Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ ACTİVE | 1 GHz | Android 2.3 | 3.0'' Bravia Engine | 5 MP Exmor R' - HD 720P < (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
14.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu active neden sadece internette satılıyor? bunu direk sergileyerek garantili satan bir teknoloji market yokmu yada bildiğiniz bir telefoncu?
  • belki yeni olmasindan kaynaklaniyordur biraz vakit gecsin vatan bimeks gold baslar satmaya
  • Crash testleri izediğimde aşık oldum resmen telefona Sıradaki telefonum kesinlikle bu olacak mükemmel bi şey bi an önce alıp yerden yere vurmak istiyorum
  • Telefonun üzerine o logoyu koyması yetiyor. Tasarımda gerçekten 1 numarasın Sony Ericsson.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Crash testleri izediğimde aşık oldum resmen telefona Sıradaki telefonum kesinlikle bu olacak mükemmel bi şey bi an önce alıp yerden yere vurmak istiyorum

Hacım onun için bir 3310 alsana
    En azından daha ucuz bir fantazi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

quote:

Crash testleri izediğimde aşık oldum resmen telefona Sıradaki telefonum kesinlikle bu olacak mükemmel bi şey bi an önce alıp yerden yere vurmak istiyorum

Hacım onun için bir 3310 alsana
    En azından daha ucuz bir fantazi olur

O da güzel ama ben bu telefona vuruldum sağlam bi kauçuk kılıf takıp 5. kattan atmayı deniycem

• Merhaba, bu telefonu internet sitelerinden alan kişilere bir sorum olacak. Sitelerde belirtilmemiş ancak ürünün internet sitesinde ikinci bir kapakla(siyah-beyaz) geldiği yazıyor. Bu konuya açıklık getirebilecek olan varsa memnun olurum.

Teşekkürler.
  • evet urunde hem siyah hem beyaz kapak var yukarida kutu icerigini yazdim
  • Arkadaşlar şu an bu telefonu kimler kullanıyor?
  • Ekranı az daha büyültselerdi kaçmazdı bu telefon :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

Ekranı az daha büyültselerdi kaçmazdı bu telefon :))

Xperia serisi telefonlarla rahat mesaj yazılıyo mu yaa ben onu merak ediyorum bu telefondan alıcam da
  • quote:

quote:

Xperia serisi telefonlarla rahat mesaj yazılıyo mu yaa ben onu merak ediyorum bu telefondan alıcam da

Bende Neo V var ve çok rahat klavyesi var eğer herhangi bi android telefonda msj yazabiliyorsan bunlarda hiç sıkıntı çekmezsin. Active in nasıldır bilmiyorum ama eminim hiç sorun çıkartmaz ;)
  • quote:

quote:

quote:

Bende Neo V var ve çok rahat klavyesi var eğer herhangi bi android telefonda msj yazabiliyorsan bunlarda hiç sıkıntı çekmezsin. Active in nasıldır bilmiyorum ama eminim hiç sorun çıkartmaz ;)

Benim merak ettigim buydu üste de sormak için yazdım kullanan var mı diye ama cevap gelmedi android telefon kullanmadım şu an kendi telefonum bozulduğu için annemim 5800'ı kullanıyorum bu bile idare ediyor beni basmatik ekranıyla. Bi sorun yaşamam sanırım active'de?

• selam arkadaşlar ben şahsen xperia RAY kullanıyorum,kardeşime active aldık sahibinden sitesinde cihaz bize 850 tl ye geldi içinden LiveView kol saatide çıktı ama onu ben kullanıyorum

Active bildiğimiz xperia menüsü biraz kurcaladıktan sonra diğer xperia lardan daha kaliteli bir yapısı var ekran daha duyarlı ses deseniz dahada bir harika kulaklıktan çıkan ses vurgularını dış hoperlörden rahat alabiliyoruz.

minik bir kurcalamadan sonra lavaboya su basıp içine atmak oldu sonuç harika hatta 2 gün sonra levye veya ingiliz anahtarı ile hiç uğraşmadık direk 5. kattan aşa attık düşüncesizce ama gerçekten cihaz enterasan zerre çizik bulamadık tıkır tıkır çalışıyor ben RAY almamış olsaydım kesinlikle bu telefonu alırdım.

