Şimdi Ara

Sebebini bilmediğim bir hastalık başladı;Station wagon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
13.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sebebini bilmediğim bir hastalık başladı;Station wagon
  • Bu da arkası.

• Honda City'ye olan bakış açım değişti. Neden getirmemişler TR'ye acaba?
  • güzel olmuş araç ama TR ye gelse satarmıydı bilemem
  • 5008 de sw gibi
  • zamanında şu araba da benim hoşuma gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu da City Sport Tourer.

Çok güzelmiş bu steyşın. Bunu CVT şanzımanla getirseler çok güzel olurdu. Ama maalesef genel olarak Japonlarda model çeşitliliği kabızlığı mevcut. Nasılsa getirdiklerimizi rahat satıyoruz psikolojisi ile hareket ediyorlar sanırım.

• Honda City ST olarak üretilmedi diye biliyorum. Photoshop yapmış birileri.

Ama bence de harika gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Şöyle bir aracım olsun daha ne isterim ki...

+1 2.0 TDİ 170 HP cam tavan tadindan yenmez hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Amerikalılar STATION-WAGON veya sadece WAGON
    İngilizler ESTATE
    Almanlar KOMBI
    Bizler STEYŞIN (resmi adı bu)

taner hocam, bir de "break" vardı.. fransızlar mı kullanıyordu ne..citroen c5 break gibi..
    mercedes shooting break'i de unutmamak gerekli bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Station wagon araçlar hala esnaf arabası gibi düşünülüyor. Çoğu binici için VW Caddy, FIAT Doblo nasıl görülüyorsa bu araçlarda öyle görülüyor.

Avrupada, Amerikada çok olması doğal çünkü oralarda nüfus büyük şehirlere yığılmış durumda değil. Küçük yerleşim yerlerinde yaşıyorlar. Bir AVM otoparkına girip çıkmak ya da bina önündeki 4 metre yere arabayı sığdırmaya çalışmak zorunda kalmıyorlar.

Fakat ülkemizde Ankarada, İstanbulda ve diğer büyük şehirlerde bu araçlara binmek kolay değil. Gezmeyi sevenlere, köpek vs.. besleyenlere, yeri müsait olanlara, 2. araç olarak düşünenlere uyabilir.

Aslında sedanla station-wagon arasında uzunluk olarak çok da bir fark yok.

Hatta Türkiye'de her tarafta dolaşan Renault Fluence,Renault Megane Sport Tourer'dan biraz daha uzun.

Diğer yandan Bmw 5 Sedan'ın Station-Wagon'la arasında 1.8 cm fark varken,Mercedes C Sedan'la Station-Wagon arasında sadece 5 mm fark var.

Genel olarak bakıldığında ülkemizde çokça tercih edilen -kullanışsız- sedanların aslında daha uzun görünen -kullanışlı- station-wagonlardan pekte bir farkı olmadığı görülüyor.

Saygılarımla ..

• sıfır araç almak niyetindeydim geçen ay en çok istediğimde octavia 1.6 tdi dsg sw idi ama türkiyede yok maalesef
    ford focus sw çok beğendim bayiye gittim durumu anlattım ve bana ısrarla connect satmaya çalıştı, işte daha fazla bagaj hacmi ,daha sağlam, ikinci eli daha iyi korur sw yi satamazsın, ön cam ısıtma ,hill holder, esp yağmur,far sensörü, renkli cam derken coştu gitti. ben sadece arkası makaslı ve içinde sert plastik kullanılan bir ticari araç bir kamyonet almaya gelmedim yük veya mal değil eşimi ve çocuğumu taşıyacağım dediğimde sustu ama ben sinirlenip çıktım oradan.
    ilginç bir tespitim var benim bilmiyorum kimler katılır ama " otomatik vites ve sw beğenmeyip kötüleyenler genelde ( yüzde vermeyeyeyim amaçok yüksektir ) bu tip araçlara sahip olmamış hattabelkide kullanmamış insanlardır" derim
  • buarada isimler farklı olabiliyor
    citroen -peugeot break diyor
    fiat- weekend diyor
    audi avant diyor
    mercedes-bmw touring

tüm anlamları toplasanız ortaya çıkan bir gerçek var ,sw demek herzaman daha çok otomobil demektir.
  • fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ama bir efsane es geçilmiş. Fiat stilo multiwagon..
    bilenler heaa derken bilemeyenler bir baksın..
    bu paraya bundan iyi araba alınmaz efendim.
    bekar ve genç olmama rağmen
    ne coupe ne spor bir araba alırım..
    araba dediğin sw olacak arkadaş
    bagajımda her daim bir piknik tipi bir mangal taşıyamayandan sonra..
    bahar gelmiş neyleyim?
  • Sw arabalari oldum olasi sevmemisimdir.Tabi zevk meselesidir, benim gozume cok uzun gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Sw arabalari oldum olasi sevmemisimdir.Tabi zevk meselesidir, benim gozume cok uzun gorunuyor.

Aşağıdaki park yerine SEDAN tipi Passat'ım da sığıyordu, SW tipi Passat'ım da sığıyor. İkisi arasında 1 mm far var (!). SW bir araç SEDAN bir araçtan daha uzun değildir, tavanı daha uzundur.

• Yaşım dolayısıyla pek sw sevmem ama buna tapılır

•  Sebebini bilmediğim bir hastalık başladı;Station wagon

• İğrenç
  • Mumkunse bu hastalik bulasici olmasin, sw otomatik kullamayanlarda kotulemeye devam etsin :) genis, ferah, havadar, kullanisli... Adi ustunde touring araci... Boyle sahsiyetler olmasa nasil ucuz 2. El sw mondeo alirim! boyle konuda acmayin mumkunse , ssssst :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.