Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
57
Favori
173.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fs oyunlarında her zaman rehbere ihtiyaç oldu hem de sağlam rehbere. Bu oyunun fazla videosunu izlemedim ama bu adamlar tarz olarak çok ayrıntılı işler yapıyorlar oynadığın ve herşeyi çözdüğünü zannettiğin bir oyunu yıllar sonra oynarken hiç bilmedin bir mevzuyu öğreniyorsun ds1 deki dombilinin hikayesi gibi. Yanına gidip konuşmaya çalışınca mmmmmmm diyen adamın ne çok derdi varmış sonra anlıyorsun. Bu oyunda biraz farklı hava var gibi ama çıkınca muhakkak hikayesi olacak ve rehber isteyecektir. Sonuçta gears of war
    oynamayacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içinde From Software varsa rehbere gerek vardır yani oyunda yetenek ağacı olacak diye basitleştirmeye gerek yok.
    Eminim gizli saklı yerler, kafa karıştıran questler, opsiyonel bosslar vs bunları herkesin ilk oynayışında bulması zor olabilir dolayısıyla spoiler vermeden burada bilgi alışverişinde bulunabiliriz.
    Çünkü YouTube da ihtiyacınız olan videoya bakmak isteseniz bile önerilen videoların resimlerinden bile spoiler yiyebiliyorsunuz ben yeni bir oyuna başladığımda kesinlikle video izlemeyi bırakıyorum.

• Oyun PS4'te kaç GB acaba?

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    17 gb hocam.

• Ön yüklemeyi de yaptık cuma gelse de oynasak.
  • Oyunu alan arkadaşlar farklı psnlerden mi aldı? Ben hala yanıma ortak bulamadım bu gidişle alamayacağım. Alanlar tek başına mı aldınız acaba oyunu nerden ve nasıl belirtebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Denilene göre bu karakterleri içeren oyunlarla Souls oyunları aynı türe mensupmuş
    Oyunlar batı rpgsi gibi tasarlansa da Japonlar yaptığı için Jrpg diye geçiyor.

Bu arada o karakterleri içeren oyunların anlattığı hikayeleri ve karakter derinliklerini, From software daha Sekiro'da anlatmaya başlayacak.Umarım başarabilirler.

• 😥😥😥😥😥😥

• Youtube a artık girilmez

• Öncesinde farklı mesajlar vardı silinen. Biri Souls oyunlarının Jrpg olduğunu yazmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajları görmemiştim çek vur beni.
  • spotçularda veya mağazalarda cuma gününden önce satışa çıkar mı sizce bilen var mı ?
  • -Protez kol kullanılabilir üç slota sahip, bu slotlara çeşitli Shuriken (Ninja yıldızları), balta ve element tipi saldırlar eklenebiliyor. Bu silah tipleri mücadeleler esnasında anlık olarak değiştirilip kullanılabiliyor.
    -Bir boss dövüşünden sonra Protez kolu geliştirme seçeneği açılıyor. Geliştirmeler için Gun Powder ya da Scrap metal materyalleri gerekiyor.
    -Training seçeneği mevcut, ölümsüz bir arkadaş sayesinde Saldırı (Attack), Engelleme (Deflect) ve Kaçma (Dodge) yeteneklerinizi test edebilirsiniz
    -Deflect oyunun en önemli parçası, karşı saldırıyı doğru engelledikçe Posture saldırısı da yapmış oluyorsunuz aynı zamanda yani düşmanın Posture seviyesi doluyor. Dolunca da Death Blow saldırısı yapıyorsunuz bir nevi kritik vuruyorsunuz. Buna aslında Riposte ve Backstab vuruşlarının farklı yorumlanmış hali de denilebilir.
    -Her düşman aynı seviyede değil elbette, bazılarının Posture seviyeleri çok yüksek olabiliyor ve onu kırmak için bloklama yetmiyor. Bu tarz düşmanlara karşı counter-attack yapılması gerekiyor. Yani önce dodge sonra saldırı yapmanız lazım.
    -Karakter bazı anlar debuff yiyebiliyor. Eğer karakterin üzerinde paralyze (hareketsiz kılmak) işareti çıkarsa karşı saldırıları bloklama şansınız bir hayli düşüyor, bu tip durumlarda dodge yaparak düşmandan uzaklaşmak gerekiyor.
    -Düşmanları öldürmek Altın ve XP kazandırıyor.
    -Oyunda Unseen Aid diye adlandırılan bir sistem mevcut. Bu sistem oyunun RNG mekaniği aslında yani öldükten sonra tekrar dirilmek istediğinizde olabilecek en az kayıpla dirilme şansınızı arttırıyor. Daha önce söylemiştim her ölüp dirildiğinizde dünyaya Dragonrot denilen bir hastalık yayıyorsunuz. Unseen Aid yüzdesini yükseltebilmek için de bu hastalığı tedavi etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde yüzde ne kadar düşük olursa sahip olduğunuz Altın ve XP'leri kaybetme oranınız da o kadar yükseliyor.
    -Dragon's Blood Droplet ve Recovery Charm adında iki eşya ile Dragonrot denilen hastalığı Budha heykellerini kullanarak tedavi edebiliyorsunuz.
    -Shinobi yetenek ağacını Esoteric Text denilen eşyayı elde ettikten sonra açıyorsunuz, Shinobi Yetenek Ağacı açılınca da Combat Arts yetenekleri açılıyor. Combat Arts R1-L1 tuşlarına aynı anda bastığınızda kullanabildiğiniz bir yetenek tipi, genellikle çoklu düşmanlara karşı kullanılıyor.
    -Protez Kol yetenek ağacına ise 3 farklı Protez silahını craft yaptığınız zaman ulaşabiliyorsunuz.
    -Çok sayıda yetenek tipi var ve hepsinin oynanışa etkisi farklı, o yüzden kendi oyun tarzınıza göre bir yol belirleyebiliyorsunuz.
    -Eski oyunlardan hatırladığımız Crystal Lizards'ların yerine bu defa Pembe balıklar gelmiş. Kaybolmadan bu balıkları öldürürseniz Treasure Carp adında bir item elde ediyorsunuz. Hirata Estate bölgesindeki köprünün altında mavi bir çömlek içinde yaşayan bir arkadaş var, bu Treasure Carp ile bu arkadaştan nadiren elde edilen bazı itemleri satın alabiliyorsunuz.
    -Öldüğünüzde tekrar canlanmak için birkaç şansınız oluyor. Başta iki hakkınız var, bunlar ekranın sol alt köşesinde iki yuvarlak bar olarak duruyorlar. Bir tanesi Budha heykellerinde dinlendiğinizde otomatik olarak dolup hazı hale geliyor. Diğerini ise düşmanları keserek sizin doldurmanız gerekiyor. Mücadele esnasında ikisini de kullandığınızda barların üzerinde siyah bir çizgi beliriyor ve kilitleniyor. Kilidi açabilmek için etrafta 5 adet düşman öldürmeniz ya da Boss'un bir sağlık barını tüketmeniz gerekiyor.
    -Bazı özel düşmanlar korku ve terör efekti salıyorlar. Bu tip düşmanları indirebilmek için Divine tipi itemler kullanılaması gerekiyor. Bu düşmanlar üzerinize korku efektini saldığında tekrar cesaretiniz düştüğü için tekrar dirilemiyorsunuz hatta bir, iki hamlede ölebiliyorsunuz.
    -Dört farklı combat efekti mevcut,
    Kırmızı renk - Vurduğunuz hasarı arttırır
    Sarı-Altın rengi - Posture saldırınızı arttırır
    Mavi renk - Savunmayı güçlendirir
    Yeşil renk - Gizlilik yeteneğinizi güçlendirir

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Melkor hocam rehber gelecek mi?

• oyunun boyutu gelen itirazlar sonucu +20gb daha eklenecekmiş baya kişi reddittite felan şikayet etmiş neden boyutu küçük diye.
    kimisi boyutuna bakma işlevine bak demiş.
    kimisi bu boyutla goti olamaz demiş.
    kimisi boyutu küçükse almam demiş.
    demişte demişler işte
    adamlarda bakmışlar böyle olmayacak gotide olamıcaz diye boyutu eklemişler 20 daha.
    büyük ihtimal bunlar dlc bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

oyunun boyutu gelen itirazlar sonucu +20gb daha eklenecekmiş baya kişi reddittite felan şikayet etmiş neden boyutu küçük diye.
    kimisi boyutuna bakma işlevine bak demiş.
    kimisi bu boyutla goti olamaz demiş.
    kimisi boyutu küçükse almam demiş.
    demişte demişler işte
    adamlarda bakmışlar böyle olmayacak gotide olamıcaz diye boyutu eklemişler 20 daha.
    büyük ihtimal bunlar dlc bana göre.
    Oyunun kendisi 13 gb, DLC’ler 20 GB ise kesinlikle GOTY’i beklerim..
    Aksi taktirde haraca bağlayabilirler..
    Online modu olmayan oyunu şimdi oynamakla 6 ay sonra oynamak benim için çokta önemli değil..

DİPNOT: Oyun çıktıktan sonra yorumlar çok olumlu olursa bekleme kararımı iptal edebilirim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Standart PS4'TE oyun kötü diyorlar. Framerate sıkıntısı varmış.

Proda 1080P60FPS

• Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    hocam bende almak istiyorum
  • Konu sahibi arkadaş yapmak istediğini belirtti, benim de yapmama gerek yok iki rehber fazla olur.
  • bb ve ds3 gibi diyorlar, ilk gün yaması falan da olur muhtemelen bir ayar çekilir performansa. pro'da da 40-50 civarıymış..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.