Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo V 1 GHz l 3.7'' 480x854 l 5 Mp l 720p l HDMI Out ^^ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.933
Cevap
15
Favori
197.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neo sert rubber kılıf alanlar memnunlar mı nasıl duruyor ve birde resim koyarlarsa kılıfla ilgili iyi olur
  • Beyaz üzerine siyah kılıf arka kapağı boyar mı acaba zamanla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisseckin96

merhaba arkadaşlar bugün vatandan aldırdım arkadaıma yarın elimde olucak ürün. aklımda bir iki soru var mesela telefonu elime alınca ne yapmalıyım. pil konusunda ekran konusunda önerilerinizi alabilirmiyim ? bide aklımı kurcalıyo çok lg optimus black le ikisi arasında kalmıştım sizce doğru tercihi yapmışmıyım ?

kimse iplemedi galiba
  • Arkadaşlar kasayı değiştirince ekrandaki çizikler gidiyor mu?
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar bugün vatandan aldırdım arkadaıma yarın elimde olucak ürün. aklımda bir iki soru var mesela telefonu elime alınca ne yapmalıyım. pil konusunda ekran konusunda önerilerinizi alabilirmiyim ? bide aklımı kurcalıyo çok lg optimus black le ikisi arasında kalmıştım sizce doğru tercihi yapmışmıyım ?

kimse iplemedi galiba

Aldiginda once guncellemeyi yap. Diger konuda bisey diyemem optimus blacki cok fazla bilmiyorum ekranı daha parlak galiba. Ama genel hatlarıyla şu ana kadar çok memnun olduğumu söyleyebilirim
  • Arkadaşlar 3g nereden aktif ve inaktif ediliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arkadaşlar 3g nereden aktif ve inaktif ediliyor?

3G derken?
  • Telefonu Şuanda Kullanıyorum Performans Sıkıntısı Yok. Telefonun Anasını Ağlattım ama Hala Sızlamadı Elime ne kadar işime yarayacak uygulama HD oyunlar hepsini yükledim Tabiki SD karta zaten kendi hafızası az... kamera fln fena özellikle çok güzel video çekiyor.. Panorama Fotoğrafta yok güzel. işime çok yaradı...

İnternet gezintisi tek kelime ile mükemmel Full Rekla Dizi Seyrettim bi başlarken azcık donma oldu.. ama Tavsiyem Opera Mobile Kullanın Flash ayarlarını ne açık ne kapalı olacak ortada bi seçenek var. elle mi ne ingilizce olduğu için hatırlamıyorum ama çok güzel.o zaman bütün reklamlar kapalı oluyor... Flash içeriklileri Oynat düğmesi olarak gösteriyor bu yüzdende bende direk sadece video oynatıyorum hiç sıkıntı çekmiyorum... Gayet akıcı 0 donma.. bi ara Real Madrid - Barcelona maçını Telden izledim [ Test için ] Mükemmel Bu Telefonu Kullanıcı olarak Süper Diyorum Kaçırmayın..

ama illa kamera biraz daha iyi istiyorsanız Neo V değil Neo alın onun kamerası daha iyi zaten tek farkı bu... ama kamera farkı çok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

3G derken?

Örneğin 3g'yi kapatıyorsunuz ve internete edge ile girmeye başlıyor, konuşmaları 2g üzerinden yapiyor, bunun gibi. Var mı böyle bir seçenek?
  • quote:

quote:

quote:

3G derken?

Örneğin 3g'yi kapatıyorsunuz ve internete edge ile girmeye başlıyor, konuşmaları 2g üzerinden yapiyor, bunun gibi. Var mı böyle bir seçenek?

ayarlar > kablosuz ve ağlar > mobil şebeke ağ gibi bir ayar var oradan rahatca yapabilirsin. yalnızca GSM seciyorsun
  • ekran cizilmezlik test videosu var mı? wave 2 kullanırken baya araştırdım ekranı cekicle 3-4 vurusta kırma bıcakla cizme gibi videolar vardı bunlarda da var mıdır acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

ekran cizilmezlik test videosu var mı? wave 2 kullanırken baya araştırdım ekranı cekicle 3-4 vurusta kırma bıcakla cizme gibi videolar vardı bunlarda da var mıdır acep?

