Şimdi Ara

Sec. PSN değiştirip aynı oyunu oynamaya devam edebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, elimde TR PSN'den alınma secondary Black OPS 3 var. Fakat bu hesaptan oynamak istemiyorum artık. Başka birisinden secondary ya da primary Black OPS 3 alıp oynucam, size sorum şudur; yeni hesap aldığımda oyunu tekrar mı indirmem gerekiyor? Ben indirmek istemiyorum, bu oyunu tekrar indirmeden nasıl oynamaya devam ederim? Bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun olurum.

Daha önce başına gelen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Tekrar alacağınız oyunun Avrupa bölgesinden alınmış olması gerekiyor. Yani diger bir deyişle 2. bolge olması gerekir. Bu durumda tekrar indirmenize gerek kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

Tekrar alacağınız oyunun Avrupa bölgesinden alınmış olması gerekiyor. Yani diger bir deyişle 2. bolge olması gerekir. Bu durumda tekrar indirmenize gerek kalmaz.

US ya da TR PSN almayı düşünüyorum, bu uyar mı yani? Ayrıca PS4'ümden herhangi bir hesabı kaldırmaya çalıştığımda verileri sil tarzı bir şey çıkıyordu önceden, büyük ihtimalle bu eski Black Ops 3 hesabını silerken de öyle diyecek. Ne yapmam lazım?
  • Evet, hesabı sildiğiniz takdirde o kullanıcıya ait tum veriler silinecektir. Save dosyalarını flash belleğe yedekleyebiliyorsunuz. US psn den alırsanız oyunu tekrar yüklemeniz gerekir, bölgeler farklı oldugundan dolayı. TR PSN den alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

Evet, hesabı sildiğiniz takdirde o kullanıcıya ait tum veriler silinecektir. Save dosyalarını flash belleğe yedekleyebiliyorsunuz. US psn den alırsanız oyunu tekrar yüklemeniz gerekir, bölgeler farklı oldugundan dolayı. TR PSN den alın.

DS4 yöntemi ile oynuyorum ana hesabımda yani online kullanıcı ve single hikaye save'leri onu yedeklemeye gerek yok bence ki yedeklemesem bile sorun değil hikayesini çok az oynadım baştan başlarım, 2. bölge dediğiniz nedir sadece TR psn mi alayım yoksa farklı bi alternatifi var mı? Ayrıca verileri sil dediğimde oyun dosyaları silinir mi silinmez mi? 45gb tekrar indirmek istemiyorum açıkçası.
  • Oyun silinmez. Sadece kullanıcı velileri silinir. Avrupa çapında herhangi bir bölgeden alınmış olması yeterli oyunun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.