Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.372
Cevap
33
Favori
803.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: break99

Vivaz'a benzemiyor mu sizce de? :D

çok benziyor.zaten o yüzden beğendim.
  • Neo hem kaliteli işçilik hemde Sony motorlarla donatılmış güçlü ve kesinlikle alınası bir cihaz...Sony Ericsson bu cihazla kesin bi ödül alır,ama dizayn ama kalite bunu kestiremem ama,gerçekten japon teknolojisini ve isveç kalitesinifazlasıyla taşıyor bu alet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Bazı arkadaşlar Arc ile Neoyu karşılaştıtırken ufacık da olsa bazılarımız için çok önemli bir noktayı es geçiyorlar. Arc'da Önde 3G görüşmesi için Kamera Mevcut değil Neo'da VGA çözünürlüğünde mevcut.

Kendi adıma şahsen söylemek gerekirse; öndeki kamerayı bugüne kadar 1-2 kez kullandım. O da deneme amaçlı test için diyebilirim. Hiç ihtiyaç bile duymuyorum. Üstelik fatura ücretini de kabartır muhtemelen. Yolda, trafikte ya da bir işle uğraşırken telefonda karşıdaki kişi görsem ne görmesem ne olacak. Zaten tanıdıksa bilinir. Değilse zaten görüntülü aramaz. İki tarafında müsait bir anı olacak ki doya doya birbirlerini görsünler. (Uzun süredir görüşmeyenler için, hasret, özlem giderme vb.) durumları için güzel bir şey ancak günümüzde bu servisi ne kadar kişi kullanır veya ihtiyaç duyar orası tartışılır.

Not: Kullananları eleştirmiyorum. Yanlış yerlere çekmeyin. Kendi fikrimi söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç
    Almanya da 346 euro ön siparşi bedeli.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_preorders_start_in_germany_at_346-news-2401.php

yav arkadaş fiyatları gördükçe iyice hevesleniyorum.bu cihaz 1000TL den girer heralde.
  • quote:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_neo_preorders_start_in_germany_at_346-news-2401.php

tl değeri 765 burada da 850-900 arası cıkar sanrım. 750-800 normal ozaman bu alınası bır tel olur

• 1000 tl den cıkarsa tüerkiye de x10 nun fiyatı ister istemez düşecektir
  • Hadi telefon Arc kadar ince değil, bari Xenon ekleyin şu cihaza yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

yav arkadaş fiyatları gördükçe iyice hevesleniyorum.bu cihaz 1000TL den girer heralde.

Bu cihaz ARC'dan daha ucuz ilginç :-D arasında çok fark olursa kuşkusuz bunu seçerim , arc'ın tasarımını çok beğenmiştim ama bu da çok şık :)

• ericson çok güzel tasatımlar yapıyor.android bambaşka bir güzelik yenilik katıyor.şu xenon neden bırakmıyorlar çok pahalımı acaba....???
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79
    ericson çok güzel tasatımlar yapıyor.android bambaşka bir güzelik yenilik katıyor.şu xenon neden bırakmıyorlar çok pahalımı acaba....???

Xenon cihazı kalın yapiyo genelde, ama çok da fazla güçlü olmayan bi xenon koyabilirler :)
  • Bana kalırsa Xenon Flaş gereksiz bir özellik. Zifiri karanlıkta fotoğraf çektiğim yok, Flaşı %90 El feneri olarak kullanıyorum N79umda şu an mesela. Xenon olunca ne video ışığı oluyor ne de el feneri, tamamen gereksiz.
  • quote:

Bana kalırsa Xenon Flaş gereksiz bir özellik. Zifiri karanlıkta fotoğraf çektiğim yok, Flaşı %90 El feneri olarak kullanıyorum N79umda şu an mesela. Xenon olunca ne video ışığı oluyor ne de el feneri, tamamen gereksiz.

Xenon'un yanında 2.olarak led flaş da oluyo video çekimi ve el feneri olarak kullanılması icin , sadece xenon değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Bana kalırsa Xenon Flaş gereksiz bir özellik. Zifiri karanlıkta fotoğraf çektiğim yok, Flaşı %90 El feneri olarak kullanıyorum N79umda şu an mesela. Xenon olunca ne video ışığı oluyor ne de el feneri, tamamen gereksiz.

Xenon'un yanında 2.olarak led flaş da oluyo video çekimi ve el feneri olarak kullanılması icin , sadece xenon değil yani

Hangi telefondan bahsediyorsunuz hocam? Nokia N8de Sadece Düz Xenon vardı, Xenon+Ledli cihaz Ülkemizde satıldığını duymadım da daha.
  • quote:

quote:

quote:

Hangi telefondan bahsediyorsunuz hocam? Nokia N8de Sadece Düz Xenon vardı, Xenon+Ledli cihaz Ülkemizde satıldığını duymadım da daha.

k850 vardi sanirim hem led hem de zenon

• quote:

quote:

quote:

K850i de 3 led var.

• n8'de xenon + kırmızı led var.
    ilk duyurulduğunda xenon + çift beyaz led denmişti ama sonradan değişti.
  • K850i, c901, c905 bunlarda xenon + led var, n82 de vardi galiba
    En güçlü xenon c905'de, ondan sonra k850i. Sonra c901

Ekleme , k790, k800, k810 da da varmıydı xenon + led ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 9 Mart 2011; 19:37:03 >
  • Xenon flaşla ilgili bir halt bilmiyormuşum desenize , Daha önce hiç kullanmadım Xenonlu cihaz ondan olabilir, normal yani İlk flaşlı telefonum N73 Tek led, Sonraki de N79 Çift led. Bundan sonraki de Tek ledli olacak gibi geliyor Neo 380 Euro gibi güzel bir rakamdan (Hadi Buraya 450 Euroya gelsin diyelim) gelirse eğer.
  • quote:

K850i, c901, c905 bunlarda xenon + led var, n82 de vardi galiba
    En güçlü xenon c905'de, ondan sonra k850i. Sonra c901

Ekleme , k790, k800, k810 da da varmıydı xenon + led ?

K790, K800 ve K810'da yalnızca xenon flaş bulunuyor. Hatırladığım kadarıyla Sony Ericsson'un xenon ve led flaşı bir arada barındıran ilk telefonu K850'ydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.