Normal bir telefon yere düşüp sürüklendiğinde 5-6 tane çizik alıyorsa Neo V 1 tane çizik alıyor, denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeyPanpa

quote:

quote:

quote:

3G derken?

ayarlar > kablosuz ve ağlar > mobil şebeke ağ gibi bir ayar var oradan rahatca yapabilirsin. yalnızca GSM seciyorsun

Teşekkürler

• f/p oranı çok iyi bir ürün olmuş ya. N8 düşünüyordum ama. sırf symbian vazgeçirdi beni. Hele bir de 1000 lira. gereksiz yani. Neyse, elimden iPod Touch 4 ve Ch@t 335'i çıkardığımda alabileceğim bi model Xperia Neo V. Hele beyaz rengi. Gerçekten süper. Yalnız bir şey sormak istiyorum.
    1-) Cihazı scart girişinden tv'ye bağlamak için uygun kablo bulabilir miyiz?
    2-) Cihaza uygun bumper tarzı kılıf bulabilir miyiz?
    Açıkcası Sony modellere pek bakmıyordum aksesuar desteğini bilmiyorum pek
  • bence foto konusunda NEO V ve Neo aynı... ikisinde de dikkat edin ve resimlerin içerisinde 20 metre uzaklıktaki insanların yüz hatlarına biraz %40 dan fazla zoom yapıldığında ne demek istediğimi anlayacaksınız. resim kalitesini küçümsemiyorum ama sanırım SE resim ve videokarın fazla Mb tutmasın diye birtakım yazılım ayarları ile oynadığını düşünüyorum :)
  • neo v fotoğrafları sıkıştırılmış formatta kaydediyormuş. bu yüzden kalite düşük oluyormuş ve fotoğraflar en güzel telefon ekranında gözüküyormuş diye biliyorum ben.
  • sıkıştırılmamış fotoğrafmı kaydedicek :D jpeg demek sıkıstırma demek :D fazla sıkıstırıo de bari
  • her neyse işte :) ben anlamam pek teknik meselelerinden zaten yabancı forumlardan okuduklarımı aktarıyorum
  • Hepsiburada.com da 799 tl idi gece, beyaz modeli.. Worldcarda %10 worldpuan veriyordu, renk konusunda kararsız kaldıgım için gece siparişi vermedim. Şu anda beyazı 849 tl olmuş, mavisi hala 799 tl.. Ama renk konusunda hala kararsızım, yakından görmedim telefonu.. Mavi nasıl olur diye merak etmekteyim.. Fırsat bulursam bugun gidip bakıcam mavi ve beyaza..

Zevkler ve renkler sözkonusu olmaz pek ama, yinede fikrinizi almak isterim.. Beyaz ya da mavi arasında hangisi sizin tercihiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 13 Aralık 2011; 13:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Hepsiburada.com da 799 tl idi gece, beyaz modeli.. Worldcarda %10 worldpuan veriyordu, renk konusunda kararsız kaldıgım için gece siparişi vermedim. Şu anda beyazı 849 tl olmuş, mavisi hala 799 tl.. Ama renk konusunda hala kararsızım, yakından görmedim telefonu.. Mavi nasıl olur diye merak etmekteyim.. Fırsat bulursam bugun gidip bakıcam mavi ve beyaza..

Zevkler ve renkler sözkonusu olmaz pek ama, yinede fikrinizi almak isterim.. Beyaz ya da mavi arasında hangisi sizin tercihiniz?

Darty'de beyazı, %18 worldpuan hediyeli 849 lira. Bugün son gün.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Cep-Telefonu/SONY-ERICSSON/MT11I-NEO-V-WHITE-p-64488-c-12.htm

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.