Düşüne biliyormusunuz elimden düştü off su deydi wc ye düştü muhabbeti artık yok

Aklıma gelmişken şunuda belirtim cihazın net hızı gerçekten hızlı wi-fi bağlantı süresi 5 saniye kadar 1Ghz olmasına rağmen oldukça seri bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

arkadaslar telefonu simdi wifiye bagladim 4.0.2.A.0.42 guncellemesini indiriyor telefondan bu android 4.0 mi oluyor bu kadar erkenmi cikti

Herkese merhabalar;

Cihazın son sürümde android 4.0'a geçip geçmediğini yazmamışsınız. Ya da ben göremedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 777_E

quote:

arkadaslar telefonu simdi wifiye bagladim 4.0.2.A.0.42 guncellemesini indiriyor telefondan bu android 4.0 mi oluyor bu kadar erkenmi cikti

Herkese merhabalar;

Cihazın son sürümde android 4.0'a geçip geçmediğini yazmamışsınız. Ya da ben göremedim...

o android 4.0 degil baska bir guncelleme imis
    android 4.0 henuz cikmadi yada benim haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

selam arkadaşlar ben şahsen xperia RAY kullanıyorum,kardeşime active aldık sahibinden sitesinde cihaz bize 850 tl ye geldi içinden LiveView kol saatide çıktı ama onu ben kullanıyorum

Active bildiğimiz xperia menüsü biraz kurcaladıktan sonra diğer xperia lardan daha kaliteli bir yapısı var ekran daha duyarlı ses deseniz dahada bir harika kulaklıktan çıkan ses vurgularını dış hoperlörden rahat alabiliyoruz.

minik bir kurcalamadan sonra lavaboya su basıp içine atmak oldu sonuç harika hatta 2 gün sonra levye veya ingiliz anahtarı ile hiç uğraşmadık direk 5. kattan aşa attık düşüncesizce ama gerçekten cihaz enterasan zerre çizik bulamadık tıkır tıkır çalışıyor ben RAY almamış olsaydım kesinlikle bu telefonu alırdım.

Düşüne biliyormusunuz elimden düştü off su deydi wc ye düştü muhabbeti artık yok

Aklıma gelmişken şunuda belirtim cihazın net hızı gerçekten hızlı wi-fi bağlantı süresi 5 saniye kadar 1Ghz olmasına rağmen oldukça seri bir cihaz

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar;

mevcut 42 den 62'ye yükseltilmiş Activede bakmadımda RAY'den incelemem ön kamerasında iyileşme var batarya daha uzun ömürlü gibi biraz daha serilik hissettim son olarak geri bildirim titreşimi biraz derin vurguluyordu şimdi pamuk gibi

Bu arada active telefon ile ilgili sorunuz varsa yanıtlim mal elimizde duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar;

mevcut 42 den 62'ye yükseltilmiş Activede bakmadımda RAY'den incelemem ön kamerasında iyileşme var batarya daha uzun ömürlü gibi biraz daha serilik hissettim son olarak geri bildirim titreşimi biraz derin vurguluyordu şimdi pamuk gibi

Bu arada active telefon ile ilgili sorunuz varsa yanıtlim mal elimizde duruyo

1 on kamera nereden aciliyor
    2 3d kamera gercekten 3d gosteriyormu yoksa 360 derecelik panoramayi 3d diyemi yutturuyorlar
    3 4.0 ne zaman cikacak

• quote:

evet urunde hem siyah hem beyaz kapak var yukarida kutu icerigini yazdim

Üstte yazmıştınız evet, ancak satış sitelerinde hiç belirtilmiyordu. Paket içeriğinin değiştirilmiş olduğunu düşündüm ama o sorunu hallettim. Yakın zamanda almayı düşünüyorum, cevabınıza teşekkürler. Son sorunuza cevap vermek isterim.

1. Cihazda ön kamera bulunduğundan hiç bahsedilmiyor.
    2.http://www.youtube.com/watch?v=cgoBFXxSFP0
    3. 4.0 versiyonunun kodlarının SonyEricsson'a ulaştığı, gerekli optimizasyon ve ayarlardan sonra Mart-Nisan 2012 gibi çıkacağı belirtiliyordu kendi sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunc. -- 26 Ocak 2012; 18:14:44 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.