Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
57
Favori
173.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Relinquished06

304 tl

Alıntıları Göster
    254 tl Sekiro Endonezya psn de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Hocam 664 RP 250 küsürlere geliyor ama bizim kredi kartlarımız geçmiyor orda. Mecbur diğer sitelerden key almak zorundayız. SEAGM'de 600 + 100 RP almak zorundayız o da 304 tl ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

254 tl Sekiro Endonezya psn de.

Alıntıları Göster
    oyunun 254lira olmasi birşey ifade etmiyorki hocam bizim kaça alabildiğimiz önemli. biz 254e alabiliyormuyuz hayir

• Anladım, 300 tl ise spottan kutulu almak daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

Anladım, 300 tl ise spottan kutulu almak daha mantıklı.
    Kardeşlikle alınca dijital daha mantıklı ama bende yanıma birini bulamazsam spotçulardan alıp oynayıp satmayı düşünüyorum. Spota kaçtan düşer acaba konsoloyun'da the division 2 290 tl o seviyelerde mi olur hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Kardeşlikle alınca dijital daha mantıklı ama bende yanıma birini bulamazsam spotçulardan alıp oynayıp satmayı düşünüyorum. Spota kaçtan düşer acaba konsoloyun'da the division 2 290 tl o seviyelerde mi olur hiçbir fikrim yok.

Alıntıları Göster
    290 a alırsın, ben dmc 5 i o fiyata aldim. Oynadım simdi satıyorum.

• Yeni oyunları kardeşlikle falan almayın beyler çünkü kardeşlik konusu artık bunu hak etmiyor. Yeni oyun alıp oynayıp satışa koyuyorsun kimse almıyor millet uyanık ya fiyatı insin diye bekliyor...

Örneğin yenilerden koskoca ultra hype yapmış resident evil 2 nin kardeşlik konusundaki hali ortada..Sekiro gibi herkese hitap etmeyen oyununda akıbeti böyle olacaktır...

Giderim konsolcudan alırım 300 liraya kafam rahat oynarım sonrada 270 liraya konsolcuya geri satarım. En azından kafam rahat oynar kardeşlik konusundaki uyanıklarada beleşe oyun oynatmam açık ve net...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 18 Mart 2019; 22:57:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 270-300 çok uçuk rakamlar oynayıp geri satacak bile olsam yapamam doğrusu.

İndirim beklemek dışında benim çarem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Hocam 270-300 çok uçuk rakamlar oynayıp geri satacak bile olsam yapamam doğrusu.

İndirim beklemek dışında benim çarem yok.
    300 e alıp 270 e geri veriyorsunuz yani 30 liraya oyunu oynuyorsunuz, sanırım bir yanlış anlaşılma oldu mesajımda.
  • Yok yanlış anlaşılma olmadı o kadar param yok.
  • Oyunun son çıkan trailerlarından birine baktım da gayet zor göründü bana. İyi refleksler istiyor her şeyden önce. Dark Souls'da çoğumuzun kullandığı kalkan olmayacağı için Allah'a emanet şekilde ilerleyeceğiz artık.
  • Hocam yanlş anlamayın ama sizin ispatlamaya çalıştığınız şey nedir ? herkes oyun hakkında konuşuyor zaten burada. Oyun ile ilgili tahmin olsun, video olsun, fiyat olsun, öngörüler olsun hepsi zaten oyunla ilgili şeyler bunların. Siz ne bekliyosunuz ben onu anlamadım gerçekten. Daha insanlar oyunu oynamadan sizinle ne paylaşabilirler ki ? sürekli bi siteminiz var ama o sitem aşırı gereksiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 18 Mart 2019; 23:51:2 >
  • Hocam kusura bakma ama Sekiro'ya rehber gereksiz ve süresi 5 6 saat sürer en fazla diyen birisinin yorumunu ciddiye alamam. Ayrıca bir şey ispat etme gereğinde değilim. En son hatırladığım kadarıyla sen beni bloklayacaktın. Neyse ben blokluyum bu sefer en iyisi.

Not:Bilgi veren kişiler gayet güzel bilgiler veriyorlar. Çarpıtmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 18 Mart 2019; 23:52:56 >
  • Okuduğunuzu anlamıyorsunuz siz sorununuz bu. Bi kere ben kişisel tahminimi yazdım orada max 6-7 saat sürer gibi dedim " gibi " demek olabilirde, olmayabilirde demek. Önceki sefer kötü niyet görmediğim için bloklamadım ama bu sefer benden yediniz zaten o bloğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 19 Mart 2019; 0:4:40 >
  • Sağol dostum ya sen gerçekten müthiş anlıyorsun oyunlardan. Sekiro Rpg oyunu, rehbere gerek yoktu dimi.. :) Lütfen bu sefer blokla beni bir daha da alıntılama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 19 Mart 2019; 0:50:50 >
  • aslinda birbirimizi kirmadan biseyleri soylebilsek ne guzel olur sonucta oyunu keyif yada stres atmak icin oynuyoruz oyun bi acilsin zaten takilacak yerlerde spoiler vermeden birbirimize yardimci olsak dahada mantikli hem de kirici olmayiz zaten kolay bi oyun beklemiyor bizleri bu kesin 👍

• Herkes gergin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESURYUREK_

aslinda birbirimizi kirmadan biseyleri soylebilsek ne guzel olur sonucta oyunu keyif yada stres atmak icin oynuyoruz oyun bi acilsin zaten takilacak yerlerde spoiler vermeden birbirimize yardimci olsak dahada mantikli hem de kirici olmayiz zaten kolay bi oyun beklemiyor bizleri bu kesin 👍
    bu türü kimse sitres atmak için oynadığını zannetmiyorum.arkadaşda sivilce çıkartmıştı sinirden
  • Fromsoftware cok değişik firma bazen nefret ediyorum bazen aşık oluyorum adamlara.

Yaptigi dünyası yaptığı boss modellemeleri epik dövüş sistemi hikayesini kendin arastirmak bulmamiz felan oyunda bir sürü gizli detay bulunmasi oynama stilini oyunculara özgü bırakmaları insan valla ayakta alkislayasi geliyor.

Evet tür bakımından çoğu kisiye hitap etmiyor oyunlari çoğu kişi zorluğa gelemiyor insanlarin alışması lazım Fromsoftware bence çoğu kişiye kendini sevdirdi ben hatırlıyorum dark souls oynarken öldüğümun haddi hesabı yok cildirdigim zamanlari anlik ölmeleri felan kriz gecirten cinstensti ama yavaş yavaş firmaya olan aşkın sevgin ortaya çıkıyor beni bile mest etti kendilerine

Bu oyunun en büyük zorluğu kesinlikle bosslara tek girmemiz olacak.

Oyunun en güzelliği ise dünyamıza kimse işgal edemicek ha bu degildir ki oyunda tuzaklar oyunda mini bosslar olmucak değil kesin olucaktir miyaziki deli adam her şey bekliyorum bu adamdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

bu türü kimse sitres atmak için oynadığını zannetmiyorum.arkadaşda sivilce çıkartmıştı sinirden

Alıntıları Göster
    Bence de hocam benim arkadaşta da basur çıktı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.