Şimdi Ara

SEO FIRMASI SITEMI MAHFETTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anlaştığım bir seo firması, zaten ilk sayfanın 8. sırasında olan sitemi banlattı. Sözde beni ilk üç sıraya getirecekti ama şimdi sitem ilk 500 de bile çıkmıyor verdiğim para gözümde yok ama iş hayatım ciddi şekilde bozuldu. Çaresiz kaldım ne yapabilirim anlayan arkadaşlardan lütfen yardım. Ne yapabilirim?
    Lütfen pm atmayınız: akpapatya@hotmail.com 'dan görüşebiliriz.

Teşekkür Ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tekrar bu seferkendi elinizle seo yapmanızı tavsiye ederim yada güvenilir bir seo firması bulmalısın.
  • Banlanmış sitenin tekrar yukarılara çıkması zor bir iştir, tavsiyem detaylı bir durum analizi yaptırmanız veya yapmanız sonrasında duruma göre kendiniz yada uzman bir seo firması ile çalışmanızdır. İşinizi yapmak isterdim ancak şuan elimde yeterince iş mevcut size 1 aydan önce dönüş yapmam mümkün olmayacaktır.

Firmanın size yapmış olabileceği en büyük iki zarar,

Yasadışı formatlı backlink ( Hangi sitelerden size link verildiğine bakın )
    Uygunsuz site seo ( Çok fazla link yada link takas, uygunsuz meta tag, yada site açıklama vb. bunlar var mı kontrol edin )

Bu iki kısım üzerinde sitenizi inceletin yada inceleyin...
  • Merhaba,

Durumu Google'a bildirin. Başınıza geleni eksiksiz olarak aktarın. Eminim yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeykutbu

Arkadaşlar anlaştığım bir seo firması, zaten ilk sayfanın 8. sırasında olan sitemi banlattı. Sözde beni ilk üç sıraya getirecekti ama şimdi sitem ilk 500 de bile çıkmıyor verdiğim para gözümde yok ama iş hayatım ciddi şekilde bozuldu. Çaresiz kaldım ne yapabilirim anlayan arkadaşlardan lütfen yardım. Ne yapabilirim?
    Lütfen pm atmayınız: akpapatya@hotmail.com 'dan görüşebiliriz.

Teşekkür Ederim.

pm atın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.