Şimdi Ara

''SE Xperia PRO'' ||QWERTY||1GHZ||3.7'' BRAVIA E.||ANA KONU|| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
6
Favori
47.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana şu arka plandaki uygulamaları nasıl kapatacağımı söylerseniz iyi olur ya

Task manager yükledim, kill diyorum hepsini ama kapanmıyor nedense? Nerden yapabilirim başka?

Ha bide benim kamerada da problem var sanki. Normal görüntü güzel ama yakınlaştırınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Telefon geldi.

Task manager yükledim, kill diyorum hepsini ama kapanmıyor nedense? Nerden yapabilirim başka?

Ha bide benim kamerada da problem var sanki. Normal görüntü güzel ama yakınlaştırınca

valla hocam yolunu bulduysan banada söylersen sevinirim deli gibi şarj yiyo.oyun açmaya korkuom valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Telefon geldi.

valla hocam yolunu bulduysan banada söylersen sevinirim deli gibi şarj yiyo.oyun açmaya korkuom valla..

Bu anasayfa tuşuna basılı tutunca çıkanlar, o an açık olan uygulamalar oluyor değil mi?

En son görevler yazıyor orda, yoksa en son girdiğimiz yerleri mi gösteriyor sadece?

Orda bişey görünmesin diye açıp kapatıyorum telefonu sürekli. 1 saat oldu 5 kere açtım kapadım Şimdi şarja taktım son kez kapattım. Dursun öyle sabaha kadar.

• Bu konu böyle olmamalı, olmamalı.

Ne kadar iyi bi tercih yaptığımı kullandıkça farkediyorum. Klavyesiyle mesaj yazmak, internette dolaşmak bile ayrı bi keyif veriyor insana. Go flex diye bi tema indirdim, tam adını unuttum şimdi. Markette ararsanız bulursunuz, ekran geçiş animasyonlarını değiştiriyor, ve ana menüde (üstte 'çalışan programlar diye bi sekme çıkıyor, oradan) çalışan programları gösterip kapatmanı sağlıyor. Şimdilik böyle bi çözüm buldum onun için. Ama merak ediyorum bi oyuna girince veya internet sayfası açınca, direk kapatıp çıkmak için ne yapmak gerekiyor?

Dün biraz moralim bozulmuştu açıkçası, en ufak şeyde hevesi kırılıyor insanın ama kullandıkça SE farkını görüyorsunuz. w810i'yi de abime devrettim. 5 senelik telefon, 2 senede onu idare etse, ki eder, 7 sene. Başlı başına bu markayı tercih etmemin nedenlerinden biri. Seviyorum bu markayı, yeşil minik logosuna hayran olduğum.

• aynı şekilde bukadar cansız başlık olmamalı bu telefon için.neo v bile fark atmış bizim başlığa...bu arada bu ev tuşana basılı tutunca çıkanlar çalışan uygulamalarmı yoksa son kullanılan uygulamalar mı bende merak ediyorum :S bir sorum olucak ama boşa sorucam sanırım cevaplayan olmuyo bu müzikleri karışık dinleme (shuffle) modunu nasıl açabilirim acaba.çünkü hep sıradan gidiyor bulamadım bir türlü karışık çalmayı :S
  • son girdiğimiz uygulamalar diye biliyorum
  • quote:

aynı şekilde bukadar cansız başlık olmamalı bu telefon için.neo v bile fark atmış bizim başlığa...bu arada bu ev tuşana basılı tutunca çıkanlar çalışan uygulamalarmı yoksa son kullanılan uygulamalar mı bende merak ediyorum :S bir sorum olucak ama boşa sorucam sanırım cevaplayan olmuyo bu müzikleri karışık dinleme (shuffle) modunu nasıl açabilirim acaba.çünkü hep sıradan gidiyor bulamadım bir türlü karışık çalmayı :S

O iş için müzik programlarını deneyebilirsin. Winamp'ın android versiyonu var mesela. Veya alternatif programlar vardır sürüyle.
  • Beni de cezbetmedi değil ama teknolojisi eskidi resmen keşke çift çekirdekli ve/veya en azından sar değeri daha iyi olsaydı.
  • quote:

aynı şekilde bukadar cansız başlık olmamalı bu telefon için.neo v bile fark atmış bizim başlığa...bu arada bu ev tuşana basılı tutunca çıkanlar çalışan uygulamalarmı yoksa son kullanılan uygulamalar mı bende merak ediyorum :S bir sorum olucak ama boşa sorucam sanırım cevaplayan olmuyo bu müzikleri karışık dinleme (shuffle) modunu nasıl açabilirim acaba.çünkü hep sıradan gidiyor bulamadım bir türlü karışık çalmayı :S

music playera gir orda sol altta nota logosu var ona dokunmatikle tıkla cıkan menude tracks'e gel (türkçesi tüm şarkılar gibi bişey olabilir) orda en üstte shuffle all var

• Burdaki herkesin telefon siyah değil mi? Beyaz alan var mı acaba merak ettim.

Ekrana jelatin işini nerede yaptınız veya yaptınız mı?

Düzgün bi kılıf bulan var mı acaba telefona? Dün ilk kez düşürdüm alçak mesafeden yüreğim ağzıma geldi

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Beni de cezbetmedi değil ama teknolojisi eskidi resmen keşke çift çekirdekli ve/veya en azından sar değeri daha iyi olsaydı.

Böyle demişsin ama çift çekirdek olması fiyatı arttırır, 1400lü seviyelere çeker. Ne kadar ekmek o kadar köfte, ben memnunum. O fiyata olsa alamazdım zaten bütçe meselesi. O yüzden benim için piyasadaki en alınası telefon şu anda SE X Pro.

