Şimdi Ara

Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
14
Favori
17.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın kartıyla hala problem yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben yeni hesap açtım hem iade hemde Kaspersky antivirüs kampanyasından yararlanabilir miyim yoksa sadece birini mi seçmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Ben ödeme yapamıyorum. Kartımın tanımlı olduğu hesaba para da yatırdım ancak ödeme yapamıyorum. 3d şifresini girdikten sonra kimlik doğrulanamadı hatası alıp ödemeyi yapamıyorum.
  • cglynfrk kullanıcısına yanıt
    Ben de Altın kartımla ödeme yapamayanlardanım. İKi üç kez Kuveytle görüştüm. Zaten 3d niz açık gelir, zaten açık dediler. Hesapda da para var sorun olmaması gerek dediler ancak yine de alışveriş yaapmıyorum. Kimlik doğrulama başrısızı uyarısı alıyorum.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Az önce denedim ve benim kartımı da kabul etmedi. Paypal ve Google Play Store da kabul etmedi. Ne enteresan banka. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturttum.
    https://acs.bkm.com.tr/kuveytturk/cardmanagement/pasttransactionmanagement.jsp
    Buradan güvenlik mesajını yazdım. Birazdan deneme yapacam. Sorun ondna mı değil mi belli olur.
    Yok yine olmadı.
     Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 17 Aralık 2015; 13:51:03 >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Bende de olmuyor. 3d secure falan değil, kartla ilgili bir problem var. BKM express kabul ediyor ama onun dışında hiçbir yer kabul etmiyor. Bir de bana müşteri hizmetleri kart numaranızı yanlış girmiş olabilirsiniz imasında bulundu.
    altınkart ile seninbankan üyesiyim. bkm ye tanımladım olmadı tek denedim olmadı hayret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozelfen

altınkart ile seninbankan üyesiyim. bkm ye tanımladım olmadı tek denedim olmadı hayret...

Aynen yaaa altıkart ile seninbankan müşterisiyim. Dün kuveyt atm'sinin önünden geçiyorum diye kartı ATM'ye taktım. Belki ATM yüzü görünce bi kendine gelir diye. Ama yok bu adamların kartıyla alışveriş yapılmıyor.
  • Ben de Altın Kart ile alışveriş yapamamıştım. Daha sonra kuveyttürk müşteri hizmetlerini arayıp problemi anlatıp kartımı 3DS sistemine açtırdım. Sonra da alışveriş yapabildim.

3D sistemi kredi kartları için 3DS sistemi bankamatik kartları için. Yapamayanlar müşteri hizmetlerini tekrar arasın. İlaveten; BKM Express üzerinden de ödeme yapabilirsiniz, kampanyaya dahil olabilirsiniz hatta BKM kampanyası ile birleştirip 50 TL'nin tamamını bedavaya getirebilirsiniz.
    Kartlar zaten 3ds sistemine açık. BKM ile ödersek iade alabiliyor muyuz? Kart bilgilerimiz kitapyurduna ulaşıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

Kart bugun geldi hediye olarak defter ve tukenmez kalem verildi. Bir kac gune kitap alisverisimide yaparim haber veren arkadasa tesekkurler

🏃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kart bilgilerinizin kitapyurduna ulaşmasına gerek yok. İadeyi Kuveyttürk yapacak. Senin bankan müşterisi iseniz BKM üzerinden ödeme yaparak da kampanyaya dahil olabiliyorsunuz. Bu hususu kitapyurduna sorup olumlu cevap almıştım. Akabinde BKM Express haricinde alışverisi yapabilince BKM üzerinden yapmama gerek kalmamıştı.
    Ama araya aracı koyunca bkm express posu görünür, kitapyurdu posu olması gerekmez mi? Eylül ayındaki iadelerde kitapyurdu cep telefonlarımızdan eşleştirip iadeleri yapmıştı, oradan aklıma geldi sordum. İçimde bir his bu sistemle iadeler olmayacak diyor.
  • Benimde "Kart bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen tekrar deneyiniz". aynı hata devam ediyor pişkin pişik birde müşteri hizmetleri yok bizde sorun sorunlu sensin gibi demek istedi kayıt bile acmadı.
    Kitapyurdu müşteri hizmetleride komedi başka bir tarayacı ve bilgisayardan deneyiniz diyor telefonu acınca mesai saatleri icinde değiliz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 17 Aralık 2015; 15:16:21 >
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    Kitapyurdu da bana:
    "Sistemdeki geribildirimde "İşlem onaylanmadı. Genel red. Bankanızı arayınız." mesajı görünüyor." diyor
     Senin Bankan 50 TL'lik Alışverişe 30 TL İade Kampanyası kitapyurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 17 Aralık 2015; 15:30:50 >
  • Kart bilgileriniz doğrulanamıyor Çözen yok mu şunu yav 5 e kadar sipariş vermem lazım yoksa haftaya kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 17 Aralık 2015; 15:51:20 >
  • Saçmalığa gel. Bir de banka kart bilgilerini yanlış giriyorsunuzdur deyip kabullenmiyor. Arkadaşlar 0850 251 1 123 senin bankan çağrı merkezini arayıp şikayet kaydı oluşturun. Çoğunluğun bu hatayı aldığını görsünler ki hareket etsinler, yoksa banka kabahati bize yüklüyor.
  • bu banka aşırı güvenilmez listeme girdi ! ! personelleri falan bi garip benden söylemesi...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.