merhaba. benim beyaz neo v bugün geldi, telefon ilk açtığımdan beri bir kaç dakikada bir kapanıyor. şarjı az olduğundandır diye şarja taktım, şarjdan çıkardığımda 2dk sonra yine kapanıyor. ne biçim iştir anlamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: abdülcanbaz
Hım beyazı var mı bir bakayım. Teşekkürler.
Merhaba
Satıcıya msj atmıştım beyazı için yok dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
quote:
Orijinalden alıntı: abdülcanbaz
Hım beyazı var mı bir bakayım. Teşekkürler.
Merhaba
Satıcıya msj atmıştım beyazı için yok dedi.
Teşekkürler, başka bir elemandan aldım bakalım...
her hafta sonu vatan da internet üzerinden alışverişte indirim oluyormu bu konuda bir bilginiz varmı ? olsa bile indirim bütün cep telefonlarında geçerli oluyormu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Titanium
merhaba. benim beyaz neo v bugün geldi, telefon ilk açtığımdan beri bir kaç dakikada bir kapanıyor. şarjı az olduğundandır diye şarja taktım, şarjdan çıkardığımda 2dk sonra yine kapanıyor. ne biçim iştir anlamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı?
sorunun neden kaynaklandığını buldunuz mu? ciddi bir durum gibi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: HoT_JaZz
her hafta sonu vatan da internet üzerinden alışverişte indirim oluyormu bu konuda bir bilginiz varmı ? olsa bile indirim bütün cep telefonlarında geçerli oluyormu ?
%18 genelde oluyor, 15 günde bir felan da %25 tüm ürünlerde yapıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
Orijinalden alıntı: HoT_JaZz
%18 genelde oluyor, 15 günde bir felan da %25 tüm ürünlerde yapıyorlar
onu bekleyemicem hizlial dan 794 e aldım beyaz renkte darty deki gibi sorun yaşamam inş :)
vatan kampaya yaptığı an bende alacağım :) hafıza kartı 4 mü 8 mi olarak ne önerirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mgahan93
vatan kampaya yaptığı an bende alacağım :) hafıza kartı 4 mü 8 mi olarak ne önerirsiniz.
Oyun felan yükleyeceksen ya 8 almanı öneririm ya da 16, 4 yetmez çünkü
bütün uygulamalar kapalı iken boşta kalan RAM miktarı kaç mb dır.
quote:
bütün uygulamalar kapalı iken boşta kalan RAM miktarı kaç mb dır.
Bende toplam 335MB ram gözüküyor , 140-150 civarıdır sanırsam.
Kamerada ISO ayarı var mı hiç dikkat ettiniz mi? Sanki video incelemelerde göremedim o ayarı
Tuş olmayan yan gümüş çıtanın ortasına denk gelince olan oynama/gıcırdama biraz sinirimi bozmaya başladı. Ya acilen bir kap almam lazım ya da servise bir sorasım var ama ikinciyi hiç istemiyorum. Elini verip kolunu alamamak var orada işin ucunda.
quote:
Orijinalden alıntı: ready2strike
Tuş olmayan yan gümüş çıtanın ortasına denk gelince olan oynama/gıcırdama biraz sinirimi bozmaya başladı. Ya acilen bir kap almam lazım ya da servise bir sorasım var ama ikinciyi hiç istemiyorum. Elini verip kolunu alamamak var orada işin ucunda.
O genel bi sorun bildigim kadariyla. Yeni telefon verseler bile ayni sorunu yaşarsınız büyük ihtimalle
quote:
Orijinalden alıntı: unLuckyCoder
quote:
Orijinalden alıntı: Titanium
sorunun neden kaynaklandığını buldunuz mu? ciddi bir durum gibi görünüyor
sürekli birşeylerden şüpheleniyorum fakat henüz sonuca ulaşamadım. telefonu sıfırladım olmadı, yazılım güncelledim olmadı, en son hafıza kartını ve sim kartı çıkartıp telefonu kapatıp kartları takıp açtım , uzun bir süre (1 saat falan) kapanma olmadı, sonra tekrar aynı sorunla karşılaştım. bugün de bir defa karşılaştım aynı sorunla. şuan şarjda, tam dolduktan sonra bütün gün test sürecinde olacak telefon. en az bir defa daha karşılaşırsam direk geri gönderiyorum bimekse.
Arkadaşlar ana menüdeki uygulamalar çok kalabalık yapıyor. Bunları klasör haline getirmemiz için ne gerekli ? İnternette go launcher diye program buldum ama bu program sarjı filan çabuk bitirir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: playmaker10
quote:
Orijinalden alıntı: ready2strike
O genel bi sorun bildigim kadariyla. Yeni telefon verseler bile ayni sorunu yaşarsınız büyük ihtimalle
Kesinlike genel bir sorun. Yani o parça değişse de yine gıcırdama yapmaya başlayacak. O cubugun ortasına bir adet geçmeli bir şey yapsalarmış bu dert olmazmış ama ne yapalım mühendisler öyle karar kılmışlar..
Kap olarak matte finish diyebileceğimiz şekilde olan kap öneriniz var mı ya? Matte dediğimi nasıl anlatayım... Sony Ericsson K810i'nin arkası gibi. Hani silgi/lastik gibi olan kaplama. Camdan, elden kolay kaymayan... Kullanan varsa önerilerini yazabilir mi? Parlak ama sert bir plastik kap ya da silikon istemiyorum açıkçası.
bunda exmor r yok bir de kamera 5Mp galiba doğru mudur?
quote:
205 ekran kartı için samsung galaxy S Plus 9001 de uygulamışlar nasıl sonuç verir ki,
Orijinalden alıntı: Starforces
Arkadaşlar dün XDA nın sitesindeki 3D performans artışı için gerekli işlemleri yaptım 3d performansı %100 arttı
Rootlu cihazınızda (sistem dosyalarını değiştirmek için rootlu olması gerekli)
-Linki download edip açın içinden egl klasörü çıkacak bunu telefonda internal sd karta koyun ( egl kalsörünü içindekilerle tabi) -Root explorer yada file explorer gibi dosya yöneticisi ile /system/lib/egl kısmındaki egl kalsörünü silip yerine yeni egl klasörünü koyun -Sonra cihazı kapatıp açın bukadar 3d oyunlardaki performansa şaşıracaksınız
Android 2.3.6 XXKPS de denemiştir %100 3D performansı verdi.
denesek ne olurki :)
grcim evet 5 mp kamera exmor r lens bulunmamakta.Kılıf olarakta neo sert rubber kılıf ve filmini aldım.Şimdilik memnunum elinizde tuttuğunuzda ve masanın üstüne koyduğunuz zaman kaymıyor