Şimdi Ara

Sert lastik almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten sipariş vereceğim ama sert lastiği nasıl seçebilirim ? Lastiğin sert lastik olduğunu belirtir bir kodu var mı ?

• Petlas ve Lassa, 1 sene içinde kütük gibi sertleşiyorlar.

• Ucuz lastik sert olur. Kod falan yok ya ellicen ya yorumları okuyacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir Bridgestone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 16 Ocak 2021; 1:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem sert hem sağlam hem de güvenilebilecek lastik bridgestone.

• bridgestone(8 sene kullandım erimiyor)

• Bridgestone kutuk gibi lastik
    (Kendim hayatta almam bir daha)
    Zaten neden sert lastik istediginizi de anlamadim pek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bridgestone tam bir takoz tam size göre 2017 model araç fabrika lastiği dişler sıfır gibi ama lastik artık sal beni diyor .
    Birde eski seri pirelli patlasın çeşitleri alt markaları ne kadar plastik o kadar sert oluyor hamur

• Civic için fabrikasyon gelen lastik bridgeston turanza bir şey serisi.Hayatımda daha sert lastik görmedim mercedese tak onu bile konforsuzlaştırır bu lastik o şekil bir sertlik.

Ama bozuk yollar için gayet iyi yarılma patlama yırtılma işlerinin başınıza gelme olasılığı daha düşük. Bu lastiği dünüşebilirsiniz

• ponchik P kullanıcısına yanıt

Mevcut lastikler yumuşak. Aracı başkası da kullanıyor dolayısıyla kaldırıma dayama / çıkma gibi olaylardan olsa gerek 4 lastikte de balon var. 20-30 gibi düşük hızla giderken araç salıncak gibi sallanıyor. Balansçı lastiklerin değişmesi gerektiğini, lastiklerin tellerinin kırılmış ve balon yapmış olduğunu söyledi . Tekrar bu sorunu yaşamamak için sert lastik almayı kafaya koydum.

• XL lastikte yanak sert olur, bridgestone, lassa, petlas xl yanak alırsanız ihtiyacınızı görür.

• Sert lastik almak istiyorum nedir.

Bir lastiğin kalitesini en fazla belli eden en önemli faktör bulunduğu hava ve zemin koşullarına göre yumuşak olabilme yetisidir.

XL yanak takviyeli modellerdir. XL model iyi bir lastik alın.

yazlık olarak

Continental ContiPremium Contact 6

Goodyear eagle f1 asy 3

Goodyear eagle f1 asy 5

Michelin pilot sport 4

michelin prmiacy 4 (iyinin kötüsüdür)

bridgestone turanza t005 (iyinin kötüsüdür)

kışlık olarak

continental contiwinter contact ts860

michelin alpin 6

nokian wr d4

bridgestone blizzak lm005

• Aracınız nedir?şu an üzerindeki yumuşak dediğiniz lastik markasi nedir?

• Sert lastik iyi bir şey değil, ani frende kayma yapar, ıslak zeminde kizaklama yapar
  • Bridgestone Potenza s001, taş taş demir hatta 3. viteste patinaj çekebiliyor ama maşallah ömürlük, 2 sene bindim 1 milim incelmedi.

• 2017 Ekim ayında Sıfır aldığım Civic aracımın üzerinde Bridgestone Turanza ER33 lastikler geldi. 39 aydır kullanıyorum aracım tam 50.000 km'de. Lastiklerde en ufak bir aşınma deformasyon yok.

Çok sert lastik, çok ses yapıyor. Ama türkiye şartlarında bozuk yollarda vs çok başarılı. Bir 4 yıl daha gider gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 17 Ocak 2021; 17:20:20 >
  • bristone denen ürün lastik değil sanki beton...

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

2017 Ekim ayında Sıfır aldığım Civic aracımın üzerinde Bridgestone Turanza ER33 lastikler geldi. 39 aydır kullanıyorum aracım tam 50.000 km'de. Lastiklerde en ufak bir aşınma deformasyon yok.

Çok sert lastik, çok ses yapıyor. Ama türkiye şartlarında bozuk yollarda vs çok başarılı. Bir 4 yıl daha gider gibi

ömür boyu kullanın bence..)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.