Şimdi telefona root deniyorum, sürüyle program var telefonun içinde gereksiz. Lets Golf uygulamasını kaldıramıyorum mesela. Moxier Pro denen bi uygulama var, o da kalkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 3 Şubat 2012; 10:49:27 >

• Root yapıldı telefona. Çoğu uygulamayı karta taşıdım. Hafıza rahatladı baya, sizde deneyin, zor bişey değil.

Titanium Backup ve Instal Manager kuruldu ama lanet Moxier Pro kaldırılamadı. Bende App Quarantineden engelledim, gözümün önünden gitti. Lets Golfü kaldırdım ama diğer programlarla hehe.
  • ben samsung galaxy s için olan kılıfı kullanıyorum tam uyuyor telefona ve siyah türkiye'ye gelmedi beyaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 3 Şubat 2012; 18:12:12 >
  • bi sorum olcak bende 16 gb hafiza kartı vartelfonunkinin içindekileri nasl digerine aktarabilirim?Şöyle düz mantık olmaz deme===> ilk copy paste bilgisayara atar sonra telefona digerini takip onları bi daha onun içine atarim mantığı?

bi de root yapmayı bi anlatır mısın Alejandro?garantisini yokediyor mu peki bu yontem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

bi sorum olcak bende 16 gb hafiza kartı vartelfonunkinin içindekileri nasl digerine aktarabilirim?Şöyle düz mantık olmaz deme===> ilk copy paste bilgisayara atar sonra telefona digerini takip onları bi daha onun içine atarim mantığı?

bi de root yapmayı bi anlatır mısın Alejandro?garantisini yokediyor mu peki bu yontem?

Root çok kolay.

http://forum.donanimhaber.com/m_56127891/tm.htm

Şu konuya bak kolayca yaparsın. Telefonu güncellemediysen, oradaki root olucaktır büyük ihtimal. Ayarlar > Telefon Hakkında > Derleme Numarası (en altta), ona bak, sonu .62li sürümde sorun çıkartıyormuş galiba root, benim .58 iki dakikada halletti.

Root yaptıktan sonra menüde Superuser diye app oluşuyor.

Ondan sonra Install Manager indiriyorsun marketten, o programa girip istediğin uygulamayı telefondan karta atıyorsun. Aynı işi gören Titanium Backup da var.

Sonra Apps Quarantine var, bu uygulamayı kaldırmayıp, sadece kontrol altında tutuyor. Menüden siliyor ve arka planda çalışmasını engelliyor.

Garantiyi engellemiyor heralde, orada yazmış zaten, telefonu güncelleyince root falan kalmıyor garantiyi bozmaz diye.

İlk sorduğun soruyu anlamadım 3-4 kere okudum ama

Ya arkadaş durup dururken arka planda market açılıyor, google maps açılıyor. Sebebi ne bunun, kaldırıcam alayını o olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 3 Şubat 2012; 23:53:45 >

• merhaba. öncelikle kandiliniz mübarek olsun ben xperia pro almayı düşünüyorum. rahatsız edecek bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? arkası ısınıyor diye duymuştum. hepsi ısınıyor gerçi de birkaç yerde okuduğum için acaba çok mu ısınıyor diye sormak istedim size. ya da başka herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_gang

merhaba. öncelikle kandiliniz mübarek olsun ben xperia pro almayı düşünüyorum. rahatsız edecek bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda? arkası ısınıyor diye duymuştum. hepsi ısınıyor gerçi de birkaç yerde okuduğum için acaba çok mu ısınıyor diye sormak istedim size. ya da başka herhangi bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

Teşekkür ederim, sizinde kandiliniz mübarek olsun.

2 gündür saatlerce elimde, bi kere farkedilecek kadar ısındığını gördüm. Onda da oyuna abanmıştım o yüzden. Ama kullanımda bi sıkıntı yarattığını görmedim. Farkedilecek kadar dediğim de, az yani öyle aman aman bi sıcaklık yoktu.

Başka sorun, kamera çekilen fotoğrafları biraz fazla sıkıştırıyor, öyle bi sorun varmış. O yüzden fotolar çok kaliteli değil ama yazılımla düzeltilir o.

Kasa sağlam. Neo kullananlarda yan tarafında esneme oluyormuş biraz, ses çıkartıyormuş gibi şeyler duydum, forumda da yazıyor. Proda öyle bi sıkıntı yok kesinlikle. Taş gibi telefon.

Şimdilik karşılaştığım sorunların hepsi yazılımsal. Android iyi güzel ama, sanki biraz sorunlu bir işletim sistemi. Öyle geldi bana. Ama diğer herşeyiyle memnun kalacağın bi telefon. Kesinlikle tavsiye ederim.

• bu root atmanın getirisi neki bana hep oldugu gibi oricinal kullanmak daha mantıklı geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

bu root atmanın getirisi neki bana hep oldugu gibi oricinal kullanmak daha mantıklı geliyor..

Birincisi telefonla birlikte yüklü gelen gereksiz uygulamaları kaldırırsın. Yer açılır hafızada.

İkinciside marketten yüklediğin programları sd karta taşıyabilirsin. Telefonun dahili hafıza 320 mb zaten hepi topu, onu şişirmek hantallaşmasına sebebiyet verebilir.

Root iyidir, candır, ben sevdim. Telefonu güncelleyince gidiyomuş zaten.
  • cevap için teşekkür ederim Alejàndro. yarın öbür gün alacağım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mad_gang

cevap için teşekkür ederim Alejàndro. yarın öbür gün alacağım gibi

Ne demek.

Yalnız Vatanın kampanya daha geçen hafta oldu. Bu sıralar olmaz gibi, oradan denk getirirsen %25 indirime, 937 liraya alırsın. Ona göre dikkat et pahalı alma başka yerden. Aldıktan sonra da konuya bekliyoruz kesin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.