Şimdi Ara

sennheiser 64 ohm kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sennheiser in mx50 mx51 ve mx70 gibi kulaklıklarını kullananlar varmı acaba?

trekstor kullanıcısı olarak 32ohm ve üzeri kulakiçi kulaklık tercihi yapmak zorunda kalınca biraz bu modelleri düşünmek gerekiyor. sizce bunlardan birisini almalımı yoksa mx200 e devammı
    bu arada rock pop tarzı dinlerim ve özellikle baslarda patlama yapmayacak bir kulaklık aradığımı belirteyim..

mx50 (yaklaşık 30ytl)

Frekans Cevabı: 19Hz - 21kHz
    Empedans: 64 Ohm
    Sound pressure level (SPL): 114dB (1 kHz, 1 Vrms)

mx51 (yaklaşık 45ytl)

Frekans Cevabı: 19Hz - 21kHz
    Sound pressure level (SPL): 116dB (1 kHz, 1 Vrms)

mxL70 VC sport (yaklaşık 65ytl)

Frekans Cevabı: 18Hz - 21kHz
    Sound pressure level (SPL): 117dB (1 kHz, 1 Vrms)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind025 -- 4 Ekim 2007; 2:50:41 >

• bende trekstör kullanıyorum daha yüksek çıkışlı cihazlarımda var ama sennheiser'ın 64 ohm kulaklıklarını kaldıramıyolar o yüzden alma.üstelik ben 64 ohm olan bütün kulak içi modellerini denedim sennheiser'ın.
    mx-200 bence mx serisinin en iyi kulaklığıdır.mx-400 ve mx-500'den kesinlikle daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

bende trekstör kullanıyorum daha yüksek çıkışlı cihazlarımda var ama sennheiser'ın 64 ohm kulaklıklarını kaldıramıyolar o yüzden alma.üstelik ben 64 ohm olan bütün kulak içi modellerini denedim sennheiser'ın.
    mx-200 bence mx serisinin en iyi kulaklığıdır.mx-400 ve mx-500'den kesinlikle daha iyi.

evet onları almaktan vazgeçtim ben yine mx200 aldım ancak belirtmek istediğim bişey var o da trekstor organix in yanında gelen kulaklığın mx200 olmadığı... karşılaştırma yaptım hem ses hem görüntü olarak farklı kulaklıklar..
    o kulaklığıda kötülemiyorum ama mx200 kadar kaliteli değil bence.. mx200 forumda övüldüğü kadar var gerçekten.. keşke biraz cx300 tipinde yapsalarmış bide bu arada organix sahibi arkadaşlara sennheiser dışında kulaklık tavsiye etmiyorum çünkü denedim 32 ohm da olsa iyi ses vermiyor. birde mx200 taktıktan sonra ses seviyesi 21 den yukarı çıkmamaya başladı bunun nedenini de anlamış değilim henüz.. ama 20.seviyede doyurucu bir ses verdiğini söyleyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind025 -- 6 Ekim 2007; 0:18:43 >

• evet o cihazın yanında gelen kulaklıklar mx200 değil bencede.ses çok değişik bi kere ama mx200 daha oturaklı ve sağlam ses veriyo.
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.