Şimdi Ara

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.178
Cevap
10
Favori
368.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARANIZDA YENİ CORDOBA VEYA İBİZA SAHİBİ OLAN VAR MI?ÖNCEKİ MAKYAJSIZ MODELDEN FARKLARI VE 80 BĞ LİK YENİ DİZEL MOTORU İLE İLGİLİ DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
  • Arkadaşlar arabama bir kaç modifiye işlemi yaptırdım bir üstteki resim modifiyesiz hali hemen alttakii ise yeni hali yorumlarınızı bekliyorum.

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor)

Krom ızgara çerçeveleri,krom benzin depo kapağı ve krom kapı kolları,cam filmleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 25 Temmuz 2006; 23:33:17 >
  • Arkadaşlar bu arada seat ta 31 temmuza kadar çok iyi indirimler var listedeki fiyatlardan sol tarafdaki yani ucuz olan taraf 31 temmuza kadar geçerli olacak olan fiyat listesi.1 ağustosatan itibaren yani yeni model yılı (2007) ile birlikte geçerli olacak olan fiyat listesi ise listenin sağ tarafında yer alıyor.Sipariş şimdi verildiğinde ise 2007 model araçlar indirimli fiyattan satın alınabiliyor.Seat sahibi olmak isteyenlere önemle duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1984 -- 25 Temmuz 2006; 23:45:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eren1984

Arkadaşlar bu arada seat ta 31 temmuza kadar çok iyi indirimler var listedeki fiyatlardan sol tarafdaki yani ucuz olan taraf 31 temmuza kadar geçerli olacak olan fiyat listesi.1 ağustosatan itibaren yani yeni model yılı (2007) ile birlikte geçerli olacak olan fiyat listesi ise listenin sağ tarafında yer alıyor.Sipariş şimdi verildiğinde ise 2007 model araçlar indirimli fiyattan satın alınabiliyor.Seat sahibi olmak isteyenlere önemle duyurulur.

kadıköy doğuş oto 2007 leri şimdi sipariş verirseniz geldiği günkü fiyattan satın alırsınız dedi..2-3 gün önce konuştum..
    yukarıda anlattığınız bilgiyi nerden aldınız acaba???

• Bence de bunlar 2007 fiyatları değil. 2007 olsa listede FR modelinin de fiyatının olması lazımdı.
  • ankara ata seat otomotiv bana şimdi sipariş verip kapora verdiğim takdirde bu fiyattan alabileceğimi söylediler zaten onların elinde hiç 2006 model araç kalmamıştı sanırım.Fiyatlar 1 ağustostan itibaren zamlanacak bunun fr modelinin fiyatını koyup koymamakla bir alakası yok.Ancak şu olabilir yeni fiyatlar bana aşırı uçuk geldi bu fiyatlerda satış yapamayacaklarını anlayıp bu zamdan belki vazgeçebilirler 1 sene öncesine kadar lansman fiyatı 32 milyar olan benzinli bir araca 39 bin ytl saymak bana pek mantıklı gelmiyor sizcede öyle değil mi?
  • merabalr !

nette modifyelere bakiyorken googlede buldum bu siteyi bi giriyim dedim

benimde
    1.9 TDI evo (110 pk) var
    Modifiye ediyorum su an :)
  • Arkadaşlar angel eyes farlar arabaya çok değişik bir hava veriyor bana göre. Ben önce bu farlardan alıp daha sonrada mevcut farları xenon'a çevirmeyi düşünüyorum. Ibiza'm için araştırdım ama ne tuhaftırki sadece eski modeller için angel eyes farlardan bulabildim. (Örn: 94-96 model ibiza için alttaki fotoda mevcut).

Aramızda ibiza yada cordabaya angel eyes far uygulaması yaptıran, yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• ibiza ile cordobaya yaptıran değilde leona yaptıran var seatclubturkey adlı kullanıcı yaptırmış ben nerde yaptırdığını sordum yukarıda okursan görürüsün bayadır foruma girmio heralde umarım girdiğinde bizi cevaplar çünkü bnede sabırsızlıkla bekliorm.
  • Kendisine autoclubturkey.com adresinden daha kolay ulaşabilirsiniz sanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: eren1984

ibiza ile cordobaya yaptıran değilde leona yaptıran var seatclubturkey adlı kullanıcı yaptırmış ben nerde yaptırdığını sordum yukarıda okursan görürüsün bayadır foruma girmio heralde umarım girdiğinde bizi cevaplar çünkü bnede sabırsızlıkla bekliorm.
  • aga benim hergün başıma gelior hatta okulun güvenliği bıkmadan hergün söylüo ışıklar açık die hatta bundan muzdaribim kırmıyayım die saol die geçiştirmedikten yoruldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşlar selam ben de bir seat fanatiğiyim.kısmetse yakında makyajlı full dizel cordoba alacağım.özellikle makyajlı cordobayı kullanan arkadaşların fikirlerini aracın artı ve eksi yönlerini öğrenmek istiyorum.araç alımı için kış aylarını beklemeyi önerir misiniz?genelde dizel cordobanın çok gürültülü olduğu ve 3 silindirli olmasının dezavantajlı olduğu sölyeniyor.sanırım artık diğer tüm dizeller 4 silindirli oldu.bunun sebebi nedir acaba?

Arkadaşım kesinlikle 3 silindir olması dezavantaj değil,4 silindirli dizelleri alt ediyor araç,çok performanslı,Cordoba 1.4 TDI kullanıcısıyım ve aracımdan çok çok memnunum,gürütldü olayıda çok abartılıyor,sadece motor soğukken biraz fazla ve rampada 1. viteste falan,30-40 km/h ı geçince hissetmiyorsun bile..é

Arkadaşlar bu arada benide Seat Cordoba 1.4 TDI ve İbiza 19. TDI Full kullanıcısı olarak ekleyebilirsiniz.. (İbiza mı sattım ama akrabamda ara sıra kullanıyorum..) Resimleri yakında koyacağım..

• BENDE SEAT KULLANICISIYIM BENİDE DAHİL EDİN KULÜBÜNE.SEAT CORDOBA 2001 SİGNUM
  • selam arkadaslar bende bir seat kullanıcısıyım cordoba
  • Arkadaşlar hala üye yapmadınız beni ama ya...
  • Bu arada aracımın resimlerini koyayım,bizim arabalarımız topiğine yazdklarımı aynen koyuyorum..

Arkadaşlar bu da benim araç

Seat Cordoba 1.4 TDI 2004 SIGNO(Doğru yazdım inş.) , Metalik Gri

Arkadaşlar bu da aracını benimle beraber alan bir akrabamın aracı,arkadaş mod. yapıyor yavaş yavaş,Cupra R tamponu taktırdı ben çok beğendim,zaten benim tamponu kışın vurdum,kaskodan değişecek,farkını verip Cupra R koyacam bende inşallah 1 ay içinde..!

• Superboy911

Slmlar. Tatildeydim foruma bakamadım. Kusura bakmayın. Hemen ekliyorum sizi.
  • arkadaşlar yeni toledo aldım artık bende sizdenim ama araç onnumara + stylance
  • Önemli değil Loop kardeşim,

dertly42 arkadaşım hayırlı olsun,resimleri bekliyoruz..!
  • Arkadaşlar bizimde Seat kulübü olarak imzamız olsun,benim imzamı beğenen olursa kodlarını veririm..!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.