< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 17 Eylül 2018; 22:17:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 17 Eylül 2018; 22:17:52 > |
makarnadan sonra patateste yiyebileceğiz artık. Ne güzel, soğanda gelecekmiymiş, soğansız patates yemeği pek iyi olmaz çünkü
|
Şu yiyecek ithalatını Avrupa ülkelerinden yapsak bari belki kafamız çalışır yediklerimizden.
|
Ben arabanın anahtarını üstünde bırakıyorum. Reis sağolsun dünyanın en güvenli ülkesiyiz.
|
Teşekkürler ekledim. Resmi gazetede yayınlanmasına rağmen bir küçük araştırma yapıp internet ortamında şirketi filan araştırdım. Hem Amerika ile papaz ol, hem Amerika kökenli şirkete topraklarında petrol aramasına izin ver. Peki neden Amerika'ya ait bir şirket yerine '' yerli ve milli '' şirketlerimiz arama yapmıyor acaba?
|
Umarım ilerde akpli arkadaşlar 100 yalnışa 2 doğruya değişmezler . Umudum yok ama destek vericem ben de konuya muhtemelen alınacak yorumlar şu şekilde olucak muhalefet ne yaptı gibi gibi ...
Up. |
Süleyman soylu denilen şahısı hiç etik bulmuyorum inşallah yeni kabine de görev almaz...
|
Türkiye'de mısır şurubu satış kotasının %90'ı ABD'de. Yakında bütün şeker piyasası da Amerikalıların eline geçecek. Normaldir petrol falan.
|
Ustte Trend olan 5 başlığın hepsi seçim sonrası kazanan hükümeti eleştirmek kötülemek için yazılmış. Keşke seçimi CHP kazansa idi en azından sizin ağlamalarinizi görmedik.
Tekrar ediyorum bu kafa ile bundan sonraki seçimi de kaybedeceksiniz çünkü hepiniz akıllı telefon/bilgisayarınızdan atıp tutan iş icraate geldi mi hiç birşey yapamayacak/değiştirmeyecek olan klavye delikanlılarısınız. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Hasta -- 27 Haziran 2018; 23:58:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|