Şimdi Ara

seaonic corsair? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Furious*

Şimdi Digitaltrend'i aradım, 5 ve 7 Yıl Garantiyi siz mi veriyorsunuz dedim. EVET dedi eleman

Hmm cevabı öğrenmiş olduk peki neden garanti belgelerinde 2 yıl yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: _emreyy_

sli devreye giriyorsa tamam ozaman. onun için alınır. her ne kadar yine de biraz pahalı olsa da psu ihtiyacınızı sanırım bir daha düşünmemek üzere karşılar.

Bir kez alayım yeter ve yettiği kadar kullanacağım hayırlısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Şimdi Digitaltrend'i aradım, 5 ve 7 Yıl Garantiyi siz mi veriyorsunuz dedim. EVET dedi eleman

O soru için de İnventus'u aradım. Aslında düşündüğüm şey çıktı, Kanun Gereği dedi 2 Yıl olmak zorunda ya.
  • quote:

quote:

quote:

O soru için de İnventus'u aradım. Aslında düşündüğüm şey çıktı, Kanun Gereği dedi 2 Yıl olmak zorunda ya.

Kanunda illa 2 yıl olacak demiyor.Bizim uyanıklığımız bilerek 2 yıl yazdık demiyor da kanun gereği diyor.
  • bende de fatura ile garanti yok iyi mi... teknobiyotikten bir talep attım bakalım.
  • İki Psu arasında kablo yapısı olarak corsair daha iyi. Ama seasonic te tam modüler ve gold. İkisite tercih edilebilir.
  • Bugün konu açmıştım görenler olmuştur. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle siparişi veremedim ve hala çalışıyorum
    Belkide iyi oldu, bu konuyu gördüm. Corsair HX 1050 konusunda anlaşmıştık, fakat şimdi soruyorum kendi kendime; eğer ki ileride crossfire veya sli yapmazsam 1050watt benim ne işime yarayacak? Kendim cevap vereyim hiçbir işime
    Ve o psu ile Seasonic arasında 60 TL fark var. Corsair'ın yüksek gücüne karşılık Seasonic'in artısı daha fazla gibi geldi bana, Gold sertifikası ve fanın %20'den sonra çalışması güzel özellikler. Zaten tek kanaldan 70A gibi yüksek akım gücü her türlü tekli kart kurulumlarında sistemi uçurur.
    İşin özü kafam karıştı, bu teknoloji işinde fazla araştırmak iyi değil

• Seasonic uzun yıllardır ibm'e psu üretmiş bir marka, işin ehli diyebilirim. Zaten corsair'e de o üretiyor psu. Ben işin başını çektiği için kesinlikle seasonic derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Seasonic uzun yıllardır ibm'e psu üretmiş bir marka, işin ehli diyebilirim. Zaten corsair'e de o üretiyor psu. Ben işin başını çektiği için kesinlikle seasonic derim.

Corsairin bütün modellerini seasonic üretmiyor.
  • Silver ve Gold arasındaki verim farkı çok az, o nedenle 2 yıl garanti daha çok faydalı olur bence. Corsair derim.

İnventus farkı da kötü günde anlaşılıyor, bir sorun yaşarsanız çok yardımcılar. Zaten satacakları bir üründe öncelikli aradıkları şey sorun yaşandığında müşteriye mağdur olmamak. Bu nedenle çok sayıda ürün satmıyorlar, distribütör firmanın koşulları iyi olmadığı sürece onlar da satın almıyor.
  • Corsair daha tanınmış bir marka oldugu için aynı seasonic psu yu daha pahalıya satıyor ben olsam ucuz olan hangisi ise onu alırdım.Üzerindeki tek fark birinde corsair diğerinde seasonic yazması
  • İki model arasında seasonic x serisi daha kaliteli bir üründür.Her ikisinide seasonic üretmekte olup X serisi daha üst seviye ve kalite çıtası daha yüksek bir üründür.Üzreindeki tek fark corsair seasonic yazması doğru değildir..
  • işte konunun erbabı gelmiş fenomenhaa psu konusunda forumdaki en tecrübeli üyelerden biridir ve çok eskidir bilenler bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenhaa

İki model arasında seasonic x serisi daha kaliteli bir üründür.Her ikisinide seasonic üretmekte olup X serisi daha üst seviye ve kalite çıtası daha yüksek bir üründür.Üzreindeki tek fark corsair seasonic yazması doğru değildir..

uzmandan cevap... işte budur
  • corsairler de yarın indirim var corsair alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

quote:

quote:

Kanunda illa 2 yıl olacak demiyor.Bizim uyanıklığımız bilerek 2 yıl yazdık demiyor da kanun gereği diyor.

http://www.alomaliye.com/garanti_belge_listesi.zip

garanti konusuna bir açıklık getirelim isterseniz...
    verdiğim linkten hangi ürüne ne kadar garnti verilebiliyor bakabilirsiniz....
    Yasal olarak ayarlanmıştır ve farklı olarak yazılamaz...

Corsair PSU'lar doğrudur Seasonic üretir ama değişen sadece marka değildir.Corsair Seasonic fabrikasında üretim bandı kiralar ve kendi seçtiği bileşenler ile kendi tasarımı gönderir ve sadece fabrika üretim bandı seasonic'ten karşılanır....

Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.....

• corsair 7 yıl garantiliymiş
  • bence corsair
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihkeles

quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

quote:

quote:

http://www.alomaliye.com/garanti_belge_listesi.zip

garanti konusuna bir açıklık getirelim isterseniz...
    verdiğim linkten hangi ürüne ne kadar garnti verilebiliyor bakabilirsiniz....
    Yasal olarak ayarlanmıştır ve farklı olarak yazılamaz...

Corsair PSU'lar doğrudur Seasonic üretir ama değişen sadece marka değildir.Corsair Seasonic fabrikasında üretim bandı kiralar ve kendi seçtiği bileşenler ile kendi tasarımı gönderir ve sadece fabrika üretim bandı seasonic'ten karşılanır....

Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.....

Evet garanti süresi olayına bir açıklık getirelim.Daha öncede söylediğim gibi garantiyle ilgili mevzuatı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yeni adıyla Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı düzenler.2 yıldan düşük olmamak kaydıyla daha fazla süreler yazılabilinir.

Garanti Belgesi; İmalatçı – üretici veya ithalatçıların, sattıkları, ürettikleri ve/veya ithal ettikleri mallar için düzenlenen ve malın garanti süresi içerisinde meydana gelebilecek arızalarının en az iki yıl süreyle veya özelliği nedeniyle belirlendiği ölçü birimi içerisinde, ücretsiz olarak yenisi ile değiştirilmesinin, tamirinin, bedel iadesinin veya bedel indiriminin taahhüt edildiğini ve satıcı ile tüketicinin yükümlülüklerini gösteren belgeyi ifade eder.

Kaynak http://www.sanayi.gov.tr/Pages.aspx?pageID=615&lng=tr#garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 4 Aralık 2011; 0:19:39 >

• inventus dan indirimle 362tl ye CORSAIR CMPSU-850HXEU alınmıştır.Herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.