Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  >>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P <
     >>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P <

Genel Özellikleri:

2G Network : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    3G Network : HSDPA 2100
    : HSDPA 850 / 1900 / 2100
    Duyurulma : Haziran 2011
    Çıkış Tarihi : 2011 3. Çeyrek

Boyutları : 92 x 55 x 16.5 mm
    Ağırlık : 110.8 g

Ekran : LED-backlit LCD, Kapasitif Dokunmatik Ekran , 16M Renk
    : 320x480 pixels, 3.30'
    : Reality Display Bravia Engine Mobile

Hafıza : 300 MB Dahili,
    Depolama : 32 GB'a kadar Micro SD , 2 GB kutu içinde

Kamera : 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash Touch-focus, geo-tagging, face detection, image stabilization

Video : 720P - HD

2.kamera : Var

İşlemci : 1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Snapdragon chipset

İşletim sistemi : Android 2.3 Gingerbread

Kurcalama Videoları :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 22 Haziran 2011; 21:56:31 >

• Hiç vakit kaybetmiyosun :)
    Bu tel çok hoşuma gitti ama bataryası biraz yetersiz gibi geldi. Sanırım yanında kulağa çengellenen kulaklıklardan ve kol bandı gibi aksesuarlarla gelicekmiş ;)
  • bence sony en güzel tasarım ve işini çıkarmış.artık spor yapanlar da dağcılar,işçiler toz toprak içinde çalışanlar da dokunmatik ve ortalamanın üstünde özellikli bir telefon kullanabilecekler.eğer ki Türkiye pazarına da avrupayla aynı anda uygun bir fiyatla ve doğru tanıtımla girerse bence satar yani.hele su altında resim çekmek çok zevkli olsa gerek. tebrikler sony
  • Yunus yandık biz ya, ne alacağımızı şaşırıcaz yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Yunus yandık biz ya, ne alacağımızı şaşırıcaz yakında

Bende para yok artık X10 - W995 ikisiyle mutlu mesut geçinirim yeni cihazlara göz dikmiyom sen kendini düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Yunus yandık biz ya, ne alacağımızı şaşırıcaz yakında

Bende para yok artık X10 - W995 ikisiyle mutlu mesut geçinirim yeni cihazlara göz dikmiyom sen kendini düşün

Çıksınlar bi görürüm ben seni

İdarelik Gio aldım ben de, Xperia Mini çıkana kadar takılayım diye

Ama Xperia Ray'i kesin olarak alıcam. Tam benlik cihaz valla

• Yeni Xperia lardan birtek bunu beğenmedim o ne yaaa anahtarlık gibi. :D
  • bu telefonun tasarımını çook beğendim müthiş cihaz yapmışlar bence klasik telefon tasarımının dışına çıkmışlar dayanıklı olması da süper olmuş gelse de alabilsek ya
    bide SE artık neden böyle yapıyor anlamıyorum son çıkardığı Xperia serisinin neredeyse bütün donanım özellikleri aynı
  • http://www.youtube.com/watch?v=IptFlizqKLc güzel bi suya bandırma videosu :)
  • Bende ARC'ın yanına bi telefon alayım diye düşünüyordum Ne yapacağımı şaşırdım.En iyisi Arc alıp bozulana kadar kullanmak.Ucuz olursa Xperia Active alıcam sağlam olduğu için o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

http://www.youtube.com/watch?v=IptFlizqKLc güzel bi suya bandırma videosu :)

Çeken de özürlü ya focus yapıp duruyo

Sol tarafta kutunun üzerinde Xperia Mini ve Xperia Arc var

• bazı firmalar milleti keklemek için kameralarına AF yerine FF koyar .
    SE ise ben koyarsam AF koyarım ,öyle uyduruk yazılımla FF koymam diyor. SE 'nin bu duruşunu seviyorum. Ya hep ya hiç .
  • arka kapak tasarımı daha güzel olabilirdi öyle daha janjanlı yazılar falan . ama güzel alet benim gibi kılıftan falan hazetmeyenler için ideal . gelse de alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro
    bazı firmalar milleti keklemek için kameralarına AF yerine FF koyar .
    SE ise ben koyarsam AF koyarım ,öyle uyduruk yazılımla FF koymam diyor. SE 'nin bu duruşunu seviyorum. Ya hep ya hiç .

Yeni model TXT de FF var
  • 2008 den beri SE C702 kullanıyorum defalarca suya girdi,düştü vs. birkez tık demedi sony bu işi biliyor, gerek tarasım,gerek yazılım, active yada neo yu da Türkiyeye geldiği anda alırım sony nin tek beceremediği bu telefonları ülkemizde zamanında satışa sunamıyor!!! Türkiyeye üçüncü dünya ülkesi muamelesi yapıyor! önce avrupada satışa çıkıyor tüm telefonları, biz afrika ülkesimiyizki bize böyle davranıyor, telefon piyasaya çıktıktan 1yıl 2 yıl sonra getirirse sürekli sony i seven ve destekleyen müşterisini kaybeder bu gidişle,satış politikalarını gözden geçir gerekirse tekrar yapılan ama Ülkemize 3.düya ülkesi muamelesi yapma SE ,ya adam gibi tamamen çık git ülkeden (daha önce yaptığın gibi) yada adam gibi bir satış ofisi aç, rakiplerin neden Dünya ile aynı anda Türkiyede satışa çıkarıyor bunu yapamayacak kadar basiretsiz olamaz devbirfirma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raptorxx -- 24 Haziran 2011; 15:10:47 >

• bu linktende ayrıntılarını görebilirsiniz
    http://www.teknoturkiye.net/sony-ericsson-xperia-active/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedigimi_derim_ben

bu linktende ayrıntılarını görebilirsiniz
    http://www.teknoturkiye.net/sony-ericsson-xperia-active/

Dediğini deme sen Linke baktım ama faydalı bişey göremedim ben
  • quote:

quote:

Yeni model TXT de FF var

sorun değil o , txt ben modelden saymadığım için

• quote:

quote:

quote:

Yeni model TXT de FF var

Olsun dediğine aykırı sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni model TXT de FF var

Olsun dediğine aykırı sonuçta

bunun fiyatı acaba kaç kuruş olur yahu . çok hoşuma gitti bu SE active ,bence sıradışı bi tasarıma sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Haziran 2011; 20:56:31 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.