Evi olmayan, evin değerini daha iyi bilir. Sadece bu paragrafa katılmıyorum. Diğer yazdıklarınıza katılıyorum hatta son paragrafın altına imzamı dahi atarım. En bariz örneği verebilirim ama vermek istemiyorum. Gerçekten eğer 1 günde 1 milletvekili maaşı kazanabiliyorsanız yada ayda 1 memur maaşına düşeyim hadi. Kesinlikle hiç kazanmayan, asgari ücret kazanan yada en az bir memur maaşı kazanmayanla evlenmeyin. Sizi anlamadığı gibi kazandığınızı da çerez olarak görür. Elinizde avucunuzda ne varsa yer tüketir. Görmemiştir çünkü, doymaz dünyaları da verseniz doymaz. En sonunda hiçbir şeyiniz kalmaz işiniz biter. Sen ne yaptın ki der. Sizi tükettiğinin farkında bile değildir. Boşanmak istiyorum der kıçına tekmeyi basar. Sende artık imanına kalmış. Ya o bilgini zekanı yeniden toparlanmaya harcarsın yada sonu tahtalı köyde biter. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 14 Aralık 2024; 18:17:54 > |
Senin Kadar Kazanmayan Kadın Hayatını Bitirir (3. sayfa)
-
-
Başka bir konuya yazmıştım buraya da ekleyeyim de gençlerin beyninde bir ışık yansın.
Heritage Foundation tarafından yayımlanan raporda, çok sayıda cinsel partnerin ve erken yaşta cinsel aktiviteye başlamanın, evlilik dışı doğum oranlarının, boşanma oranlarının ve depresyon riskinin artmasına neden olduğu belirtiliyor. Ayrıca, bu durumun evlilikte sadakatsizlik ve memnuniyetsizlik riskini artırdığı vurgulanıyor.
the heritage foundationHarmful Effects of Early Sexual Activity and Multiple Sexual Partners Among Women: A Book of Chartshttps://www.heritage.org/education/report/harmful-effects-early-sexual-activity-and-multiple-sexual-partners-among-women
Şimdi iki tür erkeği betimleyeceğim;
A erkeği:
- Zıptıçıktıdır.
- Sevgilim dediği kızı evlilik vaadiyle kandırır cinsel ilişki yaşar.
- Kızı kullanır, başka sevgililere yelken açar.
- Evlilik mevlilik yalan olur.
- Kız yaşadığı cinsellikle ortada kalır. Bütün erkolar aynısınız demeye başlar.
- Kızın yüzündeki nur gider.
Bu A erkeği denilen pislik, hem kıza hemde kızın gelecekteki eşine en büyük kötülüğü yapmıştır.
B Erkeği;
- Tertemiz pırıl pırıl bir insandır.
- Sevgilim dediği kızın elini bile tutmaya çekinir bırak cinselliği. Alır çiçeğini çikolatasını gider ailesinden kızı ister.
- Altın alır kıza,
- Ev kiralar,
- Evin eşyalarını alır,
- Nişan tertipler,
- Kına tertipler,
- Düğün tertipler,
- Balayına gider ve nihayete erer.
B erkeğine yani kocasına ihanet ettiklerinin farkında değil bu genç cahil kızlarımız. B erkeği enayi miydi de bunca şeyi yaptı, A erkeği pisliği gibi yapsaydı ya?
A erkeği pisliğin tekiyken ve genç cahil kızlar bunlara kanarken, B erkeğinin günahı nedir. Tertemiz pırıl pırıl bir insan olan B erkeğinin suçu günahı örfüne adetine geleneğine göreneğine bağlı olmak mıdır? Yoksa A erkeği pisliğinin sandığı gibi dangalak mıdır bu insan? Annesinden babasından gitmiş kızı istemiş, evi kiralamış, düğünü, nişanı, kınayı yapmış altınları almış B adamı dangalak değil elbette. Adamın hasıdır hatta. B adamına reva mıdır bu geçmişi kirli eş. Tabiki değildir ve olmamalıdır da.
A erkeği gibi pisliklerden olmamanız dileğiyle.
-
Ne yazdım düşmanca tavır sergiledim şimdi. Dediklerim de yanlış değil bir insan bir yeri sevmiyorsa orda 1 dakika geçirmez burası sizi cezbetmese burayla ne işiniz olur. Sizi burda tutan bi alışkanlık bağ var ki konu açıyorsunuz mesaj yazıyorsunuz şöyle böyle yapacağım hedefimde şu bu var diyorsunuz vs. vs.
Sonra biri bir şey sorunca kimseyi ilgilendirmez demeniz bana abes geldi. Kendiniz yazıyorsunuz biri sorunca sana neye getiriyorsunuz hadi benim için demiyorum muhatap olduğunuz insanlar burdakiler dolayısıyla bu tepki çıkış niye anlamadım.
Burdakileri ilgilendirmezse buraya yazma sebebi ne veya yazdınız kanıtlama amacı ya da burdakilerin bilmesi ne anlama gelir. Hiçbir anlamı yoksa ve kimse umurunuzda değilse faydalı işler yerine burda yazmakla saatler harcayıp vakit kaybetmenizin mantığını nedir.
Amacım eleştiri değil sizdeki bu çelişkiyi çözemedim.
-
Yazmamın sebeplerinden birisi benim gibi düşünen insanlar var mı yok mu? Gördüğüm kadarıyla yok.
İnanç veya siyasi konulara çok girmeyi sevmiyorum.
Dini inancım sizi çok ilgilendirmiyor bu yüzden.
Forumda saatler harcamıyorum, arada konu açıp çıkıyorum.
-
Aynen öyle emmi -
Kaç kere dediniz Allah'a inanıyorum hatta babam imam yapmak istedi diye kaç mesajdır şimdi gizlemenin sır gibi davranmanın manası nedir her şey ortada ama neyse hocam.
İlgilendirmesin bakalım siz burda bulunmaktan memnunsunuz lakin üyelere karşı mesafeli olarak eyvallah.
-
Getti getti
-
Aynen böyle kral -
Getti getti :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X