Şimdi Ara

SE Android OTG kablo ile usb aygıt(klavye,fare bellek vs vs) kulanmak (rotsuz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
17.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

bu kablonun alınacak yerini söyleyebilir misiniz

çeşitli alışveriş sitelerinde var sahibinden vb. şekilde USB OTG KABLOSU olarak aratırsan bulabilirsin samsung için felan yazar takma ;) (eğer Ankaradaysan elden alman için adres verebilirim;)

bir adresde ben alsam

PM atıldı ;)

teşekkür ederim .

arkadaşlar kablo yapmaya uraşmaya deymez birde sorun olursa telefondan omayın kablo tr de 10-12 tl ebayda 2usd uraştığınıza deymez hazır alın kabloyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 8 Aralık 2011; 22:04:00 >

• aynen boşuna uğraşmayın
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/nokia-n8-otg-usb-host-veri-aktarim-kablosu-45463455
    alın ben aldım güvenilir sorun yok.
  • klavye ve fare sorunsuz çalışıyor yanlız bendeki usb bellek desteklenmiyor diyor şansa bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 22 Aralık 2011; 18:41:55 >
  • kalve önerisi denemedim deneyin alacak olan varsa öyle alsın.
    küçük bir klavye daha küçüğü olsa daha makbüle geçer bulan olursa eklesin

MICROSOFT Arc Keyboard
    http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/microsoft-j5d-00015-arc-keyboard/productdetails.aspx?I_ID=57372#allImages
     SE Android OTG kablo ile usb aygıt(klavye,fare bellek vs vs) kulanmak (rotsuz)

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

bu kablonun alınacak yerini söyleyebilir misiniz

çeşitli alışveriş sitelerinde var sahibinden vb. şekilde USB OTG KABLOSU olarak aratırsan bulabilirsin samsung için felan yazar takma ;) (eğer Ankaradaysan elden alman için adres verebilirim;)

Ankara'da nerde var acaba? Adres verebilir misin rica etsem.

ankara için adresgöndere bilir misin
  • @eylulnils

Öm attım.
  • quote:

klavye ve fare sorunsuz çalışıyor yanlız bendeki usb bellek desteklenmiyor diyor şansa bak.

ustadlar klavye mouse calısıyordan kastınız nedir anlayamadım. klavye tamam karakter giriyosun, peki mouse nasıl calısıyor nerede ise yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

klavye ve fare sorunsuz çalışıyor yanlız bendeki usb bellek desteklenmiyor diyor şansa bak.

ustadlar klavye mouse calısıyordan kastınız nedir anlayamadım. klavye tamam karakter giriyosun, peki mouse nasıl calısıyor nerede ise yarıyor

Mouse ın imleci çıkıyor ekran aynı bilgisayardaki gibi kullanabiliyoruz :)http://www.youtube.com/watch?v=NW6TqkqEulU

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

quote:

Mouse ın imleci çıkıyor ekran aynı bilgisayardaki gibi kullanabiliyoruz :)http://www.youtube.com/watch?v=NW6TqkqEulU

herhangi bir program yuklememiz gerekiyormu, yoksa takınca calısnasımı lazım? iki mouse denedim olmadı

• tamam oldu sagolasın;)
  • peki telefona otg kabloyu bağlayıp otg kablonun ucuna da usb çoğaltıcı takıp birine mouse birine de klavye bağlasak çalışır mı??
  • evet çalışır ben öyle kullanıyorum.
    yanlız benim sıkıntım klavyedeki türkçe karakterleri kullanamıyorum. ı-ş-ğ-ç-ü-ö. bunun için ne yaptınız?
    bir de playstation kol ile denedim. menüde ok sağ sol yukarı aşağı geri çalışıyor. ama oyunlarda olmadı.
    bunu deneyen var mı? illa ki livedock mu olmalı?

eğer bunu da halledebilirsem telefonu tvye bağlayıp bilgisayar ve oyun konsolu gibi kullanabilceğim demektir.
    bu arada kablosuz mouse ve kablolu klavye çalışıyor. ancak kablosuz klavye denemedim.
  • merhaba . siz otg kablosunu nerden aldınız acaba? internetten sadece arc için diyorlar bu neo v ye de oluyor mu?
  • muhtemelen çalışır. benimki motorola xoom için olandı mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr.

merhaba . siz otg kablosunu nerden aldınız acaba? internetten sadece arc için diyorlar bu neo v ye de oluyor mu?

kesinlikle arc için neo için diye birşey yok microusb otg olduktan sonra hepsi olur ;) mesela ben de galaxy s2 usb otg die aldım ;)
  • may I take a personal message?
  • cevap için sagol. ben de aldım ama flash disk tanımadı bunun için telefonun root'lu olması mı gerekiyor.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz_asik -- 5 Mart 2012; 17:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zfr.

cevap için sagol. ben de aldım ama flash disk tanımadı bunun için telefonun root'lu olması mı gerekiyor.

Evet kardeş flash bellek okuması için root gerekiyor.
  • link ölmüş güncelleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.