Şimdi Ara

Seneye PTT 1. Lig fena

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayseri
    Antalya
    Elazığ
    Ordu
    Samsun
    Ankara
    Karşıyaka
    Altınordu
    Buca
    GBB
    Manisa
    Urfa
    Denizli
    Adana
    Adana Demir
    Bolu

VE playofflardan Göztepe-Ankaragücü-Hatay-Kartal bu 4ünden biri yüksek ihtimal.

İşte bu özlediğimiz ligler bunlar. Şehir takımları. Bir de taraftar kültürü otursa futbolumuz daha güzel olacak.

• Göztepe geri gelebilir kartalı 0-1 yendiler kartalda, haydi bastır şanlı göztepee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolu ve urfa haric gerisi tam bomba takimlar

• Orduya yazık oldu.19 takım arasından en iyisiydi

• Giresun'um benim ya.19 puan gerideyken td değişti 10 maç üst üste kazanıp 11.maç berabere kaldık lider oldu ve alnımızın teriyle cıktık pttye

Şimdi başkan kongreye gidicek ve yonetim baskan komple değişecek.Paralı yönetim olursa transfer yasağımızda kalkar gibime geliyor.Yoksa işimiz çok zor gerçekten bu kadroyla.Hadi Giresunum bastır

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiKüleyhan

Orduya yazık oldu.19 takım arasından en iyisiydi

Zaten bu playoff tam saçmalık. İlk 3ün direk çıkması lazım. Düşenler play-out oynamıyor ama çıkan play-off oynuyor. Tüm sezonun emeği heba oluyor.
  • Elazığspor!

• Gbb hariç cok guzel bir tablo hakkaten.hepsi taraftarı olan takımlar.cogu sehir takımı,deplasman yapan taraftarı var.guzel olacak seneye.

• gbb-ankara haricinde taraftarsız takım yok.
  • seneye ptt liginin fena olacağı kesin
  • Şu lige bak çıksak seyirciz en az 3 maç oynarız Bu arada en son 2004/2005 sezonunda 4 İzmir takımı aynı ligte oynamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Giresun'um benim ya.19 puan gerideyken td değişti 10 maç üst üste kazanıp 11.maç berabere kaldık lider oldu ve alnımızın teriyle cıktık pttye

Şimdi başkan kongreye gidicek ve yonetim baskan komple değişecek.Paralı yönetim olursa transfer yasağımızda kalkar gibime geliyor.Yoksa işimiz çok zor gerçekten bu kadroyla.Hadi Giresunum bastır

Aynen fena geldik.İnşallah düşmeyiz tekrar takımın borcu varmış.

• Allahın ıznıyle birgün Zonguldak'ta çıkacak PTT'ye o zaman görün taraftarı.

Göztepe çıksın isterim Göztepe vs Karşıyaka
  • İyiki bu sene 1.lige çıkmışız ptt de seneye fena karışacak ortalık

• quote:

Orijinalden alıntı: Alesso.

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Giresun'um benim ya.19 puan gerideyken td değişti 10 maç üst üste kazanıp 11.maç berabere kaldık lider oldu ve alnımızın teriyle cıktık pttye

Aynen fena geldik.İnşallah düşmeyiz tekrar takımın borcu varmış.

Aynen hocam.bütün bunları transfer yasağı ile yaptık müthiş bir geri dönüştü.19 puan gerideydik hataydan ve küme düşme hattındaydık.

God mod actık 10 maç 10 g 11.maç beraberlikle lider olduk ve sezonu şampiyon tamamladık.Yeni yönetim mutlaka paralı olmalı ve transfer yasağı kalkmalı.Bu sezon ligde kalmalıyız mutlaka istikrar şart.

• karşıyaka kaç senedir 1. ligde ya ne çıkabiliyorlar ne de düşüyorlar fena bi istikrarı var
  • ordu-antalya-bolu çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Gbb hariç cok guzel bir tablo hakkaten.hepsi taraftarı olan takımlar.cogu sehir takımı,deplasman yapan taraftarı var.guzel olacak seneye.

Düşmeyin de siz

• İzmir takımı çıksın artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine yeni yeniden...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.