RESMİ aracı kuruluşlar var.

eğer geçerli şengen vizesi varsa ve multi ise ekstra bi vize almadan yunana da bulgara da gidebilirsin.
    eyvallah hocam dediğim gibi benim düşüncem bir tur şirketinden önce şengen vezis çıkartırmak vize elimde olsun istiyorum sonra benim belirlediğim zamanda diğer ülkelere gitmek

bide elimizde vize olduğu halde kalacak yer vs ayarlamak lazımmı yani otel rezervasonu vs ?? yani vize olupta ülkeye sokmama ihtimali varmı mesele bulgaristanın btürkiyeden otobüs gidiyor atlasak gitsek hiç yer ayarlamadan ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Alemdar11

eyvallah hocam dediğim gibi benim düşüncem bir tur şirketinden önce şengen vezis çıkartırmak vize elimde olsun istiyorum sonra benim belirlediğim zamanda diğer ülkelere gitmek

bide elimizde vize olduğu halde kalacak yer vs ayarlamak lazımmı yani otel rezervasonu vs ?? yani vize olupta ülkeye sokmama ihtimali varmı mesele bulgaristanın btürkiyeden otobüs gidiyor atlasak gitsek hiç yer ayarlamadan ??

Alıntıları Göster
    otobüse atlayıp gidebilriisn. ama polis sormıyacak mı hayırdır bilader nerde kalacaksın? sende ee otobüse atladım geldim biotel bulurum nasıl osla mı diyeceksin? yoksa gitmeden önce booking ten bi otel rez yapıp mı bg ye gideceksin? hangisi mantıklı?

ya bırak yurt dışını sen istanbuldan izmire bile giderken gitmeden önce otel ayarlamadan mı gidiyorsun?

zaten polis sormasa bile önceden konaklamanı ayarlaman senin açından fayda. ülkeyi alıp almama ise her zaman o anki polis memurun keyfine kalmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

otobüse atlayıp gidebilriisn. ama polis sormıyacak mı hayırdır bilader nerde kalacaksın? sende ee otobüse atladım geldim biotel bulurum nasıl osla mı diyeceksin? yoksa gitmeden önce booking ten bi otel rez yapıp mı bg ye gideceksin? hangisi mantıklı?

ya bırak yurt dışını sen istanbuldan izmire bile giderken gitmeden önce otel ayarlamadan mı gidiyorsun?

zaten polis sormasa bile önceden konaklamanı ayarlaman senin açından fayda. ülkeyi alıp almama ise her zaman o anki polis memurun keyfine kalmış..

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam doğru diyorsunuz gerçi türkiy için geçerli değil benim için :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.