belki de ardımıza aldık tüm güzellikleri... zaman seni unutturmak için geçecek artık... tüm belaları, tüm yangınları ve tüm acıları varlığınla atlatmaktayken; aşık olmayı, zarar vermeden de başarabildiğimi görmekteyken.. kaderim;bari senle ilgili yazgısına susmasın,o kapkaranlık ayrılıkta durmasın yazım...
seni seviyorum...
Beni şımartıyorsun...
şunu ortalık yerde süleme bende seni seviom ama kader işte
ShenLong bana dedi onu.
seni benden önce birileri fazlasıyla şımartmış zaten ben seni şımartmam sen rahat ol..
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki yine düşer deli divane gönlüm aşka aşka, aşka...
kanamaz dizlerim umarım bundan sonra...yanmaz yüreğim ateşlerde.... ağlatmaz umarım sevilen...
quote:
Orjinalden alıntı: aslıyucel
seni benden önce birileri fazlasıyla şımartmış zaten ben seni şımartmam sen rahat ol..
Bi espri yaptık, hemen de alınır... Ay tamam. Bişii demedik.
geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki yine düşer deli divane gönlüm aşka aşka, aşka...
kanamaz dizlerim umarım bundan sonra...yanmaz yüreğim ateşlerde.... ağlatmaz umarım sevilen...
İnşallah
quote:
Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi
quote:
Orjinalden alıntı: crema
İnşallah
geçse keşke
bazen kafa sarhoşken dhden şiir bulup mail atıyorum sonra pişman olup özür diliyorum kendi kendime saçmalıyorum
hep diyorum en iisi yalnıslık arkadaşların dostların olsun yeter ilerisini salla düşünme bile
quote:
gerçekten çok seviyorum...
Seni Seviyorum kelimesi kimilerinin agizina simarik´ca doldu,kimilerinin agizinda hic olmaz oldu!Bazen söyleyen sevgiyi bilmez,bazende söyleten sevgiyi hak etmez!
quote:
quote:
Seni Seviyorum kelimesi kimilerinin agizina simarik´ca doldu,kimilerinin agizinda hic olmaz oldu!Bazen söyleyen sevgiyi bilmez,bazende söyleten sevgiyi hak etmez!
evet söyleten sevgiyi haketmiyor
quote:
quote: