Forum'da yeniyim soru sormak istedim çünkü cevabını hiç bir yerde bulamadım, HardDiskimi takıyorum bilgisayara (Bip Bip) sesler geliyor ama bazen çok nadirende diyebilirim Diskin garantisi maalesef bitti her HardDrive Recovery - HardDisk Kurtarma Programını denedim şuanlık tek sorunum bilgisayara takıyorum ama disk ışığı yanmıyor ama içindeki okuyucunun döndüğüne ve çalıştığına yüzde 100 eminim lütfen çözüm bulun arkadaşlar çok mutsuzum :( 200 Lirama Yazık olmasın hemde Önemli notlar : -(Her harddisk kurtarma programını denedim ama program önerebilirsiniz 2- Aygıt Yöneticisinde HardDiski taktığımda gözükmüyor ama taktığımda veya çıkardığımda bilgisayardan ses geliyor 3-HardDisk Garantisi bitti 4-Sabit disk yöneticisinde NTFS olarak değil RAW olarak gözüküyor bazen ışığı yandığında daha önceden bozulldu ardından 1 kaç ay sonra yere düşürdüm düzeldi acaba bidaha düşürsemmi diyorum ama fazla hasar vermek istemiyorum)- NE OLUR yardım edin arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme