Şimdi Ara

Serverlerin En Güçlü Guildleri Burada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xianda Xlaw guildi cok köklü bir guild 2 senedir bu guild mevcut ve türk guıldi Wicked de 1.5 senelik bir guıld suanki durumları nedir bilmiyorum
  • ßen aegede
    1.Heaven
    2.DeHSeT
    3.HolyHunterz
    4.__TC__
    5.TURKS_POWER
    Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

Orjinalden alıntı: ~Witchy~

Evet Arkadaşlar Burda Herkes Kendi Serverinin En İyi Üç Guildini Yazsın İlk Önce Benden Başlayalalım Bence.
    1.[Thiefs_UnioN]
    2.[ThE EnD]
    2.[SARMATİA]
    Şimdi Sıra Sizde...
    Not:Yukardakiler Tibete Aittir.

ThE_EnD biteli çok oldu. Thiefs_UnioN için 1.lik çok ama çok fazla. Bir kaç ay öncesi için konuşursam Mercenaries derim.

ben çıktıktan sonra Merc dağıldı.. artık orda 4-5 elite member var.. gerisi hikaye..

Thiefs_Union 15 full farmlı 80 barındırıyordu en son baktığımda..
    Choyax Che FallenAngel gibi isimlerle Cebu da diğer guildlerden sıyrılıyor..
    Cylia kendini harcıyor kendi kurduğu guildte..
    Toilet ise tüm sosunlu 80leri bir guildte toplama çabası içinde

sonuç olarak Thiefs_Union ve unionundaki Toilet bence en üst sıralarda..
    SadisticX ve Cebu yu yendik.. Extra bir guild tanımıyorum üstümüzde..

• quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

Alexander:

1-SacredTurk(En iyi Turk guildi aynı zamanda bu guildin bir uyesiyim)
    2-GenetiX (Alman guildi)
    3-UnForgiveN (Alman guild)

sadece gülerim sana :))
    2 ve 3 için söyleyeceğim birşey yok onların gücü zaten ortada ama türk guildleri içinde Elite_Turks kesinlikle 1 numara
  • Evet Tİbetin En İyi Guildi Şimdi Thiefs_UnioN Dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Witchy~ -- 8 Haziran 2007; 17:01:19 >
  • Pacific de durum karışık tam anlamı ile tüm guildler yerine oturmamış olsada şimdilik en iyi olanlar.

Viet_4ever
    b0rthers
    xtreme
    The_Phonix
    ANATOLIAN

gibime geliyor yine kesin birşey söylemek zor ezik olduğumuz için pek katılmıyoruz pvplere
  • 1) HEAVEN
    2) __TC__
    3) Jump( gerisini hatırlamıyorum)
    4) DEHSET
    5) VANDETTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solutions

Pacific de durum karışık tam anlamı ile tüm guildler yerine oturmamış olsada şimdilik en iyi olanlar.

Viet_4ever
    b0rthers
    xtreme
    The_Phonix
    ANATOLIAN

gibime geliyor yine kesin birşey söylemek zor ezik olduğumuz için pek katılmıyoruz pvplere

pacificte extreme dagıldı su an " playm8e " tek gecerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

Troy

1-Diginity
    2-bilmiyorum
    3-bilmiyorum

1 ay oncesinde Diginity guildinde lv 7x altinda adam yoktu ancak bir aydir girmedigim icin bilmiyorum durumlar ne yada baska bir guild basa geldimi

Dignity şimdi tamamen dağılmış durumda

nerde o günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Troy

1-Diginity
    2-bilmiyorum
    3-bilmiyorum

1 ay oncesinde Diginity guildinde lv 7x altinda adam yoktu ancak bir aydir girmedigim icin bilmiyorum durumlar ne yada baska bir guild basa geldimi

nerde o günler

dignity de çok süre oynadım guild masteri bi türk arkadaşın sosun glavesini çaldıktan sonra tüm türkler guildden çıktık guilddeki keferelerde oyuna girmiyodu dignity yi bi türkler ayakta tutuyodu onlarda çıkınca troyun en ezik guildi oldular...

• Zeus
    1-Species
    2-0x33
    3-Sultans

Benim fikrim bu aksini iddia edende yoktur heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob01

quote:

Orjinalden alıntı: Solutions

Pacific de durum karışık tam anlamı ile tüm guildler yerine oturmamış olsada şimdilik en iyi olanlar.

Viet_4ever
    b0rthers
    xtreme
    The_Phonix
    ANATOLIAN

pacificte extreme dagıldı su an " playm8e " tek gecerim

dediğim gibi pek pvp yapmadığım için farketmedim bile farmdayım 2 günde bir bakıyorum char nolmuş diye yardımcım kasıyo ben geziorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solutions -- 8 Haziran 2007; 19:43:30 >

• persia sadece
    Utopia

• quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

persia sadece
    Utopia

konuyla alakasız ama can sıkıntısı ne yaparsın..

generic benümle evlenürmüsün

söz veriorum pembe panjurlu evimiz olucak

• quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

quote:

Orjinalden alıntı: ~Witchy~

Evet Arkadaşlar Burda Herkes Kendi Serverinin En İyi Üç Guildini Yazsın İlk Önce Benden Başlayalalım Bence.
    1.[Thiefs_UnioN]
    2.[ThE EnD]
    2.[SARMATİA]
    Şimdi Sıra Sizde...
    Not:Yukardakiler Tibete Aittir.

ThE_EnD biteli çok oldu. Thiefs_UnioN için 1.lik çok ama çok fazla. Bir kaç ay öncesi için konuşursam Mercenaries derim.

ben çıktıktan sonra Merc dağıldı.. artık orda 4-5 elite member var.. gerisi hikaye..

Thiefs_Union 15 full farmlı 80 barındırıyordu en son baktığımda..
    Choyax Che FallenAngel gibi isimlerle Cebu da diğer guildlerden sıyrılıyor..
    Cylia kendini harcıyor kendi kurduğu guildte..Toilet ise tüm sosunlu 80leri bir guildte toplama çabası içinde

sonuç olarak Thiefs_Union ve unionundaki Toilet bence en üst sıralarda..
    SadisticX ve Cebu yu yendik.. Extra bir guild tanımıyorum üstümüzde..

naaptın sen ansin cylia kurduğu guildden çoktan çıktı 1.5-2 ay oldu bende ordaydım ondan biliom

EDİT:YAZIM HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_c4 -- 8 Haziran 2007; 22:12:30 >

• el doradoda
    darkempire chaos osmanlilar guildleri oldukça sağlam üyelere sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: System Error

quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

quote:

Orjinalden alıntı: Leth

Venice ,

1- Dynasty
    2- Viet_Blozd
    3- Ravens

ilk 2 kesinlikle doğrudur ama 3. sıraya Ravens ten önce gelecek çok guild var.

favorim OSMANLILAR, dynasty o guild çok güçlü fakat hepsi anti-türk karakterli kişiler.hepsinde sosun set var ama charları dandik olduktan sonra bir önemi yok

OSMANLILAR mı :) KawAii daha iyi
    Dynasty asla anti-türk bir yaklaşım sergilemedi " Please 10k" diyen herkesi dışlar birileri.
    Venice'de 3.güçlü diye bir şey yok bence ;] 3.lük her guilde yakışır.

• Spartda Poseidonda
    1)Bushido 1)ReBorn
    2)Shinobi 2)NetWarriors
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

Troy

1-Diginity
    2-bilmiyorum
    3-bilmiyorum

nerde o günler

dignity de çok süre oynadım guild masteri bi türk arkadaşın sosun glavesini çaldıktan sonra tüm türkler guildden çıktık guilddeki keferelerde oyuna girmiyodu dignity yi bi türkler ayakta tutuyodu onlarda çıkınca troyun en ezik guildi oldular...

Bende ordan 1-2 ay oluyor çıkalı. Key in hırsızlık yaptığını sonradan öğrendim. Sosun glavie ile job da beni kesmesi cabası :D

• quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Klasik Turk forum anlayisi ile yine herkes kendisini-kendi guildini bi yerlere yerlestirme cabasinda :)

Rome da durum pek iyi degil ...

SpartanZ acik ara ezici sekilde en tepede idi yakin zamana kadar ... Ama ayrilip Apocalypse yi kuranlar oldu cok saglam elemanlarindan ... Apocalypse SpartanZ ile birlik olursa bu Union yine 1 numara olur ...
    Mevcut durumda SpartanZ guild-union olarak Reborn guild-unionu ile basabas denebilir ...
    Reborn unionunda bir Turk guildi mevcut birde Reborn guildinde birkac Turk var ... Bunun disinda maalesef Rome da Turklerin esamesi okunmuyor ... Tabi yaptiklari rezillikler ile her zaman gundemde Turkler orasi ayri ...

eZeLi TekYuReKKaN gibi guildler warken cıx cıx cıx

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.