Şimdi Ara

Seagate 160 gb. 7200.7 disk aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir kutarma oparasyonu için Seagate 160 gb,SATA ST3160023A disk aranıyor.
    elimde 160 GB IDE ST31621A Var, fakat işimi görmüyor, bı konuda tecrübesi olan varmı, bu diskler birbirini tamalayabilirmi?
    Teşekürler.

• Açıkçası ben ne sorduğunuzu anlayamadım. Zaten cevap gelmemesinin nedeni de bu sanırım.
    Siz harddisk mi arıyorsunuz? Yoksa kurtarmayla ilgili yardım mı istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tryler Durden__

Açıkçası ben ne sorduğunuzu anlayamadım. Zaten cevap gelmemesinin nedeni de bu sanırım.
    Siz harddisk mi arıyorsunuz? Yoksa kurtarmayla ilgili yardım mı istiyorsunuz?

Seagate 160 gb,SATA HDD'de sorun var, disk şu an veri kutarma yapan bir firmada , aynı model hdd temin edilip eski hdd'deki diskler yeni sabit diske akarılarak veri kutarma işlemi yapılacak.

Seagate ST3160021A model bir hdd buldum fakat firma ,aynı model olması gerektiğini söylüyor. Seagatin web sayfasında ise 23A ile 21A modellerini bir çok özellikte aynı katagoride birleştirmiş. 23A'nın diskleri 21A'ya transfer edilebilirmi? bunu öğrenmek istiyorum. ve
    Seagate 160 GB - SATA - 7200.7 - ST3160023A Model harddisk arıyorum.
    Sorunlu HDD Packerd bell kasadan söküldü.

• Normalde bir fark yok iki sürüm arasında ama donanımsal olarak uyumu konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Aynı model harddiski 2. el bölümüne ilan vererek bulabilirsiniz ya da ilanlara bir göz atın isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.