Şimdi Ara

Serviste Değiştirilen telefon Kacak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • degiştirilen telefonum k750i nin IMEI telekomunikasyon kurumunun sitesinde kayıtlı diil ne yapmalıyım ??? telefon kacakmı??

• Kaçak olacağını zannetmem. Yeni getirtilen telefonlar ve kayıt için belgeleri bekleyen telefonların kayıtı tabiatıyla gözükmez. Gittiğin servisle kontağa geçip o doğrultuda hareket et. Sana diyecekleride farklı olmayacaktır.
  • bende kaçak olacağını tahmin etmiyorum yeni telefon verildiği için kayıt aşamasında olabilir
  • nerden değiştirildi? bnm telefon kvk dan değişti daha 3 gün oldu. ve arkasında telekomunikasyon kurumunun hologramlı etiketi var ve kayıtlı görünüyor. bilgine
  • kardeş 2 gün oldu hala kaydı gözükmüyomu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: duman64

Kaçak olacağını zannetmem. Yeni getirtilen telefonlar ve kayıt için belgeleri bekleyen telefonların kayıtı tabiatıyla gözükmez. Gittiğin servisle kontağa geçip o doğrultuda hareket et. Sana diyecekleride farklı olmayacaktır.

• WALLA BENİM K300İ İLK GİDİŞİNDE 1 AY BEKLETTİLER.SONRA YENİSİ GELDİ.IMEI SORGULKADIM

KAYITLIYDI.ŞİMDİ O DA BOZULDU.BAKALIM BUNU YENİSİYLE 2.YE DEĞİŞTİRİRLER Mİ Kİ?

quote:

degiştirilen telefonum k750i nin IMEI telekomunikasyon kurumunun sitesinde kayıtlı diil ne yapmalıyım ??? telefon kacakmı??

BELKİ SENİNKİNİ SONRADAN KAYIT YAPTIRIRLAR.
  • arkadaşlar bugun oldu hala kayıtlı gözükmüyo fakat elimde kvk dan almıs oldugum değiştirilmiştir ve değiştirilen telefonların Imeı numaraları yazan belge var bide arkadaş hologram derken hologram nası bişe ve nerde?ve son soru olarak bu değiştireln telefonlara garanti belgesi veriliyormu???
  • servise geri götüsene telefonu.ımeı kaydına baktım çıkmadı diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.