Bildirim
selam arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hem lpg konusu hem aynı arabaya modifikasyon konusu..bence gereksiz bir konu..eğer bu konu asıl niyetinse lpg uygula..yok öbür açtığın modifiye konusu gerçek niyetin ise onu yap..ama alakasız konular açıp vaktimizi harcama... -
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
hem lpg konusu hem aynı arabaya modifikasyon konusu..bence gereksiz bir konu..eğer bu konu asıl niyetinse lpg uygula..yok öbür açtığın modifiye konusu gerçek niyetin ise onu yap..ama alakasız konular açıp vaktimizi harcama...
Bu abimizi de sinirlendirdin ya pes dogrusu -
bir taraftan maç seyretmeye çalışıyorum diğer taraftan buraya birşeyler yazıyorum...sinirlenmedim de..aynı arabaya hem lpg uygulama konusu hemde modifikasyon konusu açılması bana biraz enteresan geldi...aslında bence o arabaya herhangi bir şekilde masraf etmeye gerek yok ya neyse... -
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
bir taraftan maç seyretmeye çalışıyorum diğer taraftan buraya birşeyler yazıyorum...sinirlenmedim de..aynı arabaya hem lpg uygulama konusu hemde modifikasyon konusu açılması bana biraz enteresan geldi...aslında bence o arabaya herhangi bir şekilde masraf etmeye gerek yok ya neyse...
Sırtına tüp tak dolaş daha ii diosun yani
Bu arada arkadaş satıyor şimdi de , once modifiye yaptı sonra tupu taktı simdi de satıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_9802682/tm.htm
Hayırlı satışlar En iisini yapıosun.
-
aklın yolu bir...inşallah satabilir ne diyeyim... -
http://forum.donanimhaber.com/m_7234282/tm.htm
quote:
3-AÇTIĞINIZ BAŞLIKLAR KONULARLA ALAKALI OLSUN İSTİYORUZ.
"YANİ ACİL CEVAP,ACELE YARDIM,BU KARARSIZLIK BENİ BİTİRDİ YERİNE,"
SORDUĞUNUZ VEYA PAYLAŞMAK İSTEDİĞİNİZ BİLGİ İLE ALAKALI BAŞLIKLAR ATMANIZI İSTİYORUZ.
BUNUN 2 FAYDASI VAR.
-NORMALDE O TOPİĞİ AÇMAYACAK KİŞİ BAŞLIĞI GÖRÜP O KONUDA BİLGİSİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK BAŞLIĞI AÇIP YORUM YAZABİLİR.
-AYNI NOKTALARDAN GEÇECEK SONRAKİ ÜYELER,O KONUYU ARATTIĞINDA DİREK BAŞLIĞINI BULARAK,O KONUDA GEÇEN BİLGİLERİ KULLANABİLİR.
KONU İLE ALAKALI BAŞLIK ATMAYAN ARKADAŞLARIN TOPİKLERİ KİLİTLENECEKTİR.KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRECEKLERİNE DAİR PM ATTIKLARINDA KİLİT KALDIRILACAKTIR.
*BAŞLIK DEĞİŞİMİ İLK MESAJDAKİ “DEĞİŞTİR” KOMUTU İLE YAPILMAKTADIR.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X