< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 11 Haziran 2021; 20:42:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şehirler arası yolda 652 lira ceza yedim. Haram zıkkım olsun (13. sayfa)
-
-
Şehirlerarası yolda 50 yazan tabeladan sonra 57 km hızla gittiğim için ceza yedim.
Bu keyfi ve inanılmaz fazla sayıdaki tabelalara harfiyen uysanız kesinlikle kaza yaparsınız.
Yapılan araştırmalar şehirlerarası yollarda 60 km altında hızla giden araşların kaza sebebi olduğunu gösteriyor.
50 tabelasını görünce basın frene 40la gitmeye başlayın, Çok geçmeden bir kamyon, tır üstünüzden geçer..
57 km hızla şehirlerarası duble yolda radar cezası yemek insanın zoruna gidiyor. Bunun trafikle güvenlikle hiçbir alakası yok. Tamamen gelir amaçlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinopkalesi -- 11 Haziran 2021; 21:58:43 > -
Keşke benimde hız konusunda sizin gibi derdim olsa çok imrendim :) İstanbul'a komşu bir ilden İstanbula geçerken sürekli trafikte kaldığım için gördüğüm 70-80 veya 120lik tabelaları göstergedeki 20-30 arası değeri okuyarak geçiyorum üstüne otoban parasının yavaşça cüzdanımda çıkmasını hissederek... Diğer mevzu da bazı yerlere bile isteye o tabela konulur olaki bir kaza oldu karayolları olaydan sıyrılsın diye çünkü sen yol bozuktu arkadaşım adam akıllı yol yapsanız kaza yapmazdım dersiniz onlarda bak kardeşim tabela burda kaç yazıyor niye bu hızı aşıyorsun der. Olan her türlü sana olur :) Yıl sonunda yazılan trafik cezası toplamını gururla Tv'de izlerken seninde bunda katkın olduğunu hissetmenin değeri paha biçilmez..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana da geldi aynı yerden. 314 lira. 104 ile geçmişim.
7 yıldır aynı hızla aynı guzergah ama ceza geldi.
Fotoya bakayım neresiyse dikkat edeyim dedim ama arkadan plakayı çekmiş.
PARA lazım demekki dediğimizde kızıyorlar. Belliki mobil radar.
O yasaklar döneminde çok araç geçer keseyi doldururuz demisler muhtemelen...Her zaman olsa lafım olmaz amaçları kural ve insanlar derdim ama değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sinopkalesiŞehirlerarası yolda 50 yazan tabeladan sonra 57 km hızla gittiğim için ceza yedim.
Bu keyfi ve inanılmaz fazla sayıdaki tabelalara harfiyen uysanız kesinlikle kaza yaparsınız.
Yapılan araştırmalar şehirlerarası yollarda 60 km altında hızla giden araşların kaza sebebi olduğunu gösteriyor.
50 tabelasını görünce basın frene 40la gitmeye başlayın, Çok geçmeden bir kamyon, tır üstünüzden geçer..
57 km hızla şehirlerarası duble yolda radar cezası yemek insanın zoruna gidiyor. Bunun trafikle güvenlikle hiçbir alakası yok. Tamamen gelir amaçlı.
Nazilli Denizli arası 110 km hız sırını olması gereken çift şeritli otoyolda deli dumrul gibi adım başı 90-50-70 tabelaları var. Hız sınırı nerede başladı nerede bitti belli de değil. 110 km hızla gelinen bir noktada yokuş aşağı 50 tabelası koymuşlar. Orada kazık fren sıkıp 50'ye düşsem aynen sizin dediğiniz gibi üzerimden tırla geçerler.
Antalya Burdur arasında da yerleşim bile olmayan bomboş yola 80 diye tabela dikmişler 10 km gidiyorsun hala hız sınırının değiştiğine dair bir tabela çıkmıyor. Sonrasında yerleşim yerinden geçiyorsun bir sürü eds dikmişler. Yerleşim yerinden çıkıp tarlaların dağların arasından geçiyorsun hız sınırının ne olduğuna dair bir tabela yok.
Böyle saçma bir trafikte ya ceza yememek için herşeyi göze alıp kurallara uyacaksın ya da sağ salim eve varabilmek için ceza yemeyi göze alacaksın.
-
D100 Silivri selimpaşa değirmenköy arası 93km hızla bende 314 lira cezayı bugün yediğimi öğrendim. Otobandan kınalıdan çıkıp Çorluya dönmüştüm. Gece arkadan çekilmiş hiçbir ikaz tabela yok defalarca kullandığım yol. Ben bu cezayı tam olarak nerede yedim nasıl öğrenebilirim. Gerçekten haksızlık kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum çünkü çok dikkat ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X