Şimdi Ara

Şebeke Hiç yok Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony xperia s lt26i telefonuma romdan sonra orjinal rom attım şebekeyi hiç bulmuyor.. avea turkcell farketmiyo denedim ... sonyden orjinal sürüm ve güncelleştirmeleride yaptım yok olmadı, lütfen yardım edin

• aykt.krkt A kullanıcısına yanıt
    imei cihazın kendi imeisimi bir kontrol et sonucu yaz buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

imei cihazın kendi imeisimi bir kontrol et sonucu yaz buraya

Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
    Üretici : Üretici: Sony Ericsson Mobile Communications AB Pazar Adı: Sony Ericsson LT26i Xperia S Model Bilgileri: AAD-3880120-AV
    Sorgulama Tarihi 23.07.14

doğru hocam sıkıntı yok
  • aykt.krkt A kullanıcısına yanıt
    hocam bataryanın arkasındaki imei ile tutuyorsa efs sağlam demektir sorununuz modem dosyası olabilir bir araştırın isterseniz benim başıma s3de gelmişti 2hafta modem dosyası aradım ve buldum sizinkide farklı olmayabilir.
  • quote:

hocam bataryanın arkasındaki imei ile tutuyorsa efs sağlam demektir sorununuz modem dosyası olabilir bir araştırın isterseniz benim başıma s3de gelmişti 2hafta modem dosyası aradım ve buldum sizinkide farklı olmayabilir.

Hocam yenıden baktım evet saglam.. Modem dosyasını nasıl bulabılırım ve nasıl yukleyebılırım ? Sımdıden cok tesekkur ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam arkadaşın cihazı Sony, Samsung değil. Bu yüzden efs, modem gibi şeyler Sony cihazlarda geçerli değil

• *#*#4636#*#* kodlayin telefondan
    acilan yerden telefon bilgilerine basin
    alta gelin tercih edilen sebeke turunu ayarla denen yerin hemen ardinda secenek olur ona basin gsm only secin.Hat geldi mi diye bakin.Wcdma onlyye basin yine deneyin.Wcdma preferreda basin,yine deneyin.Bunlarin arasinda gecis yapin gelicek mi deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

*#*#4636#*#* kodlayin telefondan
    acilan yerden telefon bilgilerine basin
    alta gelin tercih edilen sebeke turunu ayarla denen yerin hemen ardinda secenek olur ona basin gsm only secin.Hat geldi mi diye bakin.Wcdma onlyye basin yine deneyin.Wcdma preferreda basin,yine deneyin.Bunlarin arasinda gecis yapin gelicek mi deneyin.

Denedım kardesım hıc bırınde de sebekeyı bulamadı :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.