Şimdi Ara

Seneye PTT 1. Lig fena (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ljubav

quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

hatay çıkacak inşallah.

Alanya eler hatayı finalde
    Göztepeye yazık oldu

göztepe veya karşıyaka keşke süper lige çıksa. seyirci potansiyelleri muhteşemdir.
    ancak göztepe halen dalavere ile aliağa yı satın alıp adını değiştirip lig atlamanın ahını çekiyor diye düşünüyorum. keşke öyle yapmasalardı.
    izmir'in güç birliğine ihtiyacı var.
  • alanya antalya el elee ptt liginee :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hatay çıkacak inşallah.

Göztepeye yazık oldu

göztepe veya karşıyaka keşke süper lige çıksa. seyirci potansiyelleri muhteşemdir.
    ancak göztepe halen dalavere ile aliağa yı satın alıp adını değiştirip lig atlamanın ahını çekiyor diye düşünüyorum. keşke öyle yapmasalardı.

İzmirde o birleşme asla olmaz.Şehir bir bütün ama takımlar neden böyle bilinmez.Karşıyaka kendine 35.5 diyor izmirden saymıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Hatay'ın çıkacağına eminim diyebilirim.Durduk yere seyircisiz oynanan maçlar,bazı maçlarda stada kamera bile alınmaması vs. Diyorum ki el birliğiyle Hatay 1. lige çıkacak.Hatta 2 sene içinde mutlaka süper lige de çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hatay çıkacak inşallah.

Göztepeye yazık oldu

İzmirde o birleşme asla olmaz.Şehir bir bütün ama takımlar neden böyle bilinmez.Karşıyaka kendine 35.5 diyor izmirden saymıyor

haklısınız ve ben bu şımarıklığı, kendi kendini özel ilan etme mantığını anlamıyorum ve bu şekilde davranarak bir yere varılıyorsa şu an içinde bulunulan durumdan da hiç şikayet etmesinler. bu mantık aslında izmir'in atamamında var.
    ülkenin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu yıllarda buna inat hiç bir araya gelemeyecek denilen göztepe ve karşıyaka bir araya gelip birleşse ortak renk kırmızıya yeşil ve sarı ilave edilip birleşik isimle mücadele edilse, tüm izmir arkalarından gelse neler olur neler.

• Bu sene oturupta bir maçı bile keyif alarak izlemedim. Çok kötü futbol oynanıyor, seneye de bir şey değişeceğini zannetmiyorum. Elazığsporu eklemeyi unutmuşsun.
    ↓Elazığspor
    ↓M.P. Antalyaspor
    ↓Kayserispor
    •Orduspor
    •Ankaraspor
    •Samsunspor
    •Manisaspor
    •Karşıyaka
    •Bucaspor
    •Tekden Denizlispor
    •Şanlıurfaspor
    •Adanaspor
    •Adana Demirspor
    •Gaziantep BŞB
    •Boluspor
    ↑Giresunspor
    ↑Altınordu
    ↑Hatayspor veya Alanyasapor
  • göztepe çıksın ya göztepe vs karşıyaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogdex

Ben Hatay'ın çıkacağına eminim diyebilirim.Durduk yere seyircisiz oynanan maçlar,bazı maçlarda stada kamera bile alınmaması vs. Diyorum ki el birliğiyle Hatay 1. lige çıkacak.Hatta 2 sene içinde mutlaka süper lige de çıkar.

hatay kaç senedir kafaya oynuyor ama bir turlu cikamiyor . senin dediğin şeyler olsaydi bu zamana kadar cikardi .

• http://s14.directupload.net/images/140528/exre2v24.swf

bu en net olanı daha neler neler. Türk futbolu bu işte bakanlar sağolsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hatay çıkacak inşallah.

Göztepeye yazık oldu

haklısınız ve ben bu şımarıklığı, kendi kendini özel ilan etme mantığını anlamıyorum ve bu şekilde davranarak bir yere varılıyorsa şu an içinde bulunulan durumdan da hiç şikayet etmesinler. bu mantık aslında izmir'in atamamında var.
    ülkenin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu yıllarda buna inat hiç bir araya gelemeyecek denilen göztepe ve karşıyaka bir araya gelip birleşse ortak renk kırmızıya yeşil ve sarı ilave edilip birleşik isimle mücadele edilse, tüm izmir arkalarından gelse neler olur neler.

Sarı kırmızı yeşil ne la pekeke takımı mı bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hatay çıkacak inşallah.

Göztepeye yazık oldu

Sarı kırmızı yeşil ne la pekeke takımı mı bu

yuh

• Hatayın çıkmasını istemiyorum. Çok açık şekilde kollandı bu sezon.

Hatay-Giresun maçına önce deplasman yasağı sonra yayın yasağı koyuldu, araya milletvekili sokularak çözülebildi. Maçta binbir türlü olay çıkardı Hataylılar. Protokolde yöneticilere saldırdılar.

Son olarak Göztepe maçında bariz şekilde kıyım yapıldı. Göztepe taraftarına yapılanlar falan rezalet.

Bu da aynı maçtan bir hakem kararı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Hatayın çıkmasını istemiyorum. Çok açık şekilde kollandı bu sezon.

Hatay-Giresun maçına önce deplasman yasağı sonra yayın yasağı koyuldu, araya milletvekili sokularak çözülebildi. Maçta binbir türlü olay çıkardı Hataylılar. Protokolde yöneticilere saldırdılar.

Son olarak Göztepe maçında bariz şekilde kıyım yapıldı. Göztepe taraftarına yapılanlar falan rezalet.

Bu da aynı maçtan bir hakem kararı

Kesinlikle katılıyorum.Hatay'a geçilen kıyağın haddi hesabı yoktu bu sezon.Her türlü cirkefliği , kurnazlığı yaptılar ama Giresun'um düşme potasında hataydan 19 puan gerideyken 10 maç 10 g alarak liderliği alın teriyle ele geçirdi.En güzel cevabı sahada verdik onlara.

1 aydır ptt ye cıkmak icin cırpınıp duruyorlar gariplerim Amaan bize ne ya biz lider cıkmısız.

Bugünde lideriz anne yak bi cigara

• Altınordu ya dikkat edin.Bu sene olmasa bile 2-3 sene sonra adını çok duyarız.
  • Öncelikle Göztepe-Hatay maçında hakem Göztepe'nin hakkını yedi.Ayrıca Hatayspor'un üst liglerde yeri yok.Her türlü çirkefliği yapıyorlar.Bir oyuncuları hiç birşey yokken kendini birden yere bırakıyor,zaman geçiriyorlar.

Seyircileri aynı çirkefliği Giresunspor'a da yaptı.Bence bu sene Giresunspor 17 puan geriden gelerek şampiyonluğu haketti.Alanyaspor ise istikrarlı şekilde geliyor.Alanya bir üst tura çıkar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

http://s14.directupload.net/images/140528/exre2v24.swf

bu en net olanı daha neler neler. Türk futbolu bu işte bakanlar sağolsun.

Burada taç nasıl Hatay'ın oldu anlamadım, önceki pozisyonda da penaltı mı var?
  • Biz de anlamadık nasıl hatayın.

Önceki pozisyon tartışmalı net gözükmüyor ama maçın tamamında hataydan yana kararlar aldı en barizi buydu.

Yukarda maçı izleyen başka biri daha yazmış zaten hakemi. aldı 1 senemizi.

• İnşallah Altınordu çıkar lige

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi fena olacak bir takım daha ekleniyor

• Tam istediğim gibi Hatay çıkamadı.

Seneye PTT 1.ligde oynayacak son takım ALANYASPOR oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.