Şimdi Ara

SEAT LEON ALDIM.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • leonda büyük ihtimalle 2013 de kasa değiştirecek ama bu kasası ve seçtiğiniz donanımla çok güzel bir araç olmuş güzel günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin. zor ama sakin kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

quote:

Orijinalden alıntı: corleone

quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

quote:

Orijinalden alıntı: corleone

sormasi ayip kac tlye gelecek?

64bin e geliyor eklenen opsiyonlarla beraber.

64 bin tl mi?
    hocam afedersin kesinlikle yanlış yapmışın fln diyecek değilim ama ne biliyim yeni kasası çıkıcak fiyat biraz uçuk değilmi keşke eklentilerden biraz kıssaydın..

tabi keyif senin parada senin ama biraz fiyat yüksek geldi birazın biraz daha ötesinde hatta:)

buarada hayırlı olsun keyifli günlerde kullanın.

benim de aklima zaten en kotu ihtimalle jetta tdi gelmisti ya da Audi A3 s troniclerde 65binlerde su gunlerde ozel indirimlerle.

Jetta sedan oldugu icin ikinci plandaydi ama olsa bile 2 ihtimal vardi ya trendline alip donanimlar eklenecekti ki 64ten fazlaya geliyor yada highline alip guzel bi indirim almaya calisilip donanim eklenmeyecekti.. A3 e gelince tdi s tronic ler 75 civari ki opsiyonlarla daha da artiyor indirim olsa bile beni asardi. Aslinda benim sikintim arabanin gercekten dolu istediklerimi karsiliyor olabilmesiyle alakali yoksa evet haklisiniz

Hayirli olsun, ben de 2006'da ilk ciktiginda almistim, ek olarak bir de jetta kullaniyorum (sirket araci), onceki kasa jettadan bariz daha iyiydi, direksiyon vb acisindan cok daha memnundum. Leon'umdaki tek kotu taraf vw'in eski benzinli 8V 102 beygirlik motoruydu, onunda istanbula tasininca daha net algiladim, yokuslar vb zorluyordu.

Simdi jrttalar degisyi, yaninda yeni jetta dsg 1.6 tdi kullaniyorum, istanbulda otomatik olmasinin cok buyuk artisi oluyormus-trafikte debriyaja basmak iskence, ayrica tdi tork itibariyla 102 hp benzinliye gore daha guzel, zorlanmadan gidiyor yokuslarda falan. İci de daha genis..

Ama ben hala Leon'u daha cok seviyorum o ayri! Onemli olan o zaten, seviyorsan istiyorsan o sekilde mutlusundur. Bir de donanim olarak da ne var ne yoksa almissin, doldurmussun, agirligi bile artmistir kesin

Tekrar hayirli olsun

Cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: punkofdamned

Araba seçerken bir çok etmen vardır ama bir de gönül faktörü vardır .Kendiniz için en iyi seçimi yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun.

Cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

leonda büyük ihtimalle 2013 de kasa değiştirecek ama bu kasası ve seçtiğiniz donanımla çok güzel bir araç olmuş güzel günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin. zor ama sakin kullanın

Cok tesekkur ederim..

• Fiyat konusunda yorum yapmak yersiz zira araci almissiniz ve full bir donanim ekletmissiniz, bize kazasiz belasiz surusler demek duser

• Hayırlı olsun hocam.
  • hayırlı olsun . çok güzel tercih. 2008 te sıfır almıştım, üstüne bir çok araba değiştirdim. ama leonun yeri hep ayrı kalacak.
  • 64.000 TL çok uçuk bir rakam gelse de beğenmişsiniz ve almışsınız bize hayırlı olsun demek düşer.
    Araç ne zaman teslim edilecek ? 4-5 ay sıra var mı ?

• Hayırlı olsun güzel araç, kasa değiştirmesi bence de sıkıntı değil çünkü herkes tarafından çok beğenilen bir kasaydı belki de ileride Efsane kasa Leon diye anılacaktır
    Yalnız donanıma bir araba parası vermişsiniz 12-13 bin civarı. İnşallah zarar etmezsiniz..
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Yol sokak leon dolu, uzun süredir bu kasa var, bu nedenlerden dolayı insanlara pahallı gibi geliyor.
    VW grubunda fiyatlar böyle yapılacak birsey yok.

Hiç alakası yok alternatif bile kabul etmezsiniz belki ama ben dün Kia Sportage aldım, bir süredir showroom a gidip geldim orada beyaz bir yeni ceed vardı. C segment hb bir arac alacak olsam cidden düşünürdüm, dizel otomatik, 128ps, sunroof dahil viraj farları dahil full+full liste fiyatı 58000 tl, en az 3000 pazarlık payı var. kasa daha yeni çıktı ve çok şık.iç dizaynı malzeme kalitesi bence cok iyi. yani sizin aldığınız fiyatın 10000 altına çok daha dolu ve çok daha az zarar ettirecek bir araç.
    Bu benim tesadüfen gözüme çarpan bir arac, arastırılsa başka alternatifler de bulunur.

Ama tüm bu söylediklerime rağmen, otomobil gönül işidir, maddi sıkıntı yoksa tam anlamıyla zevkinize ve gönlünüze uyan aracı almak en önemlisi. Fiyat performans hesapları beyninizi rahatlatsada gönlünüze hitap etmez. o Yüzden güle güle kullanın.

• hacı özellikle dsg hakkındaki fikirlerini yaz kullanamaya başladıktan sonra şanzuman senin gibi agresif kullanan biri için tam hayal ettiğimiz test ortamını yaratacaktır merakla şanzumanın nasıl anasını ağlatacağını bekliyoruz bizi habersiz bırakma
  • Hayırlı olsun
  • Hayirli olsun gule gule kullanın.

• her zaman çıkar zaten o paraya şunu alsaydın diyenler.

sizin içinize sindiyse zaten kimseyi ilgilendirmez, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

• fiyat çook uçuk

kazasız belasız, kullanmak nasip olsun.
  • Hayırlı olsun şu arabaya karşı acayip bir hayranlığım var dicekler Bmw mi bumu seat leon derim çok hoşuma gidiyor şu araba ilerde bende almayı düşünüyorum.Askerden sonra alcam bu arabadan
  • iyi günlerde kullanın
  • Hayırlı olsun ama 64 bin tl C sınıfı arabaya pek değmez diye düşünüyorum.
  • hayırlı olsun